Pure Natureglow Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Een afspraak gemaakt voor een luxe behandeling in de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Op den duur zochten zij contact via whatsapp met mij om mijn afspraak te verzetten. In eerste instantie hier... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mijn afspraak is afgezegd op 11 aug, vanwege zieken. Daarna een nieuwe dag aangeboden gekregen maar dat ging niet meer in mijn agenda. Dus…. De aanbetaling zou terug gestort worden. Nu bijna 3 m... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op korte termijn de Japanese headspa deluxe geboekt i.v.m een kortingsactie. Na lang twijfelen, trok dit mij over de streep het toch eens te proberen. De communicatie op voorhand verliep vriendelij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb afgelopen jaar voor mijn verjaardag een behandeling cadeau gekregen alleen zat ze helaas vol maar omdat het me verjaardag was heeft ze toch een plekje voor me vrij kunnen maken. Kreeg zelfs... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke haar producten tegen haaruitval en andere problemen.

Nella media

TrustScore 3 su 5

123 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel fijn

Heel fijn! Echt het gevoel alsof mn haren/hoofd herboren zijn zo ‘schoon’

21 dicembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Bedankt voor het delen van uw ervaring en tot de volgende keer.

Valutata 2 stelle su 5

Prijs en aanbod niet in verhouding

Ik ben 10 min voor de afspraak gekomen en wachte netjes in een rommelige, viezige, zeer koude ruimte. Uit de kamer waar ik de behandeling zou krijgen was luide muziek te horen, niet iets rustgevend wat je zou verwachten. Op de deur stond een briefje dat je wordt opgehaald. Na 10 min werd ik gebeld waar ik was, ik gaf aan dat ik er al ben. Uiteindelijk in de ruimte aangekomen, ik vond dat deze een erg kantoorachige vibe. Niet wat ik verwachte, de filmpjes op de website gaven mij een andere indruk.
Geholpen door een vriendelijke dame, die wel wat onzeker overkwam. Het haarwassen ging nogal ruw, ik ervaarde het niet als prettig. Iets te veel getrek aan mn haar.
De tafel waar je tijdens de behandeling op ligt is verwarmd, dit is erg fijn.
Het apparat dat stoom produceerd maakt best wat geluid alsof je met je hoofd naast een afvoerputje ligt. Ontspannend? Nee.niet echt.
Na het wassen werd mn haar geborsteld met een haarborstel die niet schoon was. Hij zat vol met haar van andere klanten, wat ik zelf vies vind. Deze haren waren absolut niet van mij zoals in de reactie hieronder wordt gesuggereerd.
Ik betaalde met een cadeaubon van 85 euro, het was een verassing van mijn man voor mn verjaardag. Maar moest tot mijn verbazing nog 10 euro bijbetalen want weekendtoeslag. Mevrouw zei dat dit nieuw is maar ik hoorde dit pas voor het eerst toen ik moest betalen.
Samenvattend: ik vind de prijs veel te hoog voor wat je krijgt.
Een aparte ervaring maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

15 dicembre 2023

Beste Tanja,

Bedankt voor het delen van je feedback. Het spijt ons te horen dat de behandeling niet helemaal was zoals je had verwacht.

De ruimte waarin je geholpen bent, is inderdaad dezelfde ruimte die te zien is in onze filmpjes. Wat betreft de weekendprijzen, deze zijn voor iedereen toegankelijk en staan duidelijk vermeld op onze website.

De haarborstel die is gebruikt, was speciaal voor jou, aangezien we die dag nog geen andere klanten hadden ontvangen. Je haar is twee keer geborsteld, en het kan zijn dat dit de verwarring heeft veroorzaakt, aangezien de borstel mogelijk gevuld leek met haren, wat in werkelijkheid je eigen haren waren na het borstelen.

We doen ons uiterste best om de hoofdhuidbehandeling zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van onze klanten, en om iedereen een ontspannende ervaring te bieden. We waarderen je feedback en staan altijd open voor suggesties voor verbetering.

Nogmaals bedankt voor je review, en we hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Aanrader!

Het was voor mij de eerste keer dat ik zo'n behandeling heb gehad. Ik had geen beeld van wat ik kon verwachten. Er is heel goed uitgelegd over de conditie van m'n hoofdhuid en haarzakjes. De behandeling was heel fijn en heb het als ontspannend ervaren. Tevens heb ik ook goede product uitleg gekregen. Pure-natureglow is zeker een aanrader en het is ook heel makkelijk te bereiken.

14 dicembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Bedankt voor het delen van uw ervaring en tot de volgende keer.

