Mijn tweede 5 sterren beoordeling, eerst die van de vloerisolatie en nu die van het dak. Netjes en vakkundig gewerkt, fijne gasten! En daarbij alles keurig achter gelaten, top!
Van af het eerste tot het uitvoerende contact , een goed gevoel. Duidelijke communicatie, en de werkers zijn super. Denken mee, maken zo weinig mogelijk vuil , en de problemen lossen ze super op. Wi... Leggi di più
Afwerking van de isolatie is vandaag vlot verlopen en is goed afgwerkt. Allen netjes achtergelaten en aan onze wens. Een aanrader dus
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Randstad Isolatie! Uw partner in isolatieoplossingen voor een comfortabel en energiezuinig thuis, én voor bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! 🏡 Bent u op zoek naar de meest effectieve isolatie voor uw huis? Vraagt u zich af welke isolatiemethode het meest bespaart? En hoe zit het eigenlijk met de impact op lokale fauna zoals vleermuizen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij isolatie komen kijken... Gelukkig staan wij klaar om u te begeleiden! Bij Randstad Isolatie bieden we een uitgebreid scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Bovendien hanteren wij een natuurvriendelijke benadering in ons isolatieproces.
Paesi Bassi
- randstadisolatie.nl
Vandaag is ook de zolder geïsoleerd
Vandaag is ook de zolder geïsoleerd. In een ochtend was het klaar! Blij mee!
Spouwmuur geisoleerd in Kapelle
Spouwmuur geisoleerd in Kapelle, door Jermy en Jacobus. Ging erg snel en proffesioneel. Goed schoon achter gelaten ook. We zijn zeer tevreden, ook de kat.
Ik ben ontzettend tevreden over het…
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Jeffrey en Jacobus. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, duidelijk en professioneel. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en dachten echt met mij mee.
Het isoleren van de muren is vakkundig en netjes uitgevoerd. Ze werkten efficiënt, hielden alles schoon en lieten de werkplek keurig achter. Je merkt meteen dat het ervaren vakmensen zijn die trots zijn op hun werk.
Daarnaast was de sfeer prettig en vertrouwd, wat het hele proces nog aangenamer maakte. Ik zou Jeffrey en Jacobus zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid.
Top werk, bedankt mannen!
Geweldige isolatie en gezellig personeel
Geweldige isolatie en gezellig personeel
2 hele nette heren die snel en…
2 hele nette heren die snel en vakkundig onze kruipruimte hebben geïsoleerd.
Fotoos gemaakt om ons het resultaat te laten zien,top.
Alles netjes achtergelaten 😁
Errol en Nigel hebben netjes gewerkt, goede uitleg gekregen, helemaal top!
Errol Nigel
Prima gedaan
Highly recommended!
Highly recommended!
We hired Randstad Isolatie for our crawl space insulation and couldn’t be happier with the results. The team was friendly, professional, and took the time to answer all our questions. The pricing was very fair and transparent — no hidden surprises. The job was completed on time and everything was left neat and tidy. We will definitely use them again!
errol en nigel hebben zeer goed werk…
errol en nigel hebben zeer goed werk geleverd
Everything all good
Everything all good. Happy with the boys niek and Laurens.
Vriendelijk behandeld
Vriendelijk behandeld. Werken goed. Aanrader.
Ze waren netjes op tijd
Ze waren netjes op tijd, vlot gewerkt
En alles netjes opgeruimd.
En hopelijk blijft het huis nu lekker warm in de winter.
Vandaag mijn dak laten isoleren.
Vandaag mijn dak laten isoleren.
Prima werk afgeleverd.
Super vriendelijke mannen.
Die het vakkundig bevestigd hebben.
Blijven vriendelijk terwijl ik nog even het raggelwerk moest verwijderen.
Geen probleem, begonnen op een andere plek
3 harde werkers.netjes en vlot…
3 harde werkers.netjes en vlot gewerkt.vriendelijk in de omgang.👍👍
Ze hebben hard en goed gewerkt en waren…
Ze hebben hard en goed gewerkt en waren heel vriendelijk
De monteurs hebben heel goed hun best…
De monteurs hebben heel goed hun best gedaan en hebben goed werk geleverd.
Professionele mensen
Professionele mensen, tevreden over het werk (kruipruimte isolatie) en de afhandeling
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.