Miałam przyjemność rozmawiać z panem Dawidem Benem i sama poprosiłam go o przesłanie linku do wystawienia opinii. Jest on osobą niezwykle kompetentną, bystrą, pomocną - prawdziwy skarb dla firmy. Wiem... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bardzo kompetentny, kontaktowy konsultant, bez zbędnego "nawijania makaronu na uszy" same konkrety - wszystkie pytania załatwione po kolei, fajna oferta, nie było problemu sprawdzić czy dostanę BONUS,... Leggi di più
Pani Daria Głaz oddzwoniła na moje zapytanie o ubezpieczenie i poświęciła mi bardzo dużo czasu, aby dobrać ubezpieczenie "szyte na miarę", dokładnie takie jakiego potrzebowałam. Bardzo jestem wdzięczn... Leggi di più
Dziękuję Pani Agnieszce Chrzan za fachowość, cierpliwość i przedstawienie taniej i dobrej oferty ubezpieczenia OC mojego samochodu Seat. Pani Agnieszka wykazała się dużą wiedzą, zdolnością dokładneg... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Świetny kontakt z konsultantką p.Bożeną…
Świetny kontakt z konsultantką p.Bożeną Malec przedstawicielką Rankomat.Zczystym sumieniem polecam.
Wszystko super i sprawnie
Bardzo dziękuję i serdecznie polecam…
Bardzo dziękuję i serdecznie polecam Pana Krystiana Jasiure. Człowiek pomocny, sympatyczny i ma dużo cierpliwości. Pierwsze moje ubezpieczenie, więc jestem całkowicie zielona w tym. Wytłumaczył wszystko na spokojnie krok po kroku:)
Bardzo polecam pana Michała…
Bardzo polecam pana Michała Toporowskiego. Miły, kompetentny. Wszystko szybko i na temat.
Pozdrawiam
Beata Kias-Jablońska
Porada telefoniczna
P. Agnieszka Poziomka- rzetelna, konkretna, słuchająca ze zrozumieniem i reagująca na potrzeby klienta.
Pani Natalia Jasiura szybko,miło oraz…
Pani Natalia Jasiura szybko,miło oraz profesjonalnie podeszła do sprawy
Przemiły i kompetentny Pan Michał…
Przemiły i kompetentny Pan Michał Oleszczuk dobrał ofertę, która spełnia moje oczekiwania.
Super
Super, szybko i sprawnie dobrana ofera, dzięki Panu Michałowi Oleszczuk.
dobra obsługa i dobre ceny OC
dobra obsługa i dobre ceny OC. Jeśli zdarzyło się jakieś potknięcie, napisałem krótką reklmacj ęi szybko i sprawnie wyjaśniono i załatwiono pozytywnie
Polecam p
Polecam p. Anetę Rembisz, bardzo sympatyczna, pomogla mi znalezc najkorzystniejsze ubezpieczenie
świetna obsługa Pana Michała…
świetna obsługa Pana Michała Oleszczuka. Sprawnie znalazł ofertę z której jestem zadowolona. Sympatyczna rozmowa w międzyczasie. Polecam
Profesjonalna i szybka obsługa
Pani
Aneta Jałgiejczuk była bardzo pomocna w dobraniu jak najlepszej oferty ubezpieczenia, była wyrozumiała i kilkukrotnie odzwaniała chcąc mi pomóc, była uprzejma i konkretna, po prosu profesjonalna
pracuję z ludźmi i wiem ile wymaga to wysiłku pozdrawiam
Polecam serdecznie
Polecam serdecznie. Pani Agnieszka Chrzan była bardzo pomocna i merytoryczna. Szczegółowo wszystko wytłumaczyła. Znalazła idealną ofertę ubezpieczenia w bardzo korzystnej cenie.
Agent rankomat.pl
Wspaniała obsługa pana Szymona Wójcik, świetnie dobrana oferta ubezpieczenia do moich potrzeb oraz odpowiadał na wszystkie moje pytania. Jestem jak najbardziej zadowolony z rozmowy
Podziękowania dla Krystian Jasiura za…
Podziękowania dla Krystian Jasiura za profesjonalną obsługę.Pozdrawiam
Polecam serdecznie Pana Michała…
Polecam serdecznie Pana Michała Oleszczuk, doradził super, wybrał to co potrzebuje odnośnie polisy :) obsługa na 6+
Polecam Panią Amelię Sokalską
Polecam Panią Amelię Sokalską, wszystko zwięźle i na temat, rozmowa bardzo miła.
Dziękuję Pani Aleksandrze za Super…
Dziękuję Pani Aleksandrze za Super pomoc. Cała rozmowa była profesjonalna i bardzo miła.
Bardzo mila obsluga,wszystko…
Bardzo mila obsluga,wszystko wyjaśnione, pomoc przy rezygnacji z poprzedniej polisy. Pani Angelika Zmiertka bardzo rzeczowa,konkretna,pomocna i uprzejma. Dziękuję serdecznie i polecam
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.