Vi er 5 veninder, der besøgte Helene fra Pure Cph til et arrangement, hvor vi skulle styles efter lukketid. Der blev holdt et foredrag om stilarter, da Helene er stylist og alle blev bevidste om, hv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Pure Copenhagen får du bare den beste service ❤️. Det er som at være en del af familien. De tager sig tid til at hjælpe dig med stil og farver, og de er altid smilende og glade. De holder løbende... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har handlet hos Pure i Roskilde i mange år og handler nu i butikken i Tune, efter Roskilde lukkede. Det er en super hyggelig butik, med det sødeste og mest hjælpsomme personale, der er super til at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Udover anderledes og flotte varer i dejlige farver, bliver jeg altid mødt med et smil. I dag blev jeg, som altid, mødt med venlighed, imødekommenhed og god service. Hanne er bare en stjerne, b... Leggi di più
Dametøjsforretning i Tune. Tilbyder personlig styling helt gratis - Alle anmeldelser før 8. august 2022, er tilegnet den gamle indehaver af virksomheden
Tune Center 3c, 4030, Tune, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Super fede livevideoer med Helene. Med sjov og spral. En dygtig og informativ speaker.
Alle der skal have ny og spændende garderobe burde se livevideoen eller tage i butikken, hvor de møde kompetente medarbejdere som vejleder og hjælper kunder hver dag. Jeg kan varmt anbefale PureCopenhagen.

Risposta di PURE Copenhagen
Verdens bedste sted at shoppe tøj, mega lækkert tøj og verdens bedste service, især hvis du vil skifte garderoben ud kan det varmt anbefales, at få en hjælpende hånd til hvad der passer dig bedst.

Risposta di PURE Copenhagen
Altid meget fin behandling, man føler sig velkommen, og giver en fantastisk hjælp i butikken. Min største anbefaling

Risposta di PURE Copenhagen
Meget smuk og hyggelige butikker, samt virkelig fantastisk Livesalg hver mandag, hvor Helene viser tøj, smykker, sko og tasker fra forskellige mærker. Får de varmeste anbefalinger fra mig.

Risposta di PURE Copenhagen
Jeg oplever den bedste behandling i Pure Copenhagen i Tune, hvor Helene er indehaveren. Både hende og de ansatte er bare så søde og imødekommende. Deres udvalg af tøj er stort, og der er rigtig mange søde ting. Det kan være helt svært at vælge. Så jeg må sige, at jeg er storkunde i denne dejlige forretning.
Jeg giver hermed min bedste anbefaling til søde Helene og dit team 😘
Knus fra Heidi Pia.

Risposta di PURE Copenhagen
Jeg vil bare sige, at jeg er vild med at handle i Pure Copenhagen i Tune❤️
Hos Helene og Tine bliver man altid mødt med højt humør og en følelse af at føle sig godt tilpas. Man får klar besked på den gode og konstruktive måde, hvis jeg er i tvivl, når jeg prøver tøj.
Pure Copenhagen har et stort udvalgt af lækkert tøj også til mig, der bruger alt mellem str 44-46 og priserne er fine.
Jeg var så heldig at vinde en styling med Helene. Det var en virkelig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale. Her fik jeg masser af tips til valg af tøj, hvilke farver og hvilke snit der er fremhæver min figur osv. Meget luksus at sådan i centrum.
Hver mandag aften holder de Live shopping på Facebook, hvor de viser nyheder og har gode tilbud😍
Mange hilsner Helena☀️

Risposta di PURE Copenhagen
Virkelig flot og stilfuld tøj til gode priser, fantastisk service og altid god rådgivning!

Risposta di PURE Copenhagen
Jeg kan varmt anbefale Pure Copenhagen .
Jeg får altid en god behandling og jeg er altid meget tilfreds med tøjet 😊

Risposta di PURE Copenhagen
Super god forretning , har mange forskellige mærker . Meget hjælpsomt personale , der giver sig tid til kunderne .

Super service. God til at guide kunderne. Altid i super humør 😍

Risposta di PURE Copenhagen
Lækkert tøj, super betjening. Der er altid noget skønt tøj der frister❤️❤️

Risposta di PURE Copenhagen
Kan varmt anbefale PureCopenhagen. Her får man altid en imødekommen og ærlig betjening. Der er et godt udvalg til rimelige priser.
Jeg har ligeledes haft en styling hos Helene Elmer og det kan varmt anbefales. Hun forstår at guide en ud fra ens kropsform med tips og gode råd.

Risposta di PURE Copenhagen
Fantastisk lækker tøjbutik i Tune/Roskilde.
Har den nyeste mode, med super fede outfit sommer passer enhver kvinde.
Prisen er så alle kan være med😁
Det bedste ved butikken er det meget kompetente personale så hjælper og vejleder om farver og styles, man går ikke forgæves❤️❤️
5 stjerner fra mig🥰

Risposta di PURE Copenhagen
Butikken har mange gode varer til fornuftige priser.
Du får en god betjening og hjælp til styling. Jeg kan kun anbefale at handle hos dem.

Risposta di PURE Copenhagen
Jeg købte en kjole og to dage sener ønskede jeg at aflevere den tilbage. Jeg måtte gerne leverer kjolen tilbage, men jeg kunne ikke få mine penge udbetalt. Jeg fik en tilgodeseddel - de har aldrig udbetalt penge før og det er i fuld overensstemmelse med købeloven.
Jeg fik af vide, at det stod på min bon. Det gjorde det også men det er helt almindelig god kundeservice, at udbetale pengene inden for 8 dage når vare leveres som købt med bon. Det er også fint, at det står på min bon men jeg er først i besiddelses af min bon når jeg har betalt for varen. Jeg blev anbefalet at tage et billede af mit tilgodebevis, da det nummer som skal bruge næste gang jeg handler godt kan falme og dermed ville jeg ikke kunne bruge mit tilgodebevis hvis de ikke kunne aflæse tallene.
Altså Pure Copenhagen fik deres vare tilbage men beholdte mine penge med den besked om, at jeg kunne læse på min bon, at de ikke udbetalte penge. Den bon som jeg modtager når jeg har betalt for min vare og at tilgodebeviset god kan falme, så jeg ikke kan bruge det.
Ingen tvivl om at de har loven på deres side men helt almindelig god kundeservice gælder ikke når et køb fortrydes.

Risposta di PURE Copenhagen
Som indehaver er det frusterende at de to dårlige oplevelser der er beskrevet på vores side slet ikke handler om os men nogle andre
Virksomheder. Vi har forsøgt at kontakte trustpilot om at de skal fjerne disse men intet er sket .
Det er flere mdr siden vi skrev vedr den anmeldelse som omhandlede en lampe.
Og nu er det så sket igen med et airconanlæg.
Vi sælger dametøj !
Vi beklager at trustpilot ikke har fingeren på pulsen og har fjernet disse forkerte anmeldelser
Vi har intet med Aircon eller lamper at gøre
Mvh Helene Elmer
Indehaver Pure Copenhagen - modetøj til kvinder
Flot tøj og god styling. Jeg kommer igen 🙂
Efter en styling hos Helene, som er så inspirende og livsglad, har fulgt hende igennem mange mange år , kan jeg vildt anbefale pure copenhagen, lækkert tøj. Gik derfra (Tune) med en masse nye tøj ideer og til sammensætning. Ikke sidste gang jeg kommer i pure copenhagen 👏🏻👏🏻❤️
Jeg har lige været til en styrings time med Helene i Roskilde. Wauu for en oplevelse, jeg fik rykket nogle grænser, og prøvet tøj, jeg aldrig selv ville ha valgt. Tænk hvad det gjorde, da jeg fik det på , så var jeg nødt til at eje det.
Tak for en skøn oplevelse .
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.