Jeg bestilte hundetegn i metal i valgfri design. Der er så gode valgmuligheder med flotte billeder og skrift.. MEN, da jeg fik det hjem i hænderne var tegnet meget skarpt rundt om i kantern... Leggi di più
Tusind tak til Puppy Boheme for at lave så fint og gennemført hundeudstyr til vores elskede hundebørn🐾🤍🤎 Kvaliteten og designet er helt i top – æstetisk, skandinavisk og passer perfekt til vore... Leggi di più
Vi valgte at lave hundetegn med selvvalgt motiv, hvilket blev intet mindre end perfekt! Jeg har ikke fundet noget tilsvarende på det danske marked, og derfor vil jeg 100% anbefale puppy boheme. Du... Leggi di più
Jeg ELSKER Puppy Boheme. Har været fast kunde siden slut '21 og købt flere produkter derfra. De holder alle stadig efter år med møgvejr og vilde hundelege. En enkelt gang var jeg kommet til at købe en... Leggi di più
Unikt hundeudstyr med fokus på kvalitet og design.
Danimarca
- puppyboheme.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling - hurtig levering
Alt som aftalt
Nemt at finde størrelse som min hun…
Nemt at finde størrelse som min hun skal bruge. Hurtig levering.
God service og god kvalitet på jakken
Superfin vinterfrakke og hurtig…
Superfin vinterfrakke og hurtig levering.
Flotteste hundetegn
Er simpelthen så tilfreds. Fik et helt skræddersyet hundetegn til min hund. Det var nemt at bestille. Skulle blot beskrive, hvordan det skulle se ud, og så kom det 7 dage sende med posten.
Kan klart anbefale denne side😄
Mega lækre produkter
Mega lækre produkter. Har købt dunjakke som er MEGA varm og blød ❤️ Og en sele. Begge er mega god kvalitet! Og str-svarende
lækker produkter hurtig levering ikke…
lækker produkter hurtig levering ikke sidste gang jeg har hadlet her
Flotte produkter af god kvalitet
Puppy Boheme har forskellige produkter som er flotte og af god kvalitet. Senest har jeg til min hund Fnuggi købt vinterjakke med sele - Mauve. Selv om det endnu ikke er så koldt, har den allerede været i brug, da den er vandafvisende. Vinterfrakken bevirker også, at Fnuggi kan nøjes med at få vasket poter, når hun har været ude og lege.
Superfornøyd med vinterjakke til min…
Superfornøyd med vinterjakke til min maltipoo. Rask levering. Anbefaler Puppyboheme på det varmeste!
Ingen slinger i valsen.
Ingen slinger i valsen.. flot produkt, smukt pakket og hurtigt leveret..
Utrolig lækker sele
Utrolig lækker sele. Step in i guld/sandfarvet
Fine produkter
Fine produkter, 2 stk. hundetegn og ét halsbånd
Mvh. Helena C
Jeg har i gave modtaget en vest som…
Jeg har i gave modtaget en vest som desværre er alt for lille. Jeg har forsøgt at ombytte den til en større størrelse, men da det er mere end 14 dage siden at varen er købt, kan den nu ubrugte vest ikke byttes. Super ærgerligt, da fortrydelsesretten ved køb af gaver oftest gælder fra den dag man modtager gaven.

Absolut god kvalitet.
Absolut god kvalitet.
Vi er godt tilfreds med sele og hundetegn..

Meget tilfreds.
Har handlet flere gange. Step in selerne er fantastiske.. 🥰♥️ nem at give på og nem at tage af. Bare i med poterne og afsted. 🐾🐾🐾
Meget tilfreds. ☺️

Risposta di Puppy Bohème
Super god service og rigtig skøn…
Super god service og rigtig skøn hundehalsbånd til vores hundehvalp. Ikke sidste gang jeg handler ved jer. 🐶😊

Risposta di Puppy Bohème
Hurtig og nemt at bestille
Hurtig og nemt at bestille. Fin indpakning og lækre produkter