jeg har lige købt min første El bil, og har været ude og kigge på en del, var så heldig at falde over lige præcis den model bil jeg gerne ville have, og kørte den lange vej til Horsens for at se bile... Leggi di più

Jeg købte en brugt Hyundai Ioniq 5 af Thomas i februar, og det var en virkelig god oplevelse fra start til slut. Thomas var nede på jorden og guidede os trygt gennem hele processen på en både profe... Leggi di più

Jeg købte en Cupra tavascan fra 2025 af Marcus hos RAF Motors. Det var en fantastisk oplevelse at blive mødt med så god en behandling og snak omkring bilen. Det gjorde hele købet meget professionelt... Leggi di più

Rigtig fin handleoplevelse og vi blev instrueret godt i bilen. Dog er vi lidt ærgerlige over, at når vi aftaler, at der følger let brugte vinterdæk med i prisen, at vi så får nogle helt nedslidte dæk,... Leggi di più

1. Rivenditore di auto

Familie ejet virksomhed etableret tilbage i 1996, som sætter en ære i en god kundeoplevelse. Virksomheden er i dag blandt landets største, med forhandlingen af Nissan samt et stort udvalg af brugte biler. Vi holder til huse på Vejlevej 160 i Horsens. Landsdækkende service og reperation af biler. Altid gratis levering af biler i hele Danmark.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super god service

Absolut en positiv oplevelse, bookede en prøvetur gennem jeres sælger (Thomas) fik grundig vejledning både vedrørende bilen men også finansiering. Det var en god oplevelse, man får en klar følelse af at sælger lytter til kundens behov, det handler ikke bare om at få solgt en bil og få næste kunde igennem. Det er ikke sidste gang jeg har handlet bil ved RAF Motors. Klar anbefaling herfra.

12 agosto 2024

Skuffende oplevelse i ellers pæn forretning

Havde bestilt tid til at se på en brugt bil inkl. En prøvetur. Deres biler er i fin stand og den var kørt ud og klar til brug ved aftalt ankomst. Prøvekørslen var god og jeg var interesseret i at handle med RAF derefter - ren handel. Sælgeren virkede i handelen arrogant eller måske en smule uforberedt? Han manglede svar på hvad et service hos dem inkluderede på bilen samt andre spørgsmål omkring bilen. Sælgeren skulle flere gange ind og spørge sin chef til råds, uden at chefen på noget tidspunkt tænker han selv skal komme ind og overtage kunden? (Den tredje gang sælgeren går ind til sin chef, havde jeg måske tænkt at nu var en god idé at gå ind til kunden og se om han ikke kunne svare på de spørgsmål kunden havde.) Vi fik at vide at chefen sad i møde og derfor ikke kunne se os. Til trods for alt dette ville jeg gerne have købt bilen til deres listepris, hvis de til gengæld kunne give nummerpladerne (værdi 1500kr). Dette kunne ikke lade sig gøre under nogle omstændigheder og handelen gik derfor ikke igennem. De mistede desuden også et salg som de kunne have lavet af en ekstra bil til mine forældre. Sælgeren virkede ligeglad med dette og sagde ellers tak for i dag og god dag.

Et råd til andre potentielle kunder som ikke vil køre forgæves - RAF sælger kun til listepriser og kan ikke give en kunde mere i en handel end evt. en gratis service (Selvom man i øvrigt forventer at en forhandler servicerer en bil inden de sætter den til salg?) og lakforsegling de selv udfører.

1 agosto 2024

Helt fantastisk kundeservice

Havde fornøjelsen af at handle en nyere brugt bil hos RAF Motors. Blev med det samme taget godt imod af Nikolaj, som hele vejen leverede en helt fantastisk god kundeservice, lige fra prøvekørsel, papirarbejde til overlevering. God vejledning, tålmodighed, ærlig og meget imødekommende og behjælpelig.
Alt i alt en virkelig fantastisk oplevelse, som fik køreturen til og fra Sjælland til at føles meget lettere.

Bestemt ikke sidste gang jeg køber bil her. Kæmpe anbefaling til Nikolaj og RAF Motors.