Heerlijke Japanse headspa gehad

Heerlijke Japanse headspa gehad. Alles werd goed uitgelegd. De tafel was lekker verwarmd waar je op ligt. Goede uitleg gehad over de haarzakjes enzo.

13 dicembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Super bedankt voor het komende Lieve Danielle.♡ en je review

Zeker een aanrader!

Zo blij dat ik de stap heb gemaakt voor een behandeling. De behandeling: Hair growth treatment gedaan, aangezien ik meer haaruitval kreeg de laatste maanden. Alle producten zijn natuurlijk en zelfs na deze eerste behandeling zag je gelijk dat de hoofdhuid goed gereinigd en schoon was. Tips gekregen en met de producten thuis aan de slag. De 2e afspraak staat gelijk al gepland!

26 novembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Bedankt voor het delen van uw ervaring en tot een volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Voor de tweede keer teruggekomen

Voor de tweede keer teruggekomen, dit keer door een andere medewerker geholpen en het was heeerlijk! Ook zij was super vriendelijk en kundig. Ik heb mijn vaste plekje zeker gevonden en ook de producten aangeschaft. Tot de volgende keer!

25 novembre 2023
Valutata 3 stelle su 5

De ruimte was koud en de behandeling…

Vandaag had ik een afspraak voor de japanese scalp treatment. De ruimte was koud en de behandeling vond ik niet speciaal genoeg voor de prijs die ik heb betaald. Ik had er echt veel meer van verwacht. De dame die de behandeling uitvoerde was een lieverd hoor maar ze heeft wel wat meer ervaring en oefening nodig.
Ik zal niet zo snel weer een afspraak maken. Jammer...

25 novembre 2023

Beste Irshia,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de behandeling niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Onze behandelingen worden uitgevoerd door professionals die hun certificaten hebben behaald, en we doen ons best om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden.

Naast de ontspanning heeft de behandeling ook positieve effecten op de doorbloeding en haargroei, die vooral op de langere termijn merkbaar zijn. We hopen dat je hier uiteindelijk van zult kunnen genieten.

We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen voor een behandeling.

Valutata 1 stelle su 5

De prijs van de dienst was buitensporig…

De prijs van de dienst was buitensporig hoog in vergelijking met de plaats waar deze cosmetische behandeling werd uitgevoerd. Wachtkamer klein en koud met maar één stoel. Geen toalet voor klanten - abnormaal.
Als u schoonheidsdiensten verleent aan klanten en deze duren ongeveer een uur, dan weet u dat een functioneel toilet noodzakelijk is. Toen ik vroeg om naar het toilet te gaan, adviseerde de dame mij om naar McDonald's te gaan om daar het toilet te gebruiken. Belachelijk en ontmoedigend.
Over het algemeen was er vies, vooral in de buurt van de spiegel waar de vrouw mijn haar aan het kammen was. €115 is een goede prijs als ik naar proffesionele grotere en schoner schoonheidsalon zou gaan. Hier zou ik max helft van het prijs betalen.
Zo kleine en beginnende ondernemingen moeten zo groot prijs over hun diensten niet vragen.
Ik weet niet hoe je een promo voor vriendiennen kunt aanbieden en toch alleen ruimte voor 1 persoon hebben. Andere zou moeten 1uur in kleine, donkere koude plekje op collega wachten?
Het was niet een plek waar ik volledig kon ontspannen. Ik zal zeker niet meer naar deze plek gaan en ik zal het niet aanbevelen aan mijn vrienden.

20 novembre 2023

Beste Ketrusz,

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was. Tijdens je bezoek had ik niet de indruk dat je ontevreden was, vooral omdat je aangaf een vervolgafspraak te overwegen.

Wat betreft het toilet, helaas hebben we momenteel te maken met een verstopping door een probleem met de riolering, wat buiten onze controle ligt. We zijn actief bezig met het oplossen van deze situatie en gaven als tijdelijke oplossing de suggestie om naar een nabijgelegen toilet te gaan.

Hygiëne is voor ons van groot belang, dus we zouden graag willen weten wat je als minder schoon hebt ervaren. Alle ruimtes worden meerdere keren per dag schoongemaakt en we hechten veel waarde aan een schone en prettige omgeving.

Wat betreft de prijs, dit betreft de totaalprijs inclusief de extra behandelingen die je hebt toegevoegd. We zijn een kleine salon en onze prijzen zijn gebaseerd op de hoge kwaliteit van onze behandelingen en producten, evenals de persoonlijke aandacht die we aan elke klant kunnen bieden.

Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Valutata 3 stelle su 5

We hadden een afspraak om 13.00 uur en…

We hadden een afspraak om 13.00 uur en waren er 8 min. Eerder. Geen gehoor geen bel, maar om 5 min. voor 1 kwam de medewerkster aan lopen. We moesten in het halletje wachten, want ze ging de kaarsjes aansteken en alles klaarmaken, had al gedaan moeten zijn. Gastvrijer zou zijn als ze op z'n minst een kwartier voor aanvang aanwezig zou zijn. Vreselijk koud in de ruimte naast de behandelingsruimte en daar we met z'n tweeën waren, is dat niet behaaglijk voor degene die moet wachten. Geen toilet aanwezig. Vond het ook wel smoezelig. Een te dun dekentje om over je heen te krijgen.
De behandeling was op zich goed en de medewerkster was lief en deed haar best. Wel zo prettig is, als de medewerkster zegt: waar ze mee bezig, hoeft maar een kort zinnetje te zijn, maar dan weet ik... o nu is hiermee bezig. Dus nog wel wat verbeterpunten.

9 novembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Hartelijk dank voor je review. We willen graag toelichten dat we de tijd voor iedere afspraak nauwkeurig inplannen. Als je een afspraak van 1 uur hebt, word je ook precies op dat moment ontvangen. Daarom hebben we een kleine wachtruimte in de hal ingericht voor het geval dat nodig is.

Wat betreft het toilet, we hebben helaas te maken met een verstopt toilet door een rioleringsprobleem in het hele pand. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen en waardeerden je begrip hiervoor.

We bieden altijd twee dekens aan: een dunne en een dikkere, zodat je zelf kunt kiezen wat voor jou het meest comfortabel is. Mocht je behoefte hebben aan een extra deken, dan is dat uiteraard mogelijk. We begrijpen dat niet iedereen dezelfde voorkeur heeft, daarom is dit niet standaard, vooral omdat er ook een verwarming in de ruimte is.

Onze behandelingen worden uitgevoerd in stilte met achtergrondmuziek en een verwarmd oogmasker om je te helpen ontspannen. Uiteraard staan we altijd open voor vragen en beantwoorden deze graag met plezier.

Bedankt voor het delen van je ervaring, we waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen ontvangen.

Nooit meer

Ik vind de behandeling heel erg tegenvallen….ik kwam binnen en moest nog naar het toilet dit was niet mogelijk. Als ik de filmpjes op instagram zie zie ik lekkere massages voorbij komen….mijn haren zijn gewassen ingezeept maar heb geen massage gevoeld alleen aan het begin met wat tools dat voelde fijn maar dat was nog geen 10 minuten. Er werd uiteindelijk een masker in mijn haar gedaan en een kap op mijn hoofd gezet de medewerker is toen de kamer uitgelopen om een telefoontje te plegen dit voelde totaal niet prettig met hete stoom op mijn hoofd en gezicht want ik lag daar alleen!! Uiteindelijk heb ik daar 45 min gelegen ipv het uur a een uur en 10 min wat word aangegeven in de mail. Als je binnen komt staat de vensterbank vol met blikjes cola en Red Bull ik vind dit niet heel professioneel. Uiteindelijk heb ik €85 moeten betalen voor een haar was behandeling en een masker in mijn haar ik ben zwaar teleurgesteld terwijl ik er al weken naar uit keek! Ik heb na de behandeling nog aangegeven dat ik teleurgesteld was maar daar werd niet op ingegaan nadat ik de feedback had gemaild kreeg ik een korting aangeboden van €30 bij de volgende keer….maar nee echt nooit meer dat ik daar geld aan uit geef echt heel jammer

1 novembre 2023

Hi Mylene,

Dank je wel voor je review. Zoals we per e-mail hebben besproken, vinden we het erg jammer dat je teleurgesteld bent over de behandeling. Nadat je aangaf dat de aangeboden korting van 30 euro niet voldoende was, hebben we een e-mail gestuurd met een voorstel voor een passende tegemoetkoming en waren we benieuwd naar jouw ideeën hierover.

Het lijkt erop dat we hierover nog niet tot een oplossing zijn gekomen. We staan uiteraard nog steeds open voor een gesprek om te bekijken hoe we jou alsnog naar tevredenheid kunnen compenseren.

