Raamdecoratiemagazijn Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hadden een stuk duo rolgordijn ontvangen en kregen een nieuwe toegestuurd. Geen negatieve opmerkingen. En zouden weer opnieuw hier bestellen. De bezorgservice zijn wij niet tevreden over. De tij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb jullie firma gebeld omdat mijn pakket ieder keer niet werd geleverd terwijl er gemaild werd dat het die dag zou komen. 4x. Ik heb vandaag jullie gebeld en die meneer was heel vriendelijk, behu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een 100% positieve ervaring na een ontvangst met transportschade. Dezelfde dag van melden nog opgelost en een nieuw exemplaar mogen ontvangen. Deze was zoals het hoorde en hangt naar alle... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre
  2. Fabbricazione e vendita tende

Scritti dall'azienda

Bij Raamdecoratiemagazijn.nl staan we voor een goede service met persoonlijke aandacht. Wij werken met een klein en gedreven team om u van de beste raamdecoratie te voorzien. Onze raamdecoratie is van zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs! - Groot assortiment standaard maten - Op maat gemaakte producten - Kwaliteit voor een scherpe prijs - Snelle levering. Duo rolgordijnen, rolgordijnen, houten jaloezieën.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

745 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

26 gennaio 2026
Logo di Raamdecoratiemagazijn

Risposta di Raamdecoratiemagazijn

Geachte heer/mevrouw,

Wij vinden het jammer dat u aangeeft geen reactie te hebben ontvangen. Op donderdag 12 februari om 10:07 uur hebben wij u per e-mail verzocht uw bestelnummer en het betreffende product aan ons door te geven. Op deze e-mail hebben wij geen reactie van u ontvangen. (Wilt u controleren of onze eerdere e-mail mogelijk in uw map Ongewenste e-mail of Spam terecht is gekomen?)

Daarnaast willen wij aangeven dat wij het niet passend vinden om ons als bedrijf “waardeloos” te noemen. Wij zetten ons dagelijks in om klanten correct, zorgvuldig en naar tevredenheid te helpen, en bieden waar mogelijk altijd een passende oplossing. Wij gaan uit van een respectvolle communicatie over en weer.

Wij zijn nog steeds bereid om uw melding in behandeling te nemen. Daarvoor ontvangen wij graag alsnog uw bestelnummer en de gegevens van het betreffende product.

Team Raamdecoratie Magazijn

Valutata 4 stelle su 5

Zeer slechte bezorg service.

Dit is de tweede bestelling dit jaar. Evenals de eerste gaat de levering totaal de mist in. De vorige keer werd dit correct opgelost maar nu ruim een week na afgesproken lever datum nog niks ontvangen. Al de gehele week krijg ik een melding wanneer het geleverd wordt. Steeds wordt het bijgesteld alsof wij niet thuis zijn. We wachten al de hele week. Raamdecoratiemagazijn schrijft zelf in de mail dat het niet goed gaat met deze bezorger. Ze schrijven zelfs als het morgen niet is afgeleverd dan sturen wij een nieuwe. Echter tot op heden een week later nog geen rolgordijn ontvangen. Ook de bezorger reageert nergens op. Dit is zeer frustrerend.
Uiteindelijk heeft raamdecoratiemagazijn het toch nog naar onze tevredenheid opgelost. Onze dank hiervoor.

12 dicembre 2025
Logo di Raamdecoratiemagazijn

Risposta di Raamdecoratiemagazijn

We vinden het vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad, dat begrijpen wij heel goed en is zeer frustrerend. Wij willen graag toelichten dat wij dagelijks ons uiterste best hebben gedaan om contact te krijgen met het depot A65 Geleen van Packs, dat verantwoordelijk is voor de levering van uw pakket. Vanuit packs is aangegeven dat zij momenteel bezig zijn met een reorganisatie bij depot A65, wat helaas grote vertragingen veroorzaakt. Desondanks krijgen wij nauwelijks tot geen inhoudelijke terugkoppeling en wordt het pakket niet uitgeleverd, ondanks onze herhaalde pogingen.

Dat u hierdoor meerdere levermeldingen heeft ontvangen terwijl u gewoon thuis was, is uiteraard zeer frustrerend en absoluut niet de service die wij of u mogen verwachten. Wij betreuren het dat dit zo is verlopen.

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij op iedere e-mail die u ons heeft gestuurd hebben gereageerd.

Om verdere vertraging en frustratie te voorkomen, hebben wij besloten uw bestelling te annuleren, zodat u het volledige aankoopbedrag teruggestort krijgt. Onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più