Al een paar keer besteld en zeer tevreden van de kwaliteit van het parfum. Mijn laatste bestelling heb ik 2 weken geleden gedaan en die is nog altijd niet verzonden. Als ik een mail stuur naar de klan... Leggi di più
Vandaag 2 leveringen van Pure Parfum mogen ontvangen welke ik afgelopen maandag had besteld. Geweldige snelle levering. Netjes van elk pakje een track and trace code, kan niet beter. Las hier en... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Communicatie was niet helemaal duidelijk. Track and trace was van DHL (werd er gemaild) maar blijkbaar was mijn pakket al afgeleverd via PostNL en was de track and trace ook van hen. Hierdoor bijna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
1 ster is al te veel, lang gewacht op bestelling. Geur lijkt erop, maar is zeker geen dupe te noemen. Na 3x spuiten, verstuiver kapot. 10 mails gestuurd, 0 reactie. Dikke oplichting, heb dit ook gem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Pure Parfum, waar luxe geur samensmelt met betaalbare elegantie. Onze online winkel biedt een prachtige collectie Eau de Parfum, geïnspireerd door iconische winkelstraatmerken, met de garantie op een diervriendelijke ervaring. Doe met ons mee op Trustpilot en deel jouw liefde voor onze geuren! 🌸
Kerklei 77, 2960, Brecht, Belgio
- info@pureparfum.nl
- pureparfum.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 97% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Helaas na een maand nog steeds geen…
18012026: AI antwoord en Julia is er maar druk mee. Wat een onzin.
Bestel hier NIET!!!
——————————-
Helaas na een maand nog steeds geen parfum ontvangen en reageren op de mail doen ze ook niet!

Risposta di Pureparfum
retourneren is heel moeilijk !!!!
Ik heb een bestelling gedaan waarvan 1 niet goed was en deze wilde ik retouren en na meerdere mailtjes nog steeds geen contact kunnen krijgen . echt slecht !!!!

Risposta di Pureparfum
6 flesjes parfum besteld…
Eind december 6 flesjes parfum besteld voor een totaalbedrag van €185,26. Maar nu nog steeds niets ontvangen wegens niet alles zogezegd voorradig. Ik wacht nu nog steeds. Oplichters zijn jullie! Ik wil onmiddellijk al mijn geld terug ontvangen!

Pure as they say..
Fast delivery and true to advertisement on Instagram

Bestelling niet ontvangen
6 januari brsteld en helaas ook hier geen bestelling ontvangen... Als ik track en trace kijk zou mijn pakketje 2 x onderweg geweest zijn, maar 2 x retour gegaan naar verzender. Eerste keer wegens schade aan pakket en 2e keer staat niks bij. Op mails wordt niet gereageerd.

Risposta di Pureparfum
In het begin ruikte het helemaal anders…
In het begin ruikte het helemaal anders toen. Ik het pas open had gedaan. Had de mademoiselle van Chanel ruikte eerst naar wc geur en 1 van Libre van ysl helemaal anders de Fahrenheit van Dior was zoals hoe het ruikt als echt! Eerst dacht ik oei ben gescamed Maar daarna ruiken die gewoon het zelfde als de origineel en bleef ook heel goed bij u kleren en u haar ! Dus ja ben tevreden en ga nog bestellen binnenkort! 🥰

Niet hier kopen
Het zou al moeten aankomen maar nog niet en elke email elke SMS elke Instagram berichtje wordt niet beantwoord.
En Julia jullie moeten even een zendingsnummer bij de email doen zodat we ons pakketje kunnen volgen

Nooit aangekregen
Nooit aangekregen. 3 maand geleden besteld!!!

Risposta di Pureparfum
Der Duft ist wie beschrieben jedoch…
Der Duft ist wie beschrieben jedoch könnte er länger anhalten. Schnelle Lieferung.

Risposta di Pureparfum
Mijn order was niet compleet en heb al…
Mijn order was niet compleet en heb al diverse mails gestuurd maar niks geen reactie terug. Heb geprobeerd om ook telefonisch contact te zoeken en krijg alleen een antwoord apparaat. Voor mij is dit een waardeloos bedrijf :(
En nu wederom de standaard reactie van hun zijde dat je ze een mail moet sturen en ze vervolgens niet beantwoord. Echt hopeloos 😞😡😤

Risposta di Pureparfum
Heb al een keer op deze site…
Heb al een keer op deze site gereageerd.
En dan wordt er excuses geboden en dat je moet mailen.
Maar geen gehoor hierop.
Ben niet de enigste.......!!!!
Waar zijn jullie mee bezig vraag ik me af

Niet bestellen
Niet bestellen. Ik heb eerst een kleine bestelling gedaan, was prima en snel bezorgd.
Vervolgens een grotere bestelling geplaatst maar deze niet binnen gekregen. Natuurlijk gemaild, eenmaal nog reactie gehad dat het in orde zou komen, vervolgens vaak gemaild maar zonder reactie.
Na deze review geschreven te hebben, meteen een mail binnen vanuit het bedrijf, een dag later mijn bestelling alsnog binnen.

Ruim 2 weken geleden bestel, niks ontvangen, geen reactie
Besteld op 28 december, inmiddels ruim 2 weken verder. Geen reactie op mail. Insta account is opeens verdwenen. Je wordt hier gewoon besodemieterd.

Slecht
Dit bedrijf reageert niet op mijn berichten. Ik heb aangegeven dat ik mijn parfum niet heb ontvangen. Dit bedrijf zou hier nog contact met mij over opnemen maar komen hun afspraken niet na.

Risposta di Pureparfum
Ik had twee flesjes besteld
Ik had twee flesjes besteld. 1 voor mijzelf en de ander voor mijn vriendin als cadeautje. Ik vind de mijne zo slecht van geur dat ik die van haar niet eens ga geven.Heb een retour verzoek gestuurd via e-mail, maar hoor niets.
Retour beleid: ongeopend retourneren😳 Hoe weet je dan of het bevalt? Terugsturen naar BELGIË. Wat blijft er dan over van de 16,99?
Bestel hier niets! Dit is oplichting😠

Absoluut niet dezelfde geur
Absoluut niet dezelfde geur, zeer teleurstellend

Risposta di Pureparfum
Geuren komen niet overeen en blijven…
Geuren komen niet overeen en blijven niet langer dan een uur aanwezig!
Je zou mits ongeopend kunnen retourneren maar geven gewoon niet thuis zodat je alsnog met de troep achter blijf! Slechte kwaliteit spraydop ook, na een paar X spuiten al stuk.