God service. Er par personlige ord med ved levering, man føler sig som noget særligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lækre uld produkter

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i særklasse – man bliver mødt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mærkes tydeligt, at Susanne virkelig ønsker at hjælpe.... Leggi di più

Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker på hvad jeg ville have, fik et personligt og sødt svar på In... Leggi di più

Jeg kigger på jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt på chatten og spurgte ind til hurtig levering. Årsagen til mit spørgsmål, lå i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento per bambini
  4. Negozio di arredi e di design d'interni
  5. Negozio di biancheria intima
  6. Negozio di abbigliamento donna

Bæredygtigt basic til kvinder, børn og bolig ☘️ Vi har et stort udvalg i lækre økologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Sødt tøj

Sødt tøj, god kvalitet og meget hurtig ekspedition😊

24 maggio 2025

Hej Lene,'
Mange tak for din søde anmeldelse :-)
DE bedste hilsner

Fantastisk service

Jeg måtte desværre lave en reklamation på en vare, men Susanne var sød og forstående og byttede uden problemer varen. Ikke sidste gang jeg handler her.?

1 maggio 2025

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget. Jeg håber ikke du får problemer igen med den nye vare vi sendte :-)

Susanen/ Pure Basic

Venlig og imødekommende betjening

Jeg oplevede desværre at måtte lave en reklamation på en vare, jeg havde købt. Det er altid ærgerligt for begge parter, synes jeg. Jeg blev mødt med venlig imødekommenhed og villighed til at løse problemet. Susanne fandt en god løsning på problemet. Jeg handler meget gerne hos hende igen. Det er mit indtryk, at det er kvalitetsvarer, der forhandles.

8 maggio 2025

Hej Annette,
Mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget ❤️ Jeg er jo virkelig ked af at du oplevede en fejl på den varer du havde købt hos os, men glad for at vi kunne finde en læsning.

Perfekt

Fantastisk service og super hurtig levering lokalt.

11 aprile 2025

Hej Tue
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget. Jeg håber gaven bragte glæde 😄Dejligt med lokale ordre, vi kan leverer lige til døren 😄

Fantastisk service

Fik en virkelig fin og personlig vejledning, inden købet af Pure Basics heldragt - og en lige så god service, da dragten måtte byttes til en mindre størrelse.

8 aprile 2025

Hej Jane
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os Jeg 😄 er glad for at vi kunne hjælpe, og håber du får brugt dragten en masse i din ferie 😄

Susanne/ Pure Basic

Hurtig levering lige til døren og varen…

Hurtig levering lige til døren og varen lige som jeg håbede . Jeg handler helt sikkert ved pure basic igen 🙏

30 marzo 2025

Hej Jette
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder meget :-) Vi er glade for, at du har lyst til at handle hos os igen ❤️

Virkelig god kvalitet

Det er dejligt at få sin pakke ind ad døren og blive glædeligt overrasket over kvaliteten af det man har købt.
Tak!

27 febbraio 2025

Hej Anne,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Jeg er glad for at du blev gladelig overrasket - det betyder alt for os at vores kunder er tilfredse ❤️

Hurtig levering lokalt

Hurtig levering lokalt

24 febbraio 2025

Risposta di Pure Basic

Hej Mogens, mange tak for din fine anmeldelse. Jeg håber den lækre gave bragte glæde.

Anbefalingsværdig!

Jeg har ikke bare fået de lækreste produkter ind af døren, men også den fineste service, som man overhovedet kan tænke sig ⭐️⭐️⭐️⭐️💖

22 febbraio 2025

Hej Jette,
Tusind tak for din fine fine anmeldelse - det betyder meget❤️😄

Super service med hjemmelevering

Super service med hjemmelevering, købte en lækker ulddragt i deres eget mærke, lækker vamset sag, lækker kvalitet med god pasform.

6 gennaio 2025

Kære Annette
Tusind tak for din skønne anmeldelse – det er altid en fornøjelse at aflevere varer til dig! 😄

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for din Pure Basic ulddragt. Jeg ved jo, at uld er lige dig, så det betyder virkelig meget med din positive feedback. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Super god service

Super god service. Mega lækre produkter, nem side og handle på😀

19 gennaio 2025

Kære Christian
Tusind tak for din dejlige anmeldelse - den betyder meget :-)

Susanne/ Pure Basic

Ligner og føles ikke som uld

Super fin og hurtig service.
Men da jeg modtog min uld dragt til 1400kr blev jeg virkelig skuffet. Den ligner og føles ikke som uld. Ligner polyester i stoffet. Virkelig ærgerligt. Ser ikke ud som dragten på biledet.
Har sendt den retur. Fin reutur service.

19 gennaio 2025

Hej Lene
Hvor er jeg bare ked af din anmeldelse, og ikke mindst din oplevelse med vores ulddragt ( som vi selv syntes er utrolig lækker). Som jeg skrev til dig i en sms er ulddragten i 100% merinould. Den glatte struktur på ydersiden af dragten som du syntes minder om polyester, er glat grundet den måde den er vævet på. På indersiden er kvaliteten børstet og får den "bamse bløde" effekt du refererede til i dine børnebørns dragter. Det var ærgerligt du ikke prøvede den - måske havde din opfattelse været en anden.
Jeg regner med at vi til efteråret får nogle ulddragter der er børstet uld på begge sider - så håber jeg du vil kigge forbi os igen.

Susanne/ Pure Basic

Helt fantastisk service og levering

Helt fantastisk service og levering! Alt i alt en rigtig god kundeoplevelse.

/Isabella

8 gennaio 2025

Hej Isabella
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det betyder så meget for os ❤️

Flot og dejlig oplevelse

Det er en flot og overskuelig hjemmeside .Altid venlighed.og udbringning når man bor nær pure bacik.

28 dicembre 2024

Kære Mette
Tusind tak for din dejlige anmeldelse.
Skønt med lokale og loyale kunder. Altid en fornøjelse at leverer til dig :-)

Dejlige varer og eminent god service

Dejlige varer og eminent god service
Susanne og Pure Basic får de varmeste anbefalinger fra mig. Jeg synes, at korrespondancen og servicen er venlig og imødekommende og altid med fokus på kunden og at finde en god løsning. Jeg havde fået en julegave, som jeg skulle bytte og det gik nemt og uden problemer. Kvaliteten af varerne er god.

7 gennaio 2025

Hej Christina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger! Det betyder meget for os 😄Jeg håber, du bliver glad for de lækre ting vi har sendt dig, og håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang. 😊

Susanne / Pure Basic

Lækkert børnetøj og super fin og hurtig…

Lækkert børnetøj og super fin og hurtig service.
Jeg havde bestilt en forkert vare, og det var ingen problemer i at få den ombyttet til en anden.

27 dicembre 2024

Hej Anni,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget. Jeg håber du er blevet glad for dit køb :-)

Super kundeservice

Jeg havde lavet en klar fejl 62. Susanne hjalp mig lynhurtigt med at få redet trådene ud! Jeg er meget taknemmelig.

20 dicembre 2024

Hej Henrik
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Jeg er så glad for at jeg kunne hjælpe - og meget glad for at julegaven blev fundet :-) Jeg ønsker dig en dejlig.

Perfekt

Super betjening

29 novembre 2024

Hej Christina,
Tusind tak for din anmeldelse, sødt af dig :-)