Banner for Purebob

Purebob Recensioni 1230

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Goede opvolging stand van verzending. Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket? Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip du... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

het is gelukt

in het begin was ik nog wat argwanend en geloofde niet direct in dit enorm succes. Wonder boven wonder deed het inderdaad wat belooft werd en na 4 à 5 dagen zagen we al een groot verschil bij onze 3 hondjes en zoveel weken later zijn ze bijna volledig krabvrij en bijtvrij en hun huid ziet er veel beter uit. wij zijn in ieder geval reuze blij toch iets effectiefs gevonden te hebben. Dank u wel

15 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Levering Frisse adem & gebit.

Bezorgdienst: Was op tijd geleverd.
Product: Een pakje/zakje was open aan het gedeelte dat normaal moet afgeknipt worden en het product "Frisse adem & gebit" liep uit het doosje dat wel ongeopend was. De prijs vond ik al duur 34,99 EUR maar ik wou het wel eens proberen. Maar als ik nu een zakje ontvang waarvan een deel is uitgelopen, omdat de sluiting open was, vind ik het heel veel te duur. Hopelijk vinden jullie hiervoor een oplossing.

15 giugno 2026
Valutata 4 stelle su 5

Een tijdje geleden had ik de anti-jeuk…

Een tijdje geleden had ik de anti-jeuk en allergie snoepjes gekocht en om te kijken of ze echt helpen toen ze op waren een aantal dagen niet meer. Mijn hond begon direct weer veel meer te krabben en te likken, dus gelijk weer besteld. Het zal niet voor iedereen gelden maar wij hebben hier een fantastische bezorger van Post.nl die altijd en vriendelijk en op tijd is.

14 giugno 2026

Bestellen gaat makkelijk

Bestellen gaat makkelijk. Ik vroeg me wel af of ik het abonnement kan aanpassen. Ik wil 1 extra zak toevoegen maar zie niet of dat kan. Nu heb er 1 los besteld. De verzending duurde iets langer maar dat kwam door drukte en het weekend. Ik zie nog steeds het resultaat.

11 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Louis is een zeer moeilijke eter

Louis is een zeer moeilijke eter. Dus begonnen met proefpakket. Dit kwam toe en hij zat al aan zakje te snuffelen. Bakje direct leeg, bij tweede maaltijd zat hij al vol ongeduld te wachten tot hij het kreeg. Nog nooit zo enthousiast geweest om te eten. Nu eet hij met plezier elke maaltijd. Super handige site om maaltijden samen te stellen op maat van de hond! Ook klantenservice top en sel antwoord als je met vragen zit! Zeker een aanrader

10 giugno 2026

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più