Valutata 2 stelle su 5

Scalptreatment behandeling Pure Nature in Zoetermeer had er zo naar uit gekeken en mijn…

Ik had er zo naar uit gekeken en mijn "me"-moment verwacht maar in de verwachting schuilt de teleurstelling.
Voor de behandeling was ik graag nog even naar toilet gegaan. Maar tot mijn verbazing was dat niet mogelijk, deze is nog niet gereed voor cliënten of stuk (is mij niet echt duidelijk geworden) maar ik kon even bij de buren vragen. De buurman was overduidelijk klaar met de cliënten van Pure Nature (ik was dus niet de eerste) en helaas mocht ik het WC niet meer gaan gebruiken. Dat was echt teleurstelling nr. 1.
Het pand/de salon is koud en het tocht. Een dun deken was helaas niet voldoende tijdens de behandeling en op tijd voelde het best koud op de behandelingsstoel. Ik vroeg om nog een deken maar deze was er niet. Het voelt echt niet fijn als je het steeds kouder krijgt bij een scalptreatment behandeling. Nature Pure had een iets groter handdoek voor mij als compensatie maar daardoor was er geen een handdoek meer om mijn haar te drogen. Relaxmoment verdwijnt dan toch best snel of komt niet eens. Teleurstelling nr. 2.
Van het scalptreatment zeker meer verwacht. Het was eigenlijk iets luxer dan gewoon het eigen haar wassen. Van hoofdmassage kan hier geen sprake zijn. Water voelde vaak koud en dan weer warm aan. Omdat de medewerker mij vroeg hoe ik deze behandeling vond, heb ik ook gezegd dat ik de massage teleurstellend vond. Haar antwoord verbaasde mij nog meer: Wij zijn natuurlijk later begonnen (ivm WC zoeken) en de nieuwe cliënten staat al voor de deur. Dus heb ik de behandeling ingekort. Teleurstelling nr. 3.
Medewerker was wel aardig maar absoluut onervaren met het alert zijn om cliënten op hun gemak te stellen. Ook heb ik zeker in kussen onder mijn knieen vermist. Op tijd lig je gewoon niet meer lekker en krijg je overal pijn.
Maar zo een kniekussen ben ik gewend door mijn eigen schoonheidsspecialist en weet eigenlijk niet of dit een standaard ding zou zijn. Echter is dit zeker een aanrader om zoiets aan te schaffen. Geen teleurstelling, wel balen.
Ik heb hier 85,00 euro voor betaald en baal achteraf er zeker van. Een tegemoetkoming was hier van toepassing geweest en ik hoop dat Pure Nature hier nog op terug komt.
Helaas zien jullie mij als cliënt niet meer terug. Ik kan mij vinden in bijna alle negatieve reviews bij Trustpilot en ben echt verbaasd over de positieve reviews. Het moet bijna een ander locatie zijn!

18 ottobre 2023

Beste Susan,

Dank je wel voor je waardevolle feedback. We vinden het jammer om te horen dat je Me Time-moment niet geheel naar verwachting is verlopen. We streven ernaar dat iedere klant zich vanaf het moment van binnenkomst volledig op zijn gemak voelt.

Wat betreft het toilet: door een rioleringsprobleem in ons pand is dit momenteel helaas niet beschikbaar. Dit probleem treft ook andere huurders in het gebouw. We hebben dit bij de verhuurder gemeld en werken actief mee aan een oplossing.

De temperatuur in onze salon is zorgvuldig afgesteld, en we bieden altijd de mogelijkheid tot extra bedekking. Tijdens je afspraak is er, op jouw verzoek, een extra deken verstrekt. Wij begrijpen dat comfort voor iedereen anders is en helpen je graag om de ervaring aan jouw wensen aan te passen.

Daarnaast is er de optie om een rolkussen voor onder de knie op aanvraag te gebruiken. Onze watertemperatuur wordt automatisch geregeld via ons bedieningspaneel, zodat deze consistent blijft.

We betreuren het dat we niet eerder de gelegenheid hadden om je zorgen persoonlijk te bespreken. Onze klantenservice staat altijd klaar om mee te denken en samen tot een passende oplossing te komen.

Nogmaals dank voor je review. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen, zodat we je een optimale ervaring kunnen bieden.

Geweldige Japanse scalp treatment

Afgelopen zondag de Japanse scalp treatment gehad samen met mijn beste vriendin en het was GENIETEN, echt heerlijk ontspannen! Ze was super lief, weet wat ze adviseert en ik voelde me erg op mijn gemak! Echt een aanrader! We hebben ook gelijk een nieuwe afspraak gemaakt!

