Pyk Copenhagen Recensioni 414

TrustScore 5 su 5

4,8

Mine sko fra PYK (ja, voksen-sko, str. 46) har en underspillet lækkerhed, som jeg elsker. Prisen var skarp, men materialerne er lækre og skoen komfortabel. De er testet på cyklen, på café og i de nors... Leggi di più

Gode sko! Vi har fundet de perfekte støvler til vores bredfodede dreng. Deres sutsko er virkelige også gode - de er de eneste vi har prøvet, som ikke falder af! Kæmpe anbefaling. Derudover er service... Leggi di più

Jeg har haft en rigtig fin oplevelse hos PYK, stort udvalg og meget hurtig levering. Jeg havde bestilt en sandal hjem til min datter, ud fra målene på deres hjemmeside, men den virkede lidt for st... Leggi di più

1. Negozio di scarpe
  2. Negozio di abbigliamento per bambini

Build your own unique children's shoes and help to avoid overproduction and waste of shoes. Handmade in Portugal and delivered within 10 days.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Rigtig fine sandaler i høj kvalitet

Rigtig fine sandaler i høj kvalitet. Er især imponeret over hvor bløde de er i skindet og sålen.

28 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse og dejligt at du er glad og tilfreds :)

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service ift. bestilling af sandaler online. Desværre passede modellen ikke min datter ved anklen, så begge par måtte retur. Vi har dog været meget glade for deres begyndersko/sutsko, som er i lækker kvalitet.

28 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Simpelthen en flot og enkel sko.

Simpelthen en flot og enkel sko.

Dejligt at den står skarpt i virkeligheden, som på billedet.

Jeg kan ikke sige hvordan den er at gå med, da den er sprit-ny.
Men dejligt at den ikke er spoleret af et ‘selvforherligeret logo’
Så kan det være at jeg kan fortælle videre - om denne ‘sneaker’(str44)

Men den blev leveret med ombyt-seddel og det der skulle være.

Lidt utålmodig venten fra min side, men ja, jeg glæder mig.

Vh

25 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse og jeg håber den lever op til forventningerne, når den kommer på fødderne også :)

Hurtig levering

Modtog skoene dagen efter bestilling. God kvalitet og perfekt pasform.

25 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, og dejligt at du er glad og tilfreds.

Længere leveringstid end lovet

Længere leveringstid end lovet, men fine sko.
Det er ret tydeligt at børnesko er jeres førsteprioritet. Hvis I ønsker en større del af jeres omsætning skal være på herresneakers, så tænker jeg at I skal skille de to mere ad markedsføringsmæssigt. Fx på emballage

24 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Hej Henrik, tak for din feedback og er i øvrigt helt enig i forhold til opdeling i henholdsvis herrre og børn. Vores prioritet lige nu er børn, men det kan være der kommer en større statsning på herre på et senere tidspunkt Hilsen Ulrik

Der gik 14 dage før jeg fik mine sko…

Der gik 14 dage før jeg fik mine sko men det er betingelserne. Det er et par fine sko i en meget lækker kvalitet 😊👍

23 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, og dejligt at høre at du er glad for dem!

Elsker PYK!

Bedste kvalitet , pasform og look. Køber PYK til min søn og mig selv 😍

22 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt i er glade og tilfredse!🤍

Gode og flotte sko

Gode og flotte sko, der støtter den lille fod godt .
Sandalen er lige præcis lukket så meget i tæerne at man ikk er bange for “tå skader”.
Hurtig levering og god pris

22 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse🤍

Lækre sko med bløde såler til de små…

Lækre sko med bløde såler til de små nye fødder. Mange muligheder for at bygge sin yndlingssko op. Min datter fik et par vinterstøvler sidste år, og de var helt perfekte og holder stadig - men seneste køb er sandaler til de små fusser … og naturligvis lige så brugervenlige …. Desuden hurtig fragt 👏

21 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse, og dejligt at i er glade og tilfredse!

Super fine sko med god pasform

Super fine sko med god pasform. Savnede blot en status på den estimerede leveringstid og hvor langt min pakke var. Fik pakken efter 3 hverdage, så rimelig hurtig levering 😊

21 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Pyk sælger også fede herresko

Pyk sælger vist mest børnesko, men jeg købte et par herresko i sort læder og hvid sål, som jeg selv havde sat sammen fra deres website. Skoene er af høj kvalitet, ser flotte ud og prisen absolut fornuftig. Jeg synes, at jeg har gjort et godt køb.

16 maggio 2022

Risposta di Pyk Copenhagen

Mange tak for din anmeldelse - det er jeg glad for at høre.