Banner for PetMates

PetMates Recensioni 1.043

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Sinds een aantal jaren koop ik bij PetMates kattenbakvulling. Ik heb daarvoor een abonnement afgesloten. Iedere 2 maanden wordt, na aankondiging via een e-mail een bedrag van mijn bankrekening afgesch... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kan niet anders zeggen dat ik uitermate positief ben over de kwaliteit van het product, de service en bereikbaarheid van het bedrijf. Al ruim 1,5 jaar geleden dat ik, na telefonisch contact, voor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fine kattenbakvulling die ik inmiddels al jaren gebruik en echt dat doet wat hij beloofd. Via mail word je op de hoogte gehouden wanneer bestelling er weer aan komt. Product is niet goedkoop,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Informazioni su PetMates

Scritti dall'azienda

Over PetMates

PetMates helpt katten en hun baasjes met hoogwaardige tofu kattenbakvulling. Onze kattenbakvulling wordt gemaakt van plantaardige ingrediënten (erwten) en is ontwikkeld om het leven van zowel katten als hun baasjes makkelijker, hygiënischer en duurzamer te maken.

Sterke absorptie en geurcontrole

De PetMates tofu kattenbakvulling heeft een zeer sterk absorberend vermogen. Urine wordt snel opgenomen en vormt stevige, compacte klontjes die eenvoudig uit de kattenbak te scheppen zijn. Door deze snelle absorptie worden onaangename geuren direct geneutraliseerd. Dit zorgt voor een frisse kattenbak en een fris huis.

99% stofvrij en minder uitloop

Onze kattenbakvulling is 99% stofvrij, waardoor er nauwelijks stof vrijkomt bij het vullen of schoonmaken van de kattenbak. Door de stevige klontvorming is er weinig uitloop en blijven er nauwelijks korrels aan pootjes of vacht plakken.

Milieuvriendelijk en praktisch

De klonten die je uit de kattenbak schept zijn volledig oplosbaar en kunnen veilig door het toilet worden doorgespoeld. De schone korrels (zonder urine en kattenuitwerpselen) mogen daarnaast in de GFT-container.

Langere gebruiksduur

Door het sterke absorberende vermogen doe je met onze tofu kattenbakvulling gemiddeld tot drie keer langer dan met traditionele kattenbakvulling. PetMates tofu kattenbakvulling is biologisch afbreekbaar en verpakt in gerecycled papier.

Onze belofte

Scritti dall'azienda

Kwaliteit en service voor katten en hun baasjes
Bij PetMates staat kwaliteit voorop. Onze tofu kattenbakvulling is 99% stofvrij, sterk absorberend en neutraliseert onaangename geuren, waardoor de kattenbak fris blijft en je huis schoon. We doen er alles aan om onze klanten vriendelijk, snel en zorgvuldig te helpen.

Promotion box for PetMates

Frisse kattenbak, fris huis

Sterk absorberende en 99% stofvrije tofu kattenbakvulling.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Geweldig natuurlijk produkt

Geweldig natuurlijk produkt, ruikt nog goed ook !!

30 aprile 2026

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Mooi dat je zo tevreden bent over onze tofu kattenbakvulling en de geur. 🐱

Valutata 5 stelle su 5

Goed geregeld en nooit meer zonder…

Goed geregeld en