Scopri cosa dicono le persone
Dziękuję Pani Agnieszce Chrzan za fachowość, cierpliwość i przedstawienie taniej i dobrej oferty ubezpieczenia OC mojego samochodu Seat. Pani Agnieszka wykazała się dużą wiedzą, zdolnością dokładneg... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Bardzo kompetentny
Bardzo kompetentny, kontaktowy konsultant, bez zbędnego "nawijania makaronu na uszy" same konkrety - wszystkie pytania załatwione po kolei, fajna oferta, nie było problemu sprawdzić czy dostanę BONUS, pozatym czułem że jest to konkretna i sympatyczna osoba. Polecam, a konsultanta pozawiam.
Patrycja Gałka
Patrycja Gałka - bardzo dziękuję za profesionalną pomoc w wytłumaczeniu i wyborze zakupu ubezpieczenia turystycznego.
Miałem przyjemność rozmawiać z Panią…
Miałem przyjemność rozmawiać z Panią Agnieszką Chrzan która okazała się bardzo kompetentną i rzeczową osobą, po prostu profesjonalistka w swoim fachu, poświęciła mi wystarczająco dużo czasu i dobrała idealne ubezpieczenie. Gorąco polecam i pozdrawiam
Pani Milena anioł nie człowiek ja…
Pani Milena anioł nie człowiek ja zielona w ubezpieczeniach maruda a ona cierpliwie krok po kroku prowadziła jak małe dziecko 😄 Bardzo miła i profesjonalna przy moim roztrzepaniu każde słowo wymierzone w punkt.Pozdrawiam Izabela
Miałam przyjemność rozmawiać z panem…
Miałam przyjemność rozmawiać z panem Dawidem Benem i sama poprosiłam go o przesłanie linku do wystawienia opinii. Jest on osobą niezwykle kompetentną, bystrą, pomocną - prawdziwy skarb dla firmy. Wiem o czym mówię, bo od lat zajmuję się szkoleniami. Tak naprawdę decyzję o zakupie ubezpieczenia podjęłam dzięki tak profesjonalnej obsłudze.
Zdecydowanie pozytywna opinia pod…
Zdecydowanie pozytywna opinia pod adresem Pani Bożeny Malec, z którą miałem przyjemność rozmawiać w sprawie ubezpieczenia. Wszystko załatwione bardzo sprawnie i w miłej atmosferze. Serdecznie polecam!
Pani Daria Głaz oddzwoniła na moje zapytanie o ubezpieczenie i poświęciła mi bardzo dużo czasu, aby dobrać ubezpieczenie "szyte na miarę", dokładnie takie jakiego potrzebowałam. Bardzo jestem wdzięczna za zaangażowanie, czas, kulturę obsługi klienta na bardzo wysokim poziomie oraz umiejętność oceny potrzeb klienta i kreowania oferty dokładnie pod te potrzeby. Rekomendacja 10/10
Bardzo sprawna obsługa
Bardzo sprawna obsługa, szczególnie polecam agentkę Karolinę Luterek, profesjonalne podejście do klienta! Bardzo dziękuję za obsługę.
Pani Rabiega Ewelina
Pani Rabiega Ewelina, bardzo pomocna przy doborze optymalnego ubezpieczenia samochodu. Mogę polecić z czystym sumieniem.
Super obsługa
Znalezienie oferty zgodnej z moimi potrzebami. Wyjaśnienie wszystkiego. Bardzo miła i pomocna osoba.
Konsultacja sprawna
Pani Agnieszka Chrzan
Pani Agnieszka wykazała się dużą wiedzą, zdolnością dokładnego przekazywania informacji i uprzejmością.
Polecam z całego serca.
Petarda kobieta polecam na 100%
Petarda kobieta polecam na 100%
Profesjonalistka 😉
Milion gwiazdek to mało
Kompleksowa i fachowa obsługa
Kompleksowa i fachowa obsługa, konsultantka wyjaśniła wszystkie moje wątpliwości, zależało jej na udzieleniu pomocy, a nie tylko sprzedaży. Więcej takich ludzi.
Polecam Agenta Krystian Jasiura z…Rankomat
Polecam Agenta Krystian Jasiura z Rankomat. Miałem przyjemność rozmawiać z Panem Krystianem kilkukrotnie i mimo że ofertę ubezpieczenia auta kupiłem gdzie indziej doceniam profesjonalne podejście w kwestii doboru oferty ubezpieczenie, zakresu i wykluczeń. W przyszłym roku zacznę poszukiwanie nowej umowy od kontaktu z Panem Krystianem 🤝
Ewelina Rabiega opinia
Opinia o rozmowie z p. Eweliną Rabiega. Bardzo rzadko piszę i daję opinię, ale tu się należy. Bardzo kompetentna i taktowna osoba, a przy okazji stara się naprawdę pomóc. Więcej takich konsultantów, a będzie mniej nerwowych rozmów i trzaskania słuchawkami. Pozdrawiam. Adam
Pani Aleksandra Trybała
Szybko i Sprawnie Pani Aleksandra Trybała zajęła się moją polisą. Doradziła co trzeba gdy nie wiedziałem co wybrać.
Rozmowa przebiegała bardzo płynnie i komunikatywnie. Oby więcej takich ludzi.
Pozdrawiam
Dawid Ben - Polecam usługi tego Pana..rzeczowo, sprawnie i co najważniejsze znakomita oferta za bardzo dobre pieniądze
Dzisiaj zadzwonił do mnie Pan Dawid Ben, którego serdecznie pozdrawiam, i szczerze polecam, każdemu kto szuka dobrej oferty ubezpieczeniowej swojego auta..w moim przypadku, oferta okazała się, wręcz znakomita, aż sam byłem w szoku, czy aby na pewno dobrze słyszę cenę i warunki umowy..ale nie przesłyszałem się :) wszystko jasno przedstawione i sprawnie załatwione..także POLECAM w 100%
Świetny agent Michał Oleszczuk
Pytacie co sprawiło że nasze doświadczenie było świetne - prosta odpowiedź, obsługa Pan Michał Oleszczuk to naprawdę świetny agent i cierpliwy człowiek. Wszystko jasne, konkretne odpowiedzi. Polecam
Polecam Pana Szymona Wójcika
Polecam Pana Szymona Wójcika. Świetny doradzca, bardzo uprzejmy i w konkretny sposób udało się osiągnąć cel jakim było wyszukanie odpowiedniej polisy ubezpieczeniowej dla samochodu
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.