Waardeloos bedrijf en waardeloze folie Bestel en koop hier niks ! Ten eerste was de folie slecht aan te brengen en kreeg je er krassen op met bijgeleverde tools. Hier over gemaild kregen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Leggi di più
In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Leggi di più
Goeie folie. Ik heb glas in lood in een bovenlicht van een kast, maar kon daardoor zien wat er op de bovenste plank lag. Heb er een stuk statische folie achter geplakt met gezandstraald effect, en nu... Leggi di più
Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!
Brinkhorst 25, 7207 BK, Zutphen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Heb dure raamfolie besteld en er blijk nu pas (aan het einde van de rol) een knik te zetten, waardoor er een definitieve, lelijke vouw zit in de folie. Deze krijg je onmogelijk eruit gestreken en het valt in het oog en irriteert. Je mag dit van dergelijke dure folie niet verwachten vind ik.
Heb dit gemeld en ontving binnen 5 min een korte, botte reactie dat de 14 dagen(!) voor retouren al voorbij waren en dat ik pech heb. Had ik maar sneller moeten plakken en controleren of de hele rol wel deugdelijk was.
Maar ik heb ook andere dingen te doen in mijn leven en kwam nu pas toe en aan het einde van de rol. Kon dit niet eerder weten en er is mijn niet specifiek aangeven dat ik eerst de hele rol binnen 14 dagen moest controleren. Dit lijkt mijn ook hun taak, niet van mij.
Waarom moet de klant dit doen, als je zulke dure folie verkoopt, dien je ervoor te zorgen dat deze strak op de rol gedraaid wordt om lelijke vouwen te voorkomen lijkt mij.
Ze hebben mij dus een ondeugdelijk product gestuurd en weigeren dit passend op te lossen, omdat ze zich schuilen achter hun eigen absurde 14 dagen retour voorwaarde (u bent ermee akkoord gegaan geven ze dan aan. Nee, ik heb op 'akkoord' geklikt om de bestelling te kunnen plaatsen, that's it!)
Dit betreft ook geen retour maar een klacht over een ondeugdelijk product, hier gelden andere regels voor.
Gelukkig is er ook nog zoiets als wettelijke garantie voor ondeugdelijke producten, de verkoper is verplicht deze te vervangen, repareren of te vergoeden.
Maar alle fatsoen en service blijkt niet-bestaand bij dit bedrijf, de communicatie over de mail is erg onvriendelijk en kort.
Totaal geen klantenservice of verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit van hun product.
Ik koop hier daarom nooit meer.
Heb nu dure folie met opvallende lelijke vouw erin, wat een miskoop en zonde van het geld! Daar gaat €100,-
Zeer teleurstellend.
Het eindresultaat is niet wat het zou moeten zijn.

Risposta di Raamfolieonline
Supersnelle levering, mooi product en instructievideo was makkelijk te benaderen. We zijn erg blij met het eindresultaat.
Het aanbrengen ging heel goed, mooie kwaliteit, ben er erg tevreden mee, hartelijk dank 😃👍
Mooie folie, snelle levering. Het staat erg mooi, we zijn er blij mee.
Netjes en snel geleverd
Meer kan ik er niet van zeggen
Gr Marcel
Product fout geleverd, Raamfolie.nl wil verantwoordelijkheid niet opnemen. Zeer slechte ervaring

Risposta di Raamfolieonline
Heel goede kwaliteit. Gemakkelijk aan te brengen en prachtig resultaat!
prima onbeschadigd geleverd, tijdig en goed verpakt.
Web site is heel onduidelijk als je one vision folie besteld en op dezfde pagina de kleur zwart kiest krijg je toch de kleur wit. Na vermelding kreeg ik een zeer klantonvriendelijk antwoord nl had je maar een test stukje moeten bestellen!!!. gewoon 30Euro weg kunnen gooien

Risposta di Raamfolieonline
Wederom deze folie besteld daar onze ramen zijn vervangen. Zeker niet goedkoop maar de folie is zeer makkelijk op te brengen. Veel sop op de schone ruit en dan de folie schuiven tot de juiste plek. Vocht eronder wegvegen vanuit het midden. Laten drogen.....klaar! Oh ja...niet vergeten. De folie moet op de buitenzijde van het venster.
Verzending duurde lang (oke het was rondom de feestdagen) maar het duurde ruim 2 weken voordat proefstaaltjes binnen waren. 3 van besteld, had beter direct 1 rol kunnen bestellen...

Risposta di Raamfolieonline
Het is misschien een kwestie van verwachtingen, maar bij een staaltje voor raamfolie ad. EUR 1,99, verwacht ik iets van formaat A4 zodat je er echt iets aan hebt, en niet A6 (formaat "briefkaart"), in een envelopje gedrukt. Dat envelopje werd groots aangekondigd als ware het een pakket, en nam, zal ook met de feestdagen te maken hebben gehad, vrij veel tijd voordat het arriveerde.
M.b.t. jullie onderstaande reactie van 13/1: het staat niet bij het product, het staat niet bij de bestelling, het staat niet op de factuur en als je zoekt op "proefstaaltje", vind je het niet. Het staat uiteindelijk bij algemene info onder "Bestellen" op jullie website, een FAQ.

Risposta di Raamfolieonline
Ik wil jullie een goede review geven want ik ben buitengewoon tevreden over het geleverde,
Maar vooral ook over efficiëntie en snelle en adequate service!!
Afmeting klopte niet kon het niet retour sturen ze zeggen dat het op maat is gemaakt terwijl ik dat niet heb besteld