Fik skiftet forrude i sønnens bil for et par år siden og ville egentlig have lavet anmeldelsen der men glemte det i farten. Faldt lige over en artikel om Jakob og Randers bilglas så bedre sent end... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg kontaktede Randers Bilglas angående et stenslag, jeg skulle have fikset, og dagen efter troppede Jacob Kjær op på min arbejdsplads og klarede opgaven på 20 minutter. Rigtig fin service og til en... Leggi di più
Kanon service - ruden flækkede fredag og skulle på køreselv ferie søndag. Har en Arteon - så ikke en “almindelig” rude - Jacob hjalp mig trods det ikke var en nem opgave - han fik transporteret ru... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Agerskellet 1, 8920, Randers NV, Danimarca
- 71992280
- jacob@randersbilglas.dk
- randersbilglas.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
God oplevelse
Faldt lige over en artikel om Jakob og Randers bilglas så bedre sent end aldrig.
Virkelig venlig og behagelig fyr, super professionelt arbejde til den bedste pris.
Vil helt sikkert bruge Randers bilglas igen
God og hurtig
Super fin service
Super fin service. Fleksibel. Venlig. Hurtig. Anbefalelsesværdig. Ville overraske min mand med en ny forrude. Randers bilglas hoppede med på ideen, på trods af at det betød en lidt længere arbejdsdag for dem. Ruden blev skiftet hjemme i indkørslen. Alt er gået som det skulle.
Super service - effektiv👍🏼👍🏼
Vil klart anbefale at bruge Randers Bilglas🙂
Hurtig og professionel service
Super service og flot arbejde til en skarp pris
Super service, hurtig og super fin reparation af stenslag i forrude til en skarp pris. Jacob er rigtig sød og behagelig type. Bedste anbefalinger herfra - vi kommer helt sikkert tilbage, hvis uheldet er ude igen.
Virkelig god service
Virkelig god service
Kom på hjemme adressen og skiftede forrude, venlig betjening af Jacob,
Kan varmt anbefales
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Fleksibel aflevering og afhentning af bilen, så jeg kunne få det til at passe med arbejde. Den bedste pris af 3 indhentede tilbud. Flot ny forrude og flinke mennesker at tale med. Thumbs up.
Har kun godt at sige om Randers bilglas…
Har kun godt at sige om Randers bilglas de er billig og man får en super god behandling har mulighed for låne en bil så jeg er meget tilfreds 🤗
God service og hurtigt reparation
Fantastisk behandling og udførelse
Super service og klart den bedste pris
Super service og klart den bedste pris, han udskifter også klister mærker der holder p Skive
Fin service og god pris
Enkelt og effektivt til rette pris
Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse, de kom lige til døren på jobbet hvor, der blev brugt en time på skift til ny rude. Kan kun anbefale at bruge Randers Bilglas :-)
Mvh
Ralph
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.