Pure Natureglow Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Een afspraak gemaakt voor een luxe behandeling in de laatste loodjes van mijn zwangerschap. Op den duur zochten zij contact via whatsapp met mij om mijn afspraak te verzetten. In eerste instantie hier... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mijn afspraak is afgezegd op 11 aug, vanwege zieken. Daarna een nieuwe dag aangeboden gekregen maar dat ging niet meer in mijn agenda. Dus…. De aanbetaling zou terug gestort worden. Nu bijna 3 m... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op korte termijn de Japanese headspa deluxe geboekt i.v.m een kortingsactie. Na lang twijfelen, trok dit mij over de streep het toch eens te proberen. De communicatie op voorhand verliep vriendelij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb afgelopen jaar voor mijn verjaardag een behandeling cadeau gekregen alleen zat ze helaas vol maar omdat het me verjaardag was heeft ze toch een plekje voor me vrij kunnen maken. Kreeg zelfs... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke haar producten tegen haaruitval en andere problemen.

Nella media

TrustScore 3 su 5

123 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Haarolie besteld

Haarolie besteld, 2 maand verder, niets ontvangen. Niet mijn olie niet mijn geld terug.
maar wil graag mijn geld terug voor hetgeen dat ik besteld had maar nooit heb ontvangen natuurlijk. Meerdere keren een mail gestuurd maar nooit een antwoord er op.
Afrader, bestel hier nooit spullen als je niet gescamd wilt worden

24 gennaio 2024

Risposta di Pure Natureglow

Helaas hebben wij geen bestelling van Inaya

Was een heerlijke behandeling

Was een heerlijke behandeling, heb er echt van genoten. De dame die me geholpen heeft was duidelijk en legde elke stap goed uit. Een aanrader voor iedereen.

22 marzo 2024

Aanrader :)

Gisteren langsgeweest voor een heerlijke en ontspannende behandeling. Ik had veel last van schilfers op mijn hoofdhuid en na de behandeling ben ik hier eindelijk vanaf! :D
Daarnaast was de behandeling ook heel ontspannen en wordt er goed de tijd voor je genomen vond ik. Ik ben vriendelijk geholpen door Shavenah (dit spel ik waarschijnlijk fout). Zij gaf ook een duidelijke uitleg over mijn hoofdhuid en vertelde mij over de producten die zij verkopen en welke dan passend zouden kunnen zijn voor mijn hoofdhuid. Ik kom zeker terug.

21 marzo 2024

Verjaardagscadeau behandeling

Kreeg zelfs nog een heel mooi cadeautje van haar mee!
Echt zo’n lieve vrouw, een heerlijke behandeling.
Zeker een aanrader als je een heerlijk ontspanning wilt voor jezelf of een ander!

8 settembre 2023

Japanese head spa behandeling 10/10

Ik heb samen met mijn zusje een japanese head spa behandeling gehad. En het was zoooo heerlijk!! Wij zijn ook echt met open armen ontvangen door een collega, super lief en geduldig meisje. Ze heeft ons ook goed geadviseerd wat voor haarproducten bij onze haartypes passen. Dus we zijn ook zeker geslaagd! Kortom super tevreden met het personeel & behandeling!

23 febbraio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Geld niet waard

De twee sterren zijn voor de vriendelijke dame. Haastige behandeling, ipv 70 min (had de luxe behandeling geboekt) zat ik na 45 min weer op de stoel. pummelige armoedige ruimte, massage niet met de handen maar met hulpapparaatjes. Geld niet waard! Niet doen!

Oh ja…. Ik heb dit direct aangegeven. Het meisje vroeg nog gewoon of ik producten wilde kopen en een nieuwe afspraak wilde maken. 😂

17 febbraio 2024

Hi Wilma Hokke,

Je hebt nu een review achtergelaten via Google, onder de video's op instagram en nu ook op trustpilot? Je boodschap is aangekomen we hebben er namelijk ook op gereageerd.

We hebben je netjes uitgelegd dat de behandeling geen 80 minuten duurt zoals jij beweert in je andere reviews maar 65 en dit ook op de site staat aangegeven.
Daarnaast geef je zelf aan dat je ongeveer 55 minuten bezig was in je andere reviews, je verhalen zijn dus elke keer verschillend.Je had de Luxe behandeling geboekt maar vanwege een fout in het systeem niet gehad, gelukkig heb je hier ook niet voor betaald en was dit gecommuniceerd naar je toe met een excuses hiervoor. En de 65 minuten is voor de luxe behandeling.

