Afgelopen tijd door Randstadisolatie onze bodem, spouwmuur en ons dak laten isoleren. Telkens super vriendelijk, netjes gewerkt en vlot geregeld. Speciale dank naar Jeffrey en zijn team die zelfs op... Leggi di più
Ik ben ontzettend tevreden over het werk van Jeffrey en Jacobus. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, duidelijk en professioneel. Ze namen de tijd om alles goed uit te leggen en dachte... Leggi di più
Van af het eerste tot het uitvoerende contact , een goed gevoel. Duidelijke communicatie, en de werkers zijn super. Denken mee, maken zo weinig mogelijk vuil , en de problemen lossen ze super op. Wi... Leggi di più
Mijn tweede 5 sterren beoordeling, eerst die van de vloerisolatie en nu die van het dak. Netjes en vakkundig gewerkt, fijne gasten! En daarbij alles keurig achter gelaten, top!
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Randstad Isolatie! Uw partner in isolatieoplossingen voor een comfortabel en energiezuinig thuis, én voor bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! 🏡 Bent u op zoek naar de meest effectieve isolatie voor uw huis? Vraagt u zich af welke isolatiemethode het meest bespaart? En hoe zit het eigenlijk met de impact op lokale fauna zoals vleermuizen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij isolatie komen kijken... Gelukkig staan wij klaar om u te begeleiden! Bij Randstad Isolatie bieden we een uitgebreid scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Bovendien hanteren wij een natuurvriendelijke benadering in ons isolatieproces.
Paesi Bassi
- randstadisolatie.nl
Het werk is snel en netjes uitgevoerd
Het werk is snel en netjes uitgevoerd. Er word mee gedacht tijdens de aanvraag en het is een duidelijke offerte. Hulp bij subsidie aanvraag.
Plaatsen vleermuiskasten
Lieve jongens
Snel en goed gewerkt
Goede uitleg
Ik ben maximaal tevreden
Ik ben maximaal tevreden! De dakisolatie is zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Het is duidelijk dat dit een professioneel team is; alles is volgens afspraak verlopen. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!
Goed personeel vriendelijke mensen
Goed personeel vriendelijke mensen. Goed gewerkt. Netjes. Ga zo door en bedankt.
Mooi op tijd
Mooi op tijd, netjes gewerkt, vriendelijke werkmannen.
Snel en goed het dak geïsoleerd!
mijn ervaring is heel positief de…zeer blij
mijn ervaring is heel positief de begeleiding en hulp en de uitvoering van de isolatie heel goed fijne mensen eerlijke en duidelijke uitleg zal iedereen dit bedrijf aanraden mensen bedankt een heel tevreden klant
De mensen waarmee ik primacontact heb gehad…
De mensen waarmee ik contact heb gehad binnen Randstadisolatie . Hebben verstand van zakken en helpen je snel en goed .
Ook de jongens die het komen uitvoeren op locatie zijn netjes en vriendelijk. Al met al een aanrader.
Bij ons volgens afspraak een…
Bij ons volgens afspraak een bodem/vloerisolatie uitgevoerd en keurig werk geleverd volgens afspraak. Ook subsidie advies was helemaal correct
Recomand
They were very prompt, did a good job. They have been very helpful with subsidy infoirmation.
Toppers
Van af het eerste tot het uitvoerende contact , een goed gevoel.
Duidelijke communicatie, en de werkers zijn super.
Denken mee, maken zo weinig mogelijk vuil , en de problemen lossen ze super op. Wij zijn blij met deze keus.
Super service en aardige mensen
Ze hebben heel zorgvuldig, hard en netjes gewerkt en het in 1 dag klaar gekregen. Alles is schoon achter gelaten en ik merk het meteen nu al in het gasverbruik.
Top samenwerking gehad!
Top samenwerking gehad. Alle vragen die we hadden werden vrijwel direct beantwoord. Daarnaast werd alles voor ons uitgezocht en werden we goed begeleid met het aanvragen voor de subsidies.
Onlangs mijn dak laten isoleren met PIF
Onlangs mijn dak laten isoleren met PIF en afgewerkt met gipsplaten. Echt strak werk geleverd! Ik vroeg of ze ook meteen het plafond van het nieuwe dakkapel konden betimmeren, omdat dat nog open lag. Dat hebben ze gedaan, en toen ik vroeg wat ze ervoor wilden hebben, zeiden ze: “Dat krijg je van het huis!” Super service!
spouwmuur en kruipruimte laten isoleren
Wij hebben onze kruipruimte en spouwmuur door Randstad Isolatie laten isoleren.
Ze waren collectief bezig in de wijk, leuke dame aan de deur gesproken, daarna kwam er snel een advies gesprek.
Er was flink wat subsidie beschikbaar deze aanvraag hebben hun ook gedaan voor ons. We waren niet veel kwijt na de subsidie. De uitvoer verliep ook netjes.

De uitvoering was uitstekend
De uitvoering was uitstekend, gebeurde in nog geen 4 uur voor 92vkmtr.

Spouw en vloer van jaren 30 huis
De spouw en vloer van ons jaren 30 huis laten isoleren door Randstad Isolatie. Zeer goede ervaring. Vriendelijke en kundige jongens die meedenken. Comfortverbetering in huis is direct merkbaar en ook het gasverbruik is aanzienlijk minder. Perfect!

Risposta di Randstadisolatie
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.