Valutata 5 stelle su 5

Goede communicatie! Updates en van alles wordt je op de hoogte gehouden. Super service en geweldige producten, goede afwerking en snel. Zeer tevreden!

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig mooie stalen world map besteld en keurig thuisbezorgd en ook nog eens voorzien van een persoonlijke kaart. Zelfs een template voor bevestiging was toegevoegd. Deze nieuwe aanwinst hangt echt... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Communicatie over persoonlijke wensen verliep erg vlot en de aanpassingen waren naar wens. Verzending verliep ook vlot en zorgvuldig verpakt. Helaas is de sterrenstand op de oudroze achtergrond niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede klantenservice en snelle bezorging. Ook nadat er 1 landen spelt stuk werd geleverd gelijk een snelle reactie en zonder problemen een nieuwe gekregen. De kwaliteit van de kaart is ook erg go... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Bij Punt. vind je de mooiste posters en wanddecoratie passend bij je interieur!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,8

Tutte le recensioni

20 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Geweldige communicatie en producten

Goede communicatie! Updates en van alles wordt je op de hoogte gehouden.
Super service en geweldige producten, goede afwerking en snel.
Zeer tevreden!

16 luglio 2026

Risposta di Punt.

Dank je wel voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Wat zijn wij ongelofelijk blij…

Wat zijn wij ongelofelijk blij met de multi wereldkaart. Fijne communicatie bij vragen en prima beschrijving hoe het bevestigd moet worden. Echt een eyecatcher in huis.

9 aprile 2026

Risposta di Punt.

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Blije en tevreden klanten, daar doen we het voor! Veel plezier met jouw wereldkaart

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering mooie wereldkaart!

Snelle levering mooie wereldkaart!
Minpunt dat er op deel Antarctica Made in Ukraine en enjoy the wood er als tekst bij op stond!
Jammer van zo’n mooie,prijzige kaart
Probeer deze er af te schuren maar mooier wordt deze er niet op…

27 febbraio 2026

Risposta di Punt.

Hi, dat vinden wij zelf ook jammer. Hebben richting onze leverancier al meermaals gevraagd of dat niet standaard weggelaten kan worden. We hopen dat ondanks dat, je toch veel plezier aan jouw wereldkaart zult beleven.

Valutata 4 stelle su 5

We zijn heel tevreden met het…

We zijn heel tevreden met het resultaat. Het is echt heel mooi. Alleen is het heel jammer dat er na 2 dagen al 3 stukjes terug naar beneden vielen. Ondanks we alle stapjes goed doorlopen hebben. We hebben eerst de wereldkaart 4 dagen laten liggen voor we deze hebben opgehangen (acclimatiseren). Dan hebben we de muur ontvet met ammoniak. Als de muur droog genoeg was, zijn we zorgvuldig de hoeken beginnen afmeten en de stukken beginnen plakken. Dit alles deden we in een ruimte waar geen tot weinig stof te bespeuren was.
Het resultaat is prachtig, maar spijtig dat we hier en daar terug dingen moeten omhoog hangen ondanks dit toch wel een groot bedrag was in aankoop...

14 gennaio 2026

Risposta di Punt.

Jullie hebben alles goed gedaan, het zou niet moeten dat er toch stukken loslaten. Is dat nog steeds zo? Dan horen we dat graag via info@puntposters.nl. Gaan we kijken of we de oorzaak kunnen achterhalen.

Mooi product

Mooi product, exact zoals weergegeven op de site en op tijd geleverd (ondanks de sneeuw!).

7 gennaio 2026

Risposta di Punt.

Dank voor de mooie review

Pareltje op de muur!

Geweldig mooi op de muur,
lekker puzzelen en genieten!
hele dag voor uitgetrokken, maar t resultaat mag er zijn!

7 gennaio 2026

Risposta di Punt.

Dankjewel voor de mooie review. Veel plezier van jouw houten wereldkaart!

Wereldkaart 200x135 walnoot

Wij zijn enorm tevreden over de bestelde wereldkaart. Het contact met puntposters was goed en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. Het pakket zelf was zeer netjes ingepakt en afgeleverd. De kaart ophangen is wel wat werk, maar het resultaat mag er zijn!

5 gennaio 2026

Risposta di Punt.

Dank je wel voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met jouw houten wereldkaart en onze werkwijze. Daar doen we het voor.

Professioneel en vriendelijk

Ik heb een poster op aluminium besteld en deze is precies zoals ik hoopte. Communicatie verliep snel en vriendelijk. Ik dacht dat er een ophangsysteem bij zat. Ik heb een mail gestuurd waar ook weer direct op gereageerd werd met een link om dit alsnog te bestellen. Hier werd geen verzendkosten over berekend. Super.

12 dicembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Punt.

Dank je wel voor je mooie review. Veel plezier van jouw mooie songtekst poster!

Goeie kwaliteit en service

Heel leuk! Duidelijke website, snelle service (proefdruk) en levering zoals verwacht. Uiteindelijk via een andere website een goedkopere fotolijst (ander materiaal) besteld, en viel gewoon zoals verwacht te combineren. Goede kwaliteit product!

13 novembre 2025

Risposta di Punt.

Dank je wel voor de mooie review. Veel plezier van jouw aankoop!

Valutata 3 stelle su 5

Mooi product, mist een ophangplan

Het ophangen in de juiste afmetingen is toch een uitdaging
De instructies/hulpmiddelen zijn minimaal. Een duidelijke handleiding/installatiemanual zit er niet bij
Je wilt dit maar 1x ophangen en gelijk in de juiste volgorde/afstanden

16 ottobre 2025

Risposta di Punt.

Hi Bart, het is een klus waar je zeker de tijd voor moet nemen. Maar als het dan eenmaal hangt, dan hangt er ook wel wat!
We hebben inmiddels wat aanvullende tips naar je toe gemaild. Hopelijk gaat het zo lukken!

Vlot en vriendelijk

Binnen enkele uren antwoord op mijn vraag. Vriendelijke benadering en snelle levering.
Met een goed gevoel contact gehad en gewinkeld bij Punt.

15 settembre 2025

Risposta di Punt.

Dank je wel voor deze mooie review!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più