Je boodschap is duidelijk. Dat jij onze salon als armoedig bestempeld is een smaak kwestie ,onze apparatuur, ligstoel, zitstoel en dermascoop zijn van hoogwaardige kwaliteit zo ook alle producten die we gebruiken tijdens de behandeling.
Vandaar dat jij zo een mooi resultaat hebt behaald met de behandeling en een intense verschil zag tussen de Before van je hoofdhuid en de After resultaat.

Dat je het armoedig en pummelig vind is dus niet gebaseerd op feiten onze salon voldoet aan de normen.

Zo te zien past onze salon niet bij jou verwachtingen, ik wens je heel veel succes bij het vinden van een salon die voldoet aan je eisen.
Geniet van je heerlijke Gereinigde hoofdhuid en haar.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag geweest voor een heerlijke

Vandaag geweest voor een heerlijke behandeling.
Goede uitleg, lieve vrouw en fijne begeleiding. Heerlijk ruikende producten en zou het zeker iedereen aanraden!

4 febbraio 2024

Risposta di Pure Natureglow

Wat fijn om dit te lezen! Heel graag gedaan en tot snel.

slechte Japanse hoofd spa

Ik vond het een slechte Japanse hoofd spa. Ik had er meer van verwacht na het zien van hun filmpjes op insta. Ik denk nu ook dat dat niet hun eigen gemaakte filmpjes zijn. Ik vond de ruimte waar de behandeling plaats vond ook niet fijn. Ze had een ventilator aan staan om de ruimte warm te houden, wat veel lawaai maakte. De beloofde massage kun je geen massage noemen. Absurd wat ze dan ook nog voor bedrag vragen. Ik ga hier echt nooit meer heen.

24 gennaio 2024

Beste Marenka,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat de behandeling niet helemaal aan je verwachtingen voldeed.

De video's met "impressie" in de titel waren in het begin niet van ons, maar alles daarna is zeker in onze eigen salon opgenomen. De Japanese Scalp Treatment is primair gericht op het reinigen van de hoofdhuid, het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van haargroei. Alle massagetechnieken die we gebruiken, zijn afgestemd op deze doelen.

Wat betreft de ventilator: dit is een extra warmtebron, net als de verwarmde bedden en andere comfortverhogende elementen die we inzetten om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

We vinden het jammer dat de behandeling niet helemaal aansloot bij je verwachtingen, maar we waarderen je feedback en nemen dit mee in onze verbeteringen.

Valutata 2 stelle su 5

Ik snap niet waarom ik niet blij ben…

Ik snap niet waarom ik niet blij ben met jullie japanse hoofdhuidbehandeling na het lezen van al die fantastische recensies. Ik vond dat ik te snel behandeld ben door de mevrouw die mij behandelde, alsof ze z.s.m klaar moest zijn voordat de volgende klant kwam. Ik had haar verteld dat een familielid ook de behandeling had genomen en dat zij helemaal niet blij was, ik heb betere hoofdmassages gehad in kapsalons, heel teleurstellend, ik zou geen tweede afspraak willen maken.
Ik geef jullie wel 2 sterren i.p.v 1 omdat jullie producten wel fenomenaal zijn.

1 dicembre 2023

Beste Melba,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden was met de behandeling. Ik zie dat je in november bij ons bent geweest. We hadden het fijn gevonden als je destijds direct had aangegeven dat de behandeling niet helemaal naar wens was, zodat we samen een passende oplossing hadden kunnen vinden.

Voor elke klant reserveren we 70 minuten, terwijl de behandeling zelf 60 minuten duurt. We zorgen er altijd voor dat er voldoende tijd is, zodat iedere klant een ontspannen en volledige ervaring heeft. Het spijt ons dat dit anders is overgekomen, want dat is uiteraard niet onze intentie.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service verder te optimaliseren.

Valutata 1 stelle su 5

Niet doen is t geld niet waard

Ik heb een kadobon gekregen van wel boven de 90 euro en zoals t op de website mooi gepresenteerd wordt is absoluut t tegendeel. Het is een koud hokje met ligbed, net een bouwkeet met niet werkende wc. Het is stervens koud en er staat een lief meiske van 16 jaar voor een habbekrats loontje je haar te masseren met een massageapparaat van aliexpress! Liefkind maar ben zelf kapper vond de hele behandeling scrub bv met badzout met eucalyptus en een tandenborstel een volledige aanfluiting. Overigens is die tent zowel telefonisch als per email niet te bereiken...GEEN VIJFTIEN EURO WAARD! Leuk geprobeerd concept maar sluit die tent of zoek een mooi pand met professionele dames die weten wat ze doen en er betaald naar krijgen!

