Goede opvolging stand van verzending. Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket? Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 m... Leggi di più

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip du... Leggi di più
De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten... Leggi di più
in het begin was ik nog wat argwanend en geloofde niet direct in dit enorm succes. Wonder boven wonder deed het inderdaad wat belooft werd en na 4 à 5 dagen zagen we al een groot verschil bij onze 3... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Zeer lekkere gezonde voeding voor de…
Zeer lekkere gezonde voeding voor de hond
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Je kan met al je vragen terecht en bieden direct oplossingen aan.
Zeker aan te raden!
Patricia en Leo🐶👌
Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)
Het is afgeleverd door een vriendelijk…
Het is afgeleverd door een vriendelijk en behulpzaam persoon. Wat altijd fijn is dat het zo mag lopen, met respect voor iemand zijn gerief. Heb spijtig genoeg al andere bezorgers aan de deur gekregen. Topklasse! Bedankt daarvoor !
Zo een goede begeleiding via WhatsApp…
Zo een goede begeleiding via WhatsApp voor het Pure Bob abonnement, top service en bovenal heel goed product !!!
netjes
Alles netjes te volgen de site is duidelijk. Product optijd verzonden en geleverd
Gisteren besteld
Gisteren besteld , vanmorgen geleverd , hoop dat Amy het lust want dan word ik een nieuwe klant. Zeker weten.
Mijn eerste bestelling en daar was ik…
Mijn eerste bestelling en daar was ik al mis. Een berichtje naar de klantenservice en er werd onmiddellijk gereageerd en kon ik de bestelling terugsturen en is het nieuwe correcte pakje al onderweg. Top service
Sorry ik moet ermee stoppen mijn…
Sorry ik moet ermee stoppen mijn hondjes verslechten gans de dag krabben kop schudden ik heb deze nacht met mijn hondje in de zetel gezeten

Risposta di Purebob
Mijn Chinese Crested had altijd…
Mijn Chinese Crested had altijd mee-eters zoals normaal is bij dit ras maar sinds ik de probiotica van pure Bob voor jeuk en tandplak gebruik heeft hij er geen enkele meer, ik gebruik dit sinds 5 weken.
Was wel een beetje huiverig voor de muntgeur maar daar heeft hij en ook mijn dwergpoedel totaal geen hinder van , alleen maar voordeel 👍 wij zijn er blij mee.

Risposta di Purebob
Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE!
Daarnaast weet ik uit ervaring dat ik weer een blij hondje heb zonder jeuk en fris gebitje. Ben er ontzettend tevreden over.

Voor mij alles positief
Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt verbetering. Maar ik hou nog even vol, zo'n supplementen hebben soms veel tijd nodig. Anders alles top!

Risposta di Purebob
Gister de snoepjes ontvangen voor ons…
Gister de snoepjes ontvangen voor ons oudje .
Goede service . Ik weet nog niet of het helpt voor ons oude hondje van bijna 15 jaar .
De tijd zal het leren .
Vriendelijke groet Pietie

Risposta di Purebob
Ik werd verwittigd via Wattsapp ivm de…
Ik werd verwittigd via Wattsapp ivm de levering, van het bedrijf zelf dit was een unieke ervaring.
Geen lange wachtperiode voor de bestelling geleverd werd.
Toby en Wiske zijn ook tevreden, lekkere koekjes.

Labradoodle loves it!
Onze labradoodle is altijd al een moeilijke eter geweest. Hij at wanneer het hem uitkwam waardoor hij vaak rusteloos liep. Met Pure Bob eet hij onmiddelijk zijn portie volledig op en hebben we heel goed zicht op wat hij eet. Hij loopt er ook rustiger door.
Verder zeer goede levering, met goede communicatie over levertijd!

Risposta di Purebob
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.