15 ottobre 2023

Hi Lourdes,

Wat een superleuke berichtje. Hartelijk voor het delen van je eerlijke mening. Tot januari ❤️

Japanse scalp treatment

De behandeling was niet wat ik er van verwachtte. Dat heb ik achteraf ook eerlijk gezegd. De massage met verschillende middelen vond ik minder fijn, er is me uitgelegd dat dat hoort bij je hoofdhuid schoonmaken. De massage met de kruidenstempels stelt weinig voor en vind ik het geld niet waard. De tafel ligt vrij hard en niks onder je knieën waardoor ik pijn mn rug/bekken kreeg. Ook dat heb ik eerlijk gezegd, ze was vergeten om het aan te bieden. Mijn hoofdhuid en haarzakjes waren na de behandeling wel helemaal schoon, maar zeker geen €105 waard. De salon doet verder wat slordig aan, met een geïmproviseerde wachtplek (een harde kruk in de hoek), de labels van Ikea nog aan de gordijnen, het rommelige kastje waar de spullen in staan, en de gehaastheid aan het einde omdat de volgende klant al zat te wachten en de tijden al uitliepen. De shampoo die bij mn haar past moest ik maar online even opzoeken om het rustig te bekijken. Op insta zag ik dat ik onherkenbaar gefilmd ben, en dat wist ik niet! Dat geeft een naar gevoel! Vraag gewoon even of dat mag, daarom maar 2 sterren ipv 3.

24 settembre 2023

Beste Barbara,

Hartelijk dank voor je feedback. Graag licht ik enkele punten toe:

Behandeling en uitleg:
Vandaag heb ik je met veel zorg en aandacht behandeld. Aan het einde van de sessie heb ik toegelicht dat de behandeling primair gericht is op het reinigen van de hoofdhuid en haarzakjes, waarbij de massage hierop is afgestemd. De kruidenstempels zijn een vrijwillige add-on van €10, bedoeld om specifieke spanning te verlichten. We begrijpen dat dit element niet aan je verwachtingen voldeed.

Werkplek en hygiëne:
Tijdens de behandeling maken wij gebruik van een open opbergruimte voor de benodigde potjes en flesjes. De behandelstoel, de behandelruimte en alle klantgerichte voorzieningen worden zorgvuldig onderhouden.

Advies en extra’s:
De behandeling is niet gehaast afgerond, ondanks een lichte uitloop in de planning. De shampoo die ik heb aanbevolen is bedoeld als advies – er wordt geen product actief opgelegd. Eveneens is er, op jouw verzoek, een rolletje voor extra ondersteuning onder de knie aangeboden. We streven ernaar om iedere klant naar wens te bedienen en ondersteunen je graag als er aanvullende wensen zijn.

Instagrambericht en video:
Op je bericht via Instagram heb ik aangegeven dat de betreffende video niet op jou betrekking heeft. Hierbij baseerde ik mij op specifieke details, zoals het dragen van een ketting, wat in jouw geval niet het geval was. Het spijt me dat dit tot verwarring heeft geleid.

Vervolgafspraak:
Aangezien je aan het einde van de behandeling een nieuwe afspraak hebt ingepland, was je review voor mij dan ook verrassend. Gezien de feedback heb ik besloten de vervolgafspraak te annuleren. Mocht je verdere toelichting wensen of in gesprek willen over je ervaring, dan ben ik uiteraard bereid om dit persoonlijk te bespreken.

Nogmaals dank voor je feedback. Wij streven ernaar om iedere klant de best mogelijke ervaring te bieden en betreuren het dat dit niet is gelukt.

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk kunnen ontspannen !

Vandaag heerlijk ontspannen tijdens de Japanse scalp treatment. Ik heb eindelijk een keer echt kunnen ontspannen. Ik snap waarom haar agenda zo vol zit, dus ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt!

3 settembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Superbedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om je review te delen. Tot de volgende keer.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne producten voor het haar

Fijne producten voor het haar. Helaas was 1 product niet mee geleverd. Maar dat heeft de vriendelijke eigenarese netjes nageleverd.

We merken gelijk verschil aan ons haar. Zeker voor herhaling vatbaar

17 agosto 2023

Japanse scalp treatment

Gister de Japanse scalp treatment gehad en het was HEERLIJK! Mijn hoofdhuid voelt schoon aan en is na de behandeling zeker minder geïrriteerd! Een aanrader dus!

29 agosto 2023

Risposta di Pure Natureglow

Heel erg bedankt voor het delen van je ervaring Soraida en tot snel.

Valutata 5 stelle su 5

Hele lieve dame en heerlijke…

Hele lieve dame en heerlijke behandeling. Dankjewel

27 agosto 2023

Risposta di Pure Natureglow

Heel erg bedankt voor je Review. Heel graag gedaan en tot de volgende keer lieve Daphne

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più