18 novembre 2023

Beste Monique,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet volledig aan je verwachtingen voldeed.

Onze medewerkers zijn zorgvuldig opgeleid en worden goed beloond voor hun werk. We werken uitsluitend met producten uit onze eigen lijn, die speciaal zijn ontwikkeld voor de hoofdhuid. Wat betreft de inrichting van onze salon: we begrijpen dat smaken verschillen en waarderen je mening.

Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan zijn we altijd bereikbaar via Instagram, Facebook, e-mail of het contactformulier op onze website.

We wensen je het beste en hopen dat je een salon vindt die beter bij je past.

Nooit meer

Mijn klomp brak toen ik een dag na de behandeling een positieve review stond met mijn naam eronder op de eigen website van Pure Nature.

Mijn ervaring is ronduit slecht. De 'vibe' zoals men op instagram doet overkomen is verre van de realiteit. De dame die mij hielp was erg onzeker en communicatief niet erg sterk.

De behandeling was niet prettig. De 'regenboogdouche' waarmee geadverteerd is heb ik niet gezien. Mijn haar is steeds uitgespoeld met net te koud water uit een handkraantje. Op een gegeven moment kreeg ik een soort kap over mijn hoofd wat heel warm en onprettig was en lig je boven een afvoerputje met je hoofd, heel ongemakkelijk. Vervolgens had de dame alles producten eruit gespoeld, maar dit bleek niet zo te zijn, in de avond heb ik mijn haar alweer kunnen wassen om het schoon te krijgen.

Mijn haar reageerde er niet goed op, was erg futloos en vet. Bij de kapper heb je een 1000x beter resultaat.

Voor mij eens en nooit meer, ik vraag mij ook achteraf af wat voor 'producten' er in mijn haar zijn gestopt.

3 gennaio 2024

Beste M. Walet,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer om te horen dat je ervaring niet helemaal naar wens was.

Al onze reviews worden geverifieerd via Trustpilot of Salonized, zodat we zeker weten dat ze afkomstig zijn van echte klanten. We kunnen in ons systeem geen klant met de naam "M. Walet" vinden, waardoor het lastig is om je ervaring te koppelen aan een specifieke behandeling. Mocht er sprake zijn van een misverstand, dan kijken we hier uiteraard graag samen naar.

De regenboogdouche is onderdeel van één specifieke behandeling en wordt niet standaard bij alle behandelingen gebruikt. De warmtekap helpt bij het openen van de poriën, maar als dit niet prettig aanvoelt, kunnen we dit altijd aanpassen.

We werken met onze eigen productlijn en delen graag informatie over de ingrediënten. Daarnaast wassen we het haar altijd drie keer met lauwwarm water, zodat het schoon en fris aanvoelt na de behandeling.

Mocht je hier verder over in gesprek willen, dan staan we daar altijd voor open. We zijn bereikbaar via Instagram, Facebook, e-mail of het contactformulier op onze website.

Overheerlijke Japanse Head Spa

Zojuist een overheerlijke Japanse Head spa gehad. Dit was mijn eerste keer en weet nu al dat het voor herhaling vatbaar is. Een echte aanrader. Van begin tot eind puur genieten.

28 dicembre 2023

Heerlijke Japanse scalp treatment gehad

Vandaag de Japanse scalp treatment gehad samen met mijn vriendin. Voor mij was dit de tweede keer en ook deze keer was het weer GENIETEN, echt heerlijk ontspannen! De dame die ons heeft behandeld was super lief, ik voelde me erg op mijn gemak! Echt een aanrader! Kom hier zeker nog een keer terug.

22 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben de vriendinnen behandeling…

Wij hebben de vriendinnen behandeling gehad en beide genoten van de behandeling en vriendelijke service
Zeker voor herhaling vatbaar

21 dicembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Bedankt voor het delen van uw ervaring en tot de volgende keer.

Het was zo heerlijk

Het was zo heerlijk! Echt even ontspannen en genieten. Heerlijk ruikende producten en een goede sfeer. Lekkere hoofdmassage en goed voor je hoofdhuid. Vriendelijk en vrolijk geholpen. Super fijne ervaring.
Gauw nog is plannen.

21 dicembre 2023

Risposta di Pure Natureglow

Bedankt voor het delen van uw ervaring en tot de volgende keer.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più