Vi er 5 veninder, der besøgte Helene fra Pure Cph til et arrangement, hvor vi skulle styles efter lukketid. Der blev holdt et foredrag om stilarter, da Helene er stylist og alle blev bevidste om, hv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Udover anderledes og flotte varer i dejlige farver, bliver jeg altid mødt med et smil. I dag blev jeg, som altid, mødt med venlighed, imødekommenhed og god service. Hanne er bare en stjerne, b... Leggi di più
Dametøjsforretning i Tune. Tilbyder personlig styling helt gratis - Alle anmeldelser før 8. august 2022, er tilegnet den gamle indehaver af virksomheden
Tune Center 3c, 4030, Tune, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk butik med super god kundeservice
Pure Copenhagen er min favorit. Helena og hendes team har fuldstændig ændret min stil. Her køber man ikke bare, man bliver også ladet op med positive følelser. De personlige stylinger er helt i top. Jeg kan varmt anbefale dem!

Risposta di PURE Copenhagen
Hos Pure Copenhagen får du bare den beste service ❤️. Det er som at være en del af familien. De tager sig tid til at hjælpe dig med stil og farver, og de er altid smilende og glade. De holder løbende forskellige konkurrencer/ events/modeshows og deres live om mandagen kl. 19.00 på FB og Instagram er helt fantastisk. Du burde prøve det!

Risposta di PURE Copenhagen
Dejlig butik og ikke mindst det altid smilende personale 🥰
Får altid den bedste service og det er uanset om jeg køber meget eller lidt.
De er så dygtige til at sammensætte præcis det det passer til mig, og jeg får altid et ærligt svar♥️
Kan på det varmeste anbefale Helene og Mille, de ved hvad der skal til for at man føler sig godt tilpas, både med tøj, smil og et kram, hvis det er det man behøver♥️ Tak for jer 🥰

Risposta di PURE Copenhagen
Der blev holdt et foredrag om stilarter, da Helene er stylist og alle blev bevidste om, hvilke stil vi havde.
Man bliver altid mødt med et dejligt engagement fra Helene og hendes medarbejdere. Og der er aldrig problemer med servicen, som er højt i forhold til forsendelser, returvarer og en ting er helt sikkert, at man føler sig altid velkommen og vi gik alle derfra med et smil, da vi følte os behageligt og smukt klædt på. Tak for jer ❤️❤️❤️❤️

Risposta di PURE Copenhagen
Har handlet hos Pure i Roskilde i mange år og handler nu i butikken i Tune, efter Roskilde lukkede. Det er en super hyggelig butik, med det sødeste og mest hjælpsomme personale, der er super til at vejlede og style en, hvis man har brug for det.
Ser deres live shopping hver mandag, hvor der er gode tilbud og konkurrencer.
Der er ingen slinger i valsen, når det gælder ombygning, eller returnering af varer som ikke lige passer.
Alt i alt en rigtig skøn butik, hvor man finder alt hvad hjertet begærer.

Risposta di PURE Copenhagen
Altid god og ærlig betjening. God til at komme med fornyende input ift. farver, stil m.m.

Risposta di PURE Copenhagen
PURE Copenhagen i Tune kan absolut anbefales til kvinder i alle aldre. Her er et stort udvalg af tøj for enhver smag til fornuftige priser. Og så er det en butik, man kan stole på 👍 drop alt om netbutikker med kinesiske fupfirmaer med varer der aldrig kommer frem - kig i stedet forbi Pure i Tune, dem kan du stole på 😊

Risposta di PURE Copenhagen
Fin butik, søde og hjælpsom personale og gode lives og tilbud på FB 🤗

Risposta di PURE Copenhagen
Meget hyggelig og indbydende lille butik, hvor både udvalget af tøj og betjeningen er i top. 5 stjerner herfra😍

Risposta di PURE Copenhagen
En af mine yndlings butikker.
Altid god betjening og meget fint tøj til ok priser.

Risposta di PURE Copenhagen
Jeg tror jeg har fundet min absolut ynglings butik med de sødeste ansatte ❤️
Efter mange år med nedprioriteringer af mig selv, stod jeg og manglede tøj - virkelig meget.
Hos Pure Copenhagen bliver man mødt af smil og venlighed og servicen er helt i top.
Priserne er perfekte. Uden tvivl min ynglings butik❤️”

Risposta di PURE Copenhagen
5 kæmpe store stjerner fra mig.
Fantastisk butik med det fedeste tøj til overkommelige priser. Efter et større vægttab valgte jeg at booke en personlig styling i Pure Copenhagen, da garderoben skal skiftes ud. Jeg fik en virkelig professionel og kompetent hjælp og vejledning at den sødeste medarbejder, som gav sig god tid til mig. Jeg gik ud af døren med en masse lækkert tøj, som kan sættes sammen på kryds og tværs.
Jeg kommer helt sikkert igen!❤️

Risposta di PURE Copenhagen
Skøn butik, altid serviceminded, kan kun anbefale denne butik samt deres online salg via FB og Instagram det er virkelig kvalitet. Der er altid plads til en lille snak og man mærker virkelig at man er velkommen.
Love it ❤️

Risposta di PURE Copenhagen
Rigtig god butik og gode vare hurtig levering når man ringer og bestiller eller se live show, meget tilfreds kunde,
M.v.H Connie wexøe

Risposta di PURE Copenhagen
En fantastisk butik , der er altid noget man bare må eje ❤️😂 er man i tvivl om stile , så er der altid gode råd og hjælp . Elsker at handle nyt tøj der , og til overkommelige priser . og de får 5 stjerner fra mig ❤️ kærlig hilsen Bente Cordsen

Risposta di PURE Copenhagen
Altid sød betjening og så er det altså bare lækkert tøj til fornuftige penge!! 👍🏻👍🏻

Risposta di PURE Copenhagen
Startede under coronaen med at følge butikken. Her kan man få superlækkert tøj til gode priser 🙌 Helena er altid sød og hjælpsom både på live’en og i butikken. Har altid tid og kommer med gode brugbare råd og vejledning til tøjkøb. Er altid positiv, ærlig og sjov på live-udsendelserne. Min yndling- tøjbutik ❤️🤗

Risposta di PURE Copenhagen
Sublim vejledning og tøj til rimelige priser. Helene Elmer gør noget unikt for hendes kunder ☀️

Risposta di PURE Copenhagen
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.