Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Leggi di più
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Leggi di più
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Leggi di più
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Leggi di più
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Danimarca
- puppyboheme.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Dybeste respekt for et mageløst fedt…
Dybeste respekt for et mageløst fedt produkt, sjældent jeg blev så glad for en pakke, og min lille westie elsker det

Hundetegn
Dette er kun baserede på deres kunde service. Jeg bestilte et af deres nye store navneskilte, som skulle have været leveret inden for 10 dage, efter 12 dage hvor jeg intet havde hørt skrev jeg en mail. Med fuldforståelse for produktionsfejl og nye produkter får jeg besked om at det forventede lyse sølv er kommet i mørkt sølv. Jeg var personligt irriterede over selv at skulle kontakte, men de kunne have informeret tidligere. Efter hjælpsomme billeder valgte jeg så at ønske pengene tilbage og sagde at jeg gerne ville bestille igen når den korrekte sølv kom. Jeg fik penge tilbage efter et par dage, uden nogen form for information omkring den nye sølv.

Risposta di Puppy Bohème
Hvis man kunne have givet 0 stjerne…
Hvis man kunne have givet 0 stjerne havde jeg gjort det. Fandt webshoppen på Instagram og syntes de lavede nogen fine jakker. Bestilte en jakke og fik den hurtigt hjem (den eneste ros de skal have er, at leveringen var hurtig). Tog jakken i brug og så gik der to dage, så knækkede selen på jakken, sprang nærmest op. Ringede til kundeservice. Hun lød sur og virkede nærmest irriteret over jeg ringede, men jeg fik tilsendt en ny jakke. Jeg har helt forståelse for fabriksfejl. Jeg fik så en ny jakke og så gik der ikke ret lang tid igen, så knækkede jakken pludselig et andet sted. Skrev så en besked til dem igen på Instagram og vedhæftede billeder af den ødelagte jakke. Ingen lidt sure og irriterede svar tilbage. Der blev skrevet, at der aldrig har været fejl på deres jakker før (hvilket virkelig undrer mig, ellers bliver der kun solgt jakke til små hundehvalpe, som aldrig trækker). De ville sende pengene retur, der gik nogen dage hvor der ikke skete noget. Skrev så en besked til dem på Instagram, de ser beskeden men intet svar. Skriver så mit reg. og konto. nr, heller intet svar. Skriver til sidst, de gerne lige må melde tilbage, når pengene er sendt retur. De ser beskederne, men intet svar. Det var sjovt nok ikke et problem og svare, da jeg skrev en sød besked om, jakken var modtaget og super fin, eller da jeg skrev og spurgte, om hvordan man skulle vaske jakken. Men da jeg skrev og klagede, så fik lyden pludselig en anden. Det synes jeg er virkelig usmageligt og dårlig service. Jeg ringede så til kundeservice igen og fik en meget sur dame i røret, som bare sagde "ja ja du får en mail, om pengene bliver refunderet" og så lagde hun på igen. Synes virkelig det er en ærgerlig måde og drive en virksomhed på. Jeg synes generelt, man skal handle lokalt og støtte de små webshops, som laver fine produkter, men når kvaliteten og servicen er så dårlige, så vil jeg hellere handle et andet sted. Kedelig oplevelse. Nu har jeg købt hundejakke et andet sted, hvor kvalitet og service er god. Vil ikke anbefale andre og handle der.

Risposta di Puppy Bohème
Jeg bestilte et navneskilt til min…
Jeg bestilte et navneskilt til min hund, og det er det fineste navneskilt jeg nogensinde har set :-D jeg er så tilfreds at jeg vil bestille et navneskilt i et andet design og have i hans sele så han både har et fint skilt i halsbåndet og på sin gå-sele! Jeg kan virkelig anbefalede at bestille navneskilte til hunde fra Puppy Boheme! ;-D