Goede opvolging stand van verzending. Er wordt verwezen naar aantal schepjes maar schepje niet geleverd. Te wijten aan proefpakket? Ook grootte van proefpakket valt tegen, zelf onvoldoende voor 1 m... Leggi di più

Het proefpakket, vandaag geleverd, werd vooral gewaardeerd door de hond voor wie het niet bedoeld was. Ik heb 2 chihuahuas, 1 kortharige en 1 langharige. Onyx en Océane. Onyx is allergisch voor kip du... Leggi di più
De bestelling was gemakkelijk en de bestelling snel. Nu nog hopen dat de hond het lekker vind en geen nevenwerking heeft in zijn stoelgang. Ze eet haar brokken niet zonder er extra verse ingrediënten... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Het bestellen ging heel soepel en het…
Het bestellen ging heel soepel en het bestelde kreeg ik de volgende dag al thuis bezorgd. Super!
We hebben vandaag het proefpakketje…
We hebben vandaag het proefpakketje ontvangen en onze zeer kieskeurige Ollie vindt het lekker.
We zouden graag 1 zak bestellen en als het dan nog steeds lukt...dan overgaan op het voedingsplan ...zou dit kunnen aub?
Groetjes Marleen en Ollie
het is gelukt
in het begin was ik nog wat argwanend en geloofde niet direct in dit enorm succes. Wonder boven wonder deed het inderdaad wat belooft werd en na 4 à 5 dagen zagen we al een groot verschil bij onze 3 hondjes en zoveel weken later zijn ze bijna volledig krabvrij en bijtvrij en hun huid ziet er veel beter uit. wij zijn in ieder geval reuze blij toch iets effectiefs gevonden te hebben. Dank u wel
Heb een proefpakket besteld
Heb een proefpakket besteld. Ik moest bijna 5 euro verzendkosten betalen . Vind het duur voor de hoeveelheid dat ik ontvangen heb .
Alles is geleverd volgens wat er…
Alles is geleverd volgens wat er afgesproken was, héél tevreden over de vlotte communicatie via WhatsApp! Nu het voedingsplan in werking stellen en hopen op een vlotte overgang!
Fresh Bob Pure
Pakketje snel geleverd en ziet er mooi uit.
Ook de brokjes zien er mooi uit.
Ruiken niet vies en Choco vindt ze heel lekker.
Levering Frisse adem & gebit.
Bezorgdienst: Was op tijd geleverd.
Product: Een pakje/zakje was open aan het gedeelte dat normaal moet afgeknipt worden en het product "Frisse adem & gebit" liep uit het doosje dat wel ongeopend was. De prijs vond ik al duur 34,99 EUR maar ik wou het wel eens proberen. Maar als ik nu een zakje ontvang waarvan een deel is uitgelopen, omdat de sluiting open was, vind ik het heel veel te duur. Hopelijk vinden jullie hiervoor een oplossing.
Een tijdje geleden had ik de anti-jeuk…
Een tijdje geleden had ik de anti-jeuk en allergie snoepjes gekocht en om te kijken of ze echt helpen toen ze op waren een aantal dagen niet meer. Mijn hond begon direct weer veel meer te krabben en te likken, dus gelijk weer besteld. Het zal niet voor iedereen gelden maar wij hebben hier een fantastische bezorger van Post.nl die altijd en vriendelijk en op tijd is.
Je wordt perfect op de hoogte gehouden.
Bestellen gaat makkelijk
Bestellen gaat makkelijk. Ik vroeg me wel af of ik het abonnement kan aanpassen. Ik wil 1 extra zak toevoegen maar zie niet of dat kan. Nu heb er 1 los besteld. De verzending duurde iets langer maar dat kwam door drukte en het weekend. Ik zie nog steeds het resultaat.
Vlotte bestelling
Zaterdag bestelling geplaatst vandaag maandag al bezorgd.Je krijgt ook steeds bericht als je bestelling verzonden is of onderweg.
Mijn teckel yochi 3 jaar is een heel…
Mijn teckel yochi 3 jaar is een heel moeilijke eter en pure bob eet ze nie echt veel ma ze draait haar hoofd nie om te zeggen eet jij Da maar op denk dat dit helemaal goed komt daarom mijn 5 sterren
Weer een goede ervaring
Duidelijkheid op site wat je kan bestellen en binnen no time geleverd. Samenwerking tussen verzender en bezorgdienst is prima
Ik werd bij de bestelling enorm goed…
Ik werd bij de bestelling enorm goed geholpen door Abigail, een medewerker van Purebob. Het bestelde voer werd heel snel geleverd. Nu maar hopen dat mijn hond het lekker blijft vinden
De service is altijd geweldig
De service is altijd geweldig! De levering was deze keer door GLS ook geweldig!
Louis is een zeer moeilijke eter
Louis is een zeer moeilijke eter. Dus begonnen met proefpakket. Dit kwam toe en hij zat al aan zakje te snuffelen. Bakje direct leeg, bij tweede maaltijd zat hij al vol ongeduld te wachten tot hij het kreeg. Nog nooit zo enthousiast geweest om te eten. Nu eet hij met plezier elke maaltijd. Super handige site om maaltijden samen te stellen op maat van de hond! Ook klantenservice top en sel antwoord als je met vragen zit! Zeker een aanrader
Superfijn geholpen en bovendien…
Superfijn geholpen en bovendien heerlijke voeding voor onze hond
mijn hondje vind het heerlijk
mijn hondje vind het heerlijk, het ziet er goed uit, en je hoeft het niet in de koelkast of vriezer te bewaren.
heel vlug contact via mail of WhatsApp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.