Banner for Purebob

Purebob Recensioni 1230

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Goede opvolging stand van verzending. Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket? Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip du... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

in het begin was ik nog wat argwanend en geloofde niet direct in dit enorm succes. Wonder boven wonder deed het inderdaad wat belooft werd en na 4 à 5 dagen zagen we al een groot verschil bij onze 3... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Valutata 5 stelle su 5

Super behulpzaam! Gisteren de vragenlijst ingevuld om fresh-dry te proberen. Vandaag al in huis! Tussendoor via WhatsApp op de hoogte gehouden over de levering. Top gewoon :)

10 giugno 2026

Vlotte verzending

Vlotte verzending, bij vragen snel antwoord en eerlijk.

5 maggio 2026

Hi Jurgen,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review 💛

We zijn blij dat alles vlot is verlopen en dat je onze service goed hebt ervaren 😊

We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. Als we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, staan we graag voor je klaar.

Warme groetjes,
Team Pure Bob💛

Valutata 5 stelle su 5

Mijn Chinese Crested had altijd…

Mijn Chinese Crested had altijd mee-eters zoals normaal is bij dit ras maar sinds ik de probiotica van pure Bob voor jeuk en tandplak gebruik heeft hij er geen enkele meer, ik gebruik dit sinds 5 weken.
Was wel een beetje huiverig voor de muntgeur maar daar heeft hij en ook mijn dwergpoedel totaal geen hinder van , alleen maar voordeel 👍 wij zijn er blij mee.

3 giugno 2026
Non scritta su invito

Hoi JM! Wat geweldig om te lezen 😄💛

Zo mooi dat je na 5 weken al zo’n duidelijk verschil ziet en dat de mee-eters zelfs helemaal verdwenen zijn. Dat maakt echt een groot verschil voor je Chinese Crested én je dwergpoedel 👍

En fijn om te horen dat de geur helemaal geen probleem is geweest en zelfs goed wordt verdragen. Dank je wel dat je je ervaring deelt, dat waarderen we enorm 🙏

Valutata 4 stelle su 5

Anti jeuk en gebitsreiniger besteld, krijg nog dezelfde avond dat bestelling klaar staat voor verzending en binnen 1 dag al in huis. Woensdagavond besteld, vrijdag in huis, KLASSE!
Daarnaast weet ik uit ervaring dat ik weer een blij hondje heb zonder jeuk en fris gebitje. Ben er ontzettend tevreden over.

29 maggio 2026

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Nog mooier vinden we het om te lezen dat de Anti-Jeuk en Gebitsreiniger zo goed werken voor uw hondje. Een hond zonder jeuk én met een fris gebit, daar doen we het voor!

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We wensen u en uw hondje nog heel veel gezonde en gelukkige momenten samen.

Team Pure Bob 🐾

Voor mij alles positief

Voor mij alles positief, snelle levering op het aangegeven afhaalpunt, netjes verpakt. Handige verpakking van het product, nu hopelijk even goede resultaten, want voorlopig zie ik bij Chica niet echt verbetering. Maar ik hou nog even vol, zo'n supplementen hebben soms veel tijd nodig. Anders alles top!

Beste Luc,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de nette verpakking en het gebruiksgemak van ons product. We begrijpen dat u graag al verbetering zou zien bij Chica. Zoals u zelf al aangeeft, kan het bij supplementen soms even duren voordat de effecten optimaal merkbaar worden.

We hopen van harte dat Chica er de komende tijd alsnog veel baat bij zal hebben. Mocht u vragen hebben of advies wensen, dan staan we altijd voor u klaar.

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en geef Chica een lieve knuffel van ons!

Valutata 5 stelle su 5

Gister de snoepjes ontvangen voor ons…

Gister de snoepjes ontvangen voor ons oudje .
Goede service . Ik weet nog niet of het helpt voor ons oude hondje van bijna 15 jaar .
De tijd zal het leren .
Vriendelijke groet Pietie

Beste Pietie,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de snoepjes goed zijn aangekomen. We begrijpen dat u benieuwd bent naar het effect voor uw trouwe hondje van bijna 15 jaar. Soms heeft het wat tijd nodig voordat de ondersteuning optimaal merkbaar wordt.

We hopen van harte dat uw hondje er veel baat bij zal hebben. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en geef uw hondje een extra knuffel van ons!

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd verwittigd via Wattsapp ivm de…

Ik werd verwittigd via Wattsapp ivm de levering, van het bedrijf zelf dit was een unieke ervaring.
Geen lange wachtperiode voor de bestelling geleverd werd.
Toby en Wiske zijn ook tevreden, lekkere koekjes.

Beste Wilfried en Karin,

Hartelijk dank voor uw fijne review!

Wat leuk om te lezen dat u de persoonlijke WhatsApp-updates over de levering zo heeft gewaardeerd. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden en het is fijn dat dit voor u een positieve ervaring was.

Daarnaast zijn we natuurlijk erg blij dat Toby en Wiske genieten van de lekkere koekjes!

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en geef Toby en Wiske maar een extra knuffel van ons.

Anti jeuk

Snelle levering en geschenkje erbij

Beste Christina,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat het extra geschenkje in de smaak viel. We hopen natuurlijk ook dat uw viervoeter veel baat heeft bij de ondersteuning tegen jeuk.

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en graag tot ziens!

Labradoodle loves it!

Onze labradoodle is altijd al een moeilijke eter geweest. Hij at wanneer het hem uitkwam waardoor hij vaak rusteloos liep. Met Pure Bob eet hij onmiddelijk zijn portie volledig op en hebben we heel goed zicht op wat hij eet. Hij loopt er ook rustiger door.
Verder zeer goede levering, met goede communicatie over levertijd!

Beste Gauthier,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw labradoodle zo enthousiast is over Pure Bob. Het is geweldig dat hij nu zijn porties meteen opeet en dat u beter zicht heeft op zijn voedingspatroon. Dat hij zich daarnaast rustiger voelt, maakt dit natuurlijk extra waardevol.

Ook zijn we blij dat u tevreden bent over onze levering en communicatie. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Bedankt voor uw vertrouwen in Pure Bob en een extra knuffel voor uw labradoodle!

Team Pure Bob

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più