23 luglio 2024

Helt igennem fantastisk

Helt igennem fantastisk
Vi har noget tid været på jagt efter den helt rigtige bil for os

Vi havde udset os en sort suzuki vitara
Vi ankom til stedet
Og blev ret hurtig mødt af en super flink sælger
Efter prøve turen blev slut seddel lavet og få dage senere blev bilen hentet
Undervejs i forløbet blev vi holdt opdateret om bilen osv
Alt i alt fantastisk oplevelse

12 luglio 2024

Et glimrende førstegangskøb

Som førstegangskøber kan bilmarkedet være noget af en jungle at finde rundt i. Jeg har gennem de sidste par måneder undersøgt hver eneste fabriksnye bil inden for min prisramme samt finansieringsmuligheder. Et lidt tilfældigt besøg hos RAF gjorde dog en ende på min søgen, og inden jeg gik derfra havde jeg skrevet under på et bil. Jeg var så heldig at snakke med Nikolaj, som med det samme begyndte at snævre min søgning ind. Jeg følte mig taget godt hånd om, og det hele gav bare mening jo mere vi snakkede om mine behov og min økonomi. Det hele gik gnidningsfrit, og jeg kunne køre derfra et par dage senere med ro i maven.
Så en varm anbefaling skal lyde herfra.

9 luglio 2024

Konge kundeservice

Konge kundeservice, og tryghedsskabende miljø omkring salget , som gør at man føler sig helt tryg i køb af nyere brugt bil, hvor der bliver klargjort udover det forventede , kan kun anbefale at handle med Thomas og co. , så selv om turen fra Aalborg er lidt lang , så håber jeg på at kunne handle flere af de flotte brugte fremover, for her føler man sig som nybils kunde :):)

5 luglio 2024

Alt er som det plejer

Nu har vi handlet bil ved Per Kirkegaard i over 40 år, en super oplevelse hver gang. Vi har nu i dag fået overdraget vores nye bil af næste skud på stammen sønnen Nikolaj, Tak for samme vanlige service og behandling, med den alder vi har fik du fornøjelsen af at sælge os vores sidste nye bil, Mange tak for det

1 luglio 2024

Rigtig god oplevelse, god service.

Lige handlet en nyere brugt bil hos dem, super god oplevelse indtil videre. God service, rigtig venlige, man føler sig tryg ved at købe bil hos dem.

Tandremmen skulle skiftes, og bilen skulle til service i september, men alt dette ordner de nu som en del af deres klargøring, for at sikre at jeg som kunde, modtager en bil som er i orden fra start.

Kan anbefales herfra.

29 maggio 2024

Ok forløb.

Købte en brugt model Y i april.
Syntes jeg fik en god service fra starten, men ting som ladekabel og “mormorlader” måtte jeg betale for, selvom det burde følge med bilen, og også gjorde det fra fabrikken.

Afhentningen gik fint, men jeg opdagede kort efter at der var en fejl med klimaanlægget.
Noget med en sensor.
Jeg fik at vide at jeg skulle ordne det igennem Tesla service, og det forløb fint.
Efterfølgende sende jeg faktura for udskiftning af sensor til RAF som betalte den med det samme uden problemer.
Jeg måtte dog senge et par mails, inden jeg kom igennem til den “rette” person.

Men nu fungere alt.

9 aprile 2024

Jeg troede jeg ville få den bedste…

Jeg troede jeg ville få den bedste service i Danmark ved at vælge en Jysk forhandler af biler. da jeg som oftest har gode erfaringer med folk fra det Jyske.

RAF Motors A/S vendte så det håb og den drøm som vi kom med, til et absolut mareridt.
Vi startede ud med at få den mest mangelfulde rådgivning der er mulig på vores valg af bil, kontra vores behov og kørselsmønstre, endvidere måtte vi gang på gang efterspørge ting der var en del af handlen, som kunne være brugte og beskidte ved senere ankomst af fragtmand, som så selvfølgelig blev sendt retur.

Nu har vi så konstateret af Bilens klimaanlæg er defekt og da der jo er 2 års reklamations ret på vores køb af bil i 2023, ja så burde RAF Motors jo glædeligt være behjælpelige med at få det løst, men det ønsker RAF Motors ikke at hjælpe med, selvom de har pligt til det.

Nu er sagen overdraget til FDM der allerede har henvendt sig til dem for at få RAF Motors til at passe deres pligter så længe disse forefindes.

Jeg vil på det ypperste anbefale at Du/I er opmærksomme når i kigger på bil derfra.
Deres "Car garantie" skal man kunne sige nej tak til, det er en tilvalgsforsikring som man selv bestemmer om skal følge bilen.
Annoncen på bilen du finder interessant og købskontraktens beløb skal afspejle hinanden, ellers forsøger RAF blot at få flere penge ud af dig end de har ret til ved blot deres salg af bilen alene.

Vær opmærksom, så kommer du længst med dem og få alt på skrift.
Jeg fremsender gerne dokumentation for det ene og det andet skulle nogle medier vælge og kigge nærmere på emnet "brugtvognsforhandlere der gør hvad de synes De kan tillade sig"

Tak for din tid !

8 maggio 2024

God service og lydhør medarbejder

Købte for nylig næsten ny Tesla 3 LR hos RAF i Horsens. Fra start var medarbejderen meget lydhør og servicerende overfor vores behov og ønsker. Vi prøvekørte en model, men blev vejledt til at vente på, at en anden model kom hjem, som bedre matchede vores ønsker. Super god service hele vejen igennem. Vi køber meget gerne bil her igen, og vil henvise familie og venner hertil uden bekymring.
Tak for god behandling og en god handel til Thomas Graugaard-Nielsen 👍🏻😉🙏🏻
Vi er vilde med bilen.

30 aprile 2024

En super god oplevelse

En super god oplevelse hvor salget fra start til slut har været håndteret yderst professionelt af Mark Lange. Jeg kan varmt anbefale både Raf Motors samt sælger Mark Lange. Man møder glad, venlig og kompetent personale når man færdes i butikken.

12 aprile 2024

God og venlig betjening.

En fantastisk god oplevelse at handle bil hos Nikolaj Kirkegaard, RAF Motors Horsens. Nikolaj er utrolig venlig, hjælpsom og tålmodig.
Selvom der var meget travlt, tog han sig god tid til os og da vi hentede vores bil følte vi virkelig, at vi blev klædt på til et liv med Nissan Ariya. Vores varmeste anbefalinger til Nikolaj.

18 aprile 2024

Ubrugelig garanti og "fejlagtig" information fra medarbejdere, der kostede mig flere tusinde kroner

Jeg købte i 2022 en brugt bil hos RAF Motors og sælgeren fik solgt en 2-års garanti fra Car Garantie med, som skulle dække pludselige reparationer så længe bilen følger de foreskrevne serviceintervaller.

I 2023 opstår der en skade, som burde være dækket af garantien jf. dens betingelser, og derfor tager jeg bilen til RAF Motors' værksted, hvor beskeden er, at den ganske rigtigt var dækket af garantien. Alligevel fik jeg efter udbedrelsen af skaden en regning på flere tusinde kroner, som jeg selvfølgelig ringede ind og forhørte mig om. Her var beskeden: "Den skal du blot smide ud, det dækker garantien".

Herefter tager jeg på en længere ferie til udlandet, men når jeg kommer hjem, ligger der til min overraskelse både rykkere og inkassoskrivelse i postkassen på den regning, jeg i følge RAF-motors ellers blot skulle smide ud. Da jeg ikke kunne forstå dette henvendte jeg mig til RAF, som jeg ellers indtil da havde været glad kunde hos. Men nu var der en helt anden tone fra deres medarbejdere (og ejeren). Nu var skaden lige pludselig ikke dækket alligevel, og jeg skulle blot se at få betalt. Der var heller ikke noget at gøre ift. de urimelige inkassogebyrer, der var kommet på regningen, de havde fortalt jeg skulle smide ud.

Min brugtbilskøb hos RAF Motors har blot betydet, at jeg står med en ubrugelig garanti og en regning, der er løbet op i mange tusinde kroner mere end oprindeligt. Jeg har nu betalt alt det, RAF har presset ud af mig og kommer ikke til at være kunde hos RAF igen, og kan kun opfordre andre til at holde sig væk.

28 marzo 2024
Logo di RAF Motors A/S

Risposta di RAF Motors A/S

Kære Thouraya, Vi beklager dybt at høre om dine uheldige oplevelser med vores service og garantiforhold. Det er vores hensigt at sikre, at vores kunder føler sig trygge og godt betjent, og det er beklageligt at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

I har bestilt et hjulskift og et service som vi naturligvis har send jer faktura'er og rykkere på uden svar. Når der ikke svare på de 3 rykkere sendes fakturaerne videre til vores advokat som indriver gælden. Da i reagerede på dette tilbød vi jer en afdragssordning som i tog imod.

Jeres skade var ikke dækket via jeres forsikring og måtte derfor også selv afregnes. I har modtaget en police hvor der står hvad der er dækket og hvad der ikke er. Vi har søgt den og den blev desværre afvist.

Endnu engang beklager vi for de udfordringer, du har stået over for, og vi værdsætter din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service i fremtiden.

Mvh. Raf motors