Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

God service. Er par personlige ord med ved levering, man føler sig som noget særligt . Lyn hurtig levering, nem retur/bytte . Virkelig lækre uld produkter

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger. Servicen er helt i særklasse – man bliver mødt med en oprigtig interesse for ens behov, og det mærkes tydeligt, at Susanne virkelig ønsker at hjælpe.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos pure basic. Jeg havde kontaktet dem omkring et produkt da jeg var usikker på hvad jeg ville have, fik et personligt og sødt svar på In... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kigger på jeres fine merino ulddragt .Jeg fik kontakt på chatten og spurgte ind til hurtig levering. Årsagen til mit spørgsmål, lå i at jeg om torsdagen skulle have foretaget en hofteoperation. Je... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento per bambini
  4. Negozio di arredi e di design d'interni
  5. Negozio di biancheria intima
  6. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Bæredygtigt basic til kvinder, børn og bolig ☘️ Vi har et stort udvalg i lækre økologiske og GOTS-certificeret kvaliteter.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Intet at klage over

31 ottobre 2025

Hej AnMu
Tak for din anmeldelse og stjernerne :-) Det betyder meget. Dejligt du havde en god oplevelse hos os.

God service tak

30 ottobre 2025

Kære Ellen,
Tak for de søde ord og stjerner - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Er glade for de uld varer jeg køber her. De er behagelige at have på. Og bor man i nærmiljøet af Pure Basic, leveres varerne hjem til en.

5 ottobre 2025

Hej Jensine,
tak for din fine anmeldelse. Dejligt du støtter lokalt - altid en fornøjelse at leverer til dig :-)

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.

29 settembre 2025

Hej Louise
Tak for din fine anmeldelse og de flotte stjerner - det betyder meget :-)

Som altid

Som altid, varerne af god kvalitet, bliver leveret så hurtigt og ned en sød håndskrevet hilsen oveni😊

27 settembre 2025

Hej Anne Grethe,
Tusind tak for din søde anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at sende varer afsted til dig. Vi sætter meget stor pris på din lokalitet :-)

Rigtig god købsoplevelse.

Det var nem bestilling og hurtig levering.
Rigtig lækker heldragt, hvor størrelse og kvalitet stemmer overens med det forventede.

5 settembre 2025

Hej Heidi,
Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at det hele har levet op til dine forventninger. Jeg håber du bliver glad for den skønne ulddragt :-)

1 settembre 2025

Hej
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner :-) Dejligt at vide at levere var hurtig :-)

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil gerne give mine varmeste…

Den imødekommenhed og hjælpsomhed gør hele forskellen, og jeg kan kun anbefale andre at handle her, hvis man sætter pris på at blive taget godt hånd om.

11 settembre 2025
Non scritta su invito

Hej Winnie
Tusind tak for din meget meget flotte anmeldelse. Den blev jeg virkelig glad for. Jeg håber du er blevet glad for købet :-)
Jeg glæder mig til at hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

eemballagen var miljørigtig---det er så vigtigt for migpakken kom perfekt og meget hurtigt og…

pakken kom perfekt og meget hurtigt og jeg vurderer altid emballage og den var så fin---brunt papir...så godt. Et lille brev og herefter en dejlig pyjamas som drengen er så bekvem i...alt var fint... og fra Beder---kan ikke være bedre

5 agosto 2025

Hej Anna
Mange tak for din fine anmeldelse :-)

Lækkert uldtøj!

Lækkert uldtøj!
Hurtig OG personlig levering, når man er så heldig at bo i nærområdet.

31 luglio 2025

Hej Inge
Mange tak for din fine anmeldelse. Tak fordi du støtter lokalt det betyder meget :-)

Valutata 5 stelle su 5

De lækre varer kom hurtigt

De lækre varer kom hurtigt, og jeg er meget godt tilfreds 🙂

16 luglio 2025

Hej Kirsten
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os ❤️
Jeg er glad for at leveringen var god og hurtig, og de lækre varer var som du forventede 😄

Hej Anette,
Tusind tak for din anmeldelse. Tak for de mange skønne stjerner, det betyder rigtig meget.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt, som beskrevet i annonce. Meget venlig hilsen sendt med produktet

27 giugno 2025

Hej Ulla,
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både produktet og leveringen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse – og hvor er det skønt, at den lille hilsen blev
bemærket ❤️

Susanne / Pure Basic

God og personlig service

Altid hurtig, god og personlig service, og en smuk indpakning ♥️

9 giugno 2025

Hej
Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder meget. Jeg håber den fine gave bragte glæde :-)

Susanne / Pure Basic

Valutata 5 stelle su 5

Som altid når jeg handler er der super…

Som altid når jeg handler er der super fin service, selv når jeg har bestilt to str. - og jeg kun skulle have den samme str. i alt.

8 giugno 2025

Hej Anne Grethe,
Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid en fornøjelse at leverer varer til dig. Jeg håber størrelsen var perfekt :-)

Meget imødekommende og hjælpsom

Meget imødekommende og hjælpsom. Det er nemt at bytte og godt kvalitetstøj.
Kan varmt anbefale Purebasic. 😊

2 giugno 2025

Hej Eva,
Tusind tak for din fine anmeldelse, og tak for at du endnu engang handler hos os 🌿Dejligt at du er tilfreds med dit køb, håber det bringer glæde.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più