Fik skiftet forrude i sønnens bil for et par år siden og ville egentlig have lavet anmeldelsen der men glemte det i farten. Faldt lige over en artikel om Jakob og Randers bilglas så bedre sent end... Leggi di più
Jeg kontaktede Randers Bilglas angående et stenslag, jeg skulle have fikset, og dagen efter troppede Jacob Kjær op på min arbejdsplads og klarede opgaven på 20 minutter. Rigtig fin service og til en... Leggi di più
Kanon service - ruden flækkede fredag og skulle på køreselv ferie søndag. Har en Arteon - så ikke en “almindelig” rude - Jacob hjalp mig trods det ikke var en nem opgave - han fik transporteret ru... Leggi di più
Super fin service. Fleksibel. Venlig. Hurtig. Anbefalelsesværdig. Ville overraske min mand med en ny forrude. Randers bilglas hoppede med på ideen, på trods af at det betød en lidt længere arbejdsdag... Leggi di più
Agerskellet 1, 8920, Randers NV, Danimarca
- 71992280
- jacob@randersbilglas.dk
- randersbilglas.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De bedste anbefalinger herfra
Jeg fik tid samme dag og mens jeg var på job blev forruden skiftet. Jeg er imponeret over den varme og hurtige service. Mine bedste anbefalinger herfra.
Jeg er i gang med at få min forrude…
Jeg er i gang med at få min forrude skiftet lige men Jakob K vælger at bruge sin aften kl 22.08 at sørge for at booke en tid til mig, så total tommel op herfra
Nemt, hurtigt og billigt
Nemt, hurtigt og billigt.
Bedte om et tilbud, og inden for 1 time fik jeg en mail med det.
Jeg skrev retur og sagde ja tak, og de ringede derefter inden for kort tid, for at aftale dato.
Super behagelig fyr der kom, og han skiftede ruden mega hurtigt.
Ikke sidste gang jeg bruger dem. 😊
Best services and prices
Hurtigt svar på mail og hurtig til at…
Hurtigt svar på mail og hurtig til at finde en tid til bilen. Det hele gik så nemt og hurtigt. Flot arbejde
Jakob er super
Jakob er super
pligtopfyldende,serviceminded, hjælpsom og troværdighed indehaver!
Har brugt ham en del gange igennem min virksomhed.
Hilsen Alexander AB klima ApS
God og hurtig service.
Fast pris
Udskift af lim blev 200 dyrere end aftalt.
Jeg oplyses om en pris på 600 kroner for servicen, hvilket vi indgår aftale om. Da jeg afhenter bilen er prisen pludselig 1100 kroner. Teknikeren forklarer, at han er ny i job og derfor ikke har haft helt styr på priserne. Det kunne ikke lade sig gøre at tale med indehaveren, og vi ender på 800 kroner - altså 200 dyrere end oprindeligt aftalt.
Perfekt service
Perfekt service!
Aftale over telefon, go' pris, flink fyr og super fint arbejde. 😆
Top service
Top service, Billig, hurtig og dejlige mennesker at handle med, tak for en go service.
Fin service og ikke mindst absolut…
Fin service og ikke mindst absolut bedste pris på skift af forrude
Kanon service og et godt stykke arbejde!
Great workshop
Easy communication for order,friendly,fast service!
Thank you.
god pris god kvalitet og hurtig levering
Jeg er selv udlært mekaniker og har…
Jeg er selv udlært mekaniker og har derfor selv skiftet mange ruder. Kvaliteten og servicen er i top👍
Selvom jeg selv kunne have skiftet ruden kunne det i mit tilfælde ikke betale sig👍😊
Jeg ved hvor jeg henvender mig næste gang vi skal have skiftet rude eller have fyldt et stenslag👍
Rude skift i Jette
Fik skifter rude i min jetta og hade noget rust i det ene hjørne som han slib helt ned og malte sort helt uden ekstra penge for det og var skide flink og snakke med det er bare service over alt service kan klart andbefaldes
Skulle have skiftet min forrude
Skulle have skiftet min forrude, og tjekkede selvfølgelig priserne på markedet. Randers Bilglas havde den absolut mest konkurrence dygtige pris, så de fik opgaven. Da jeg afhentede bilen igen, var der sat en ny p-skive i, og min "Safe" fotovognsalarm var afmonteret den gamle rude, påsat nyt selvklæbende tape, og klar til at jeg kunne montere den på den nye rude igen. I en branche med hård konkurrence mellem firmaerne, forstår Jacob at servicere sine kunder udover hvad man havde forventet. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger af Jacob/Randers Bilglas.