Puur Kunstgras Recensioni 32

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

We zijn super tevreden! De afgelopen dagen zijn Arjen en zijn team hier in de weer geweest en hebben fantastisch mooi werk afgeleverd. De mannen zijn vriendelijk, denken mee in oplossingen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Arjen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en is alle afspraken nagekomen. Hij heeft ons kunstgras erg mooi en vakkundig gelegd met nog wat extra advies voor andere vragen die we hadden wat betref... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We ontvingen Arjen en zijn hulp op een zonnige vrijdag. Arjen is meteen eigen. Hij praat makkelijk en is toch beleefd. Hij is enthousiast en voelt je meteen goed bij hem. Tijdens het proces van l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week de jonge ondernemer Arjen met zijn mannen aan het werk gehad om voor, naast en achter het huis 220m² kunstgras te plaatsen inclusief het oude gras, de slechte buxus en beuken afscheidi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Ik ben Puur Kunstgras begonnen met één doel: mensen helpen aan een onderhoudsarme, natuurlijke tuin waar ze het hele jaar van kunnen genieten. Ik werk alleen met kunstgras van hoge kwaliteit, dat veilig is voor kinderen én huisdieren en niet van echt te onderscheiden is. Van het afvoeren van oude graszoden tot het strak leggen van het nieuwe kunstgras — ik regel alles. Ik neem de tijd voor jouw wensen, geef eerlijk advies en vertrek pas als jij helemaal tevreden bent. Of je nu zelf wilt leggen of het liever laat doen: ik denk met je mee en zorg voor een oplossing die past. Geen gedoe, geen verrassingen. Gewoon puur vakwerk en een tuin om trots op te zijn.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Aanrader!

Top kwaliteit maar bovenal top service. Arjen levert gewoon goed werk en komt afspraken na! Ga zo door 💪🏼

7 agosto 2025

Toppers in kunstgras

Via werkspot zijn we met Arjen in contact gekomen voor het leggen van kunstgras onder het speelhuis van onze kinderen. Hij heeft (samen met zijn broer) super werk geleverd! Houdt zich aan de gemaakte afspraken, is beleefd en werkt heel netjes en secuur! Het resultaat is mooier dan waar we op hadden gehoopt. Morgen komt hij de rest van onze tuin inmeten voor nog meer kunstgras. Kortom, heb je kunstgras nodig en wil je het mooi voor elkaar hebben dan moet je zeker contact met hem opnemen!

28 maggio 2025

Geweldig werk!

Geweldige vent - snelle levering - kwaliteitswerk! Erg blij met Arjen, hij voorzag ons van goed advies en het werk wat geleverd is had niet beter gekund! Absolute aanrader!

2 maggio 2025

Kwaliteit kunstgras legger 👌🏽

Vandaag in onze tuin prachtige kunstgras laten leggen door deze topper het ligt er enorm strak bij en het ziet er prachtig uit zeker een grote aanrader super klantvriendelijk enthousiast en denkt goed mee over de tuin enorm blij dat jij het bij ons hebt gelegd bedankt zet hem op 💪🏽👍🏼

26 maggio 2025

Absolute aanrader

Paar weken geleden hebben ze bij ons kunstgras aangelegd. Duidelijke communicatie, strak aangelegd en het wordt netjes opgeleverd. Ik kan ze van harte aanbevelen!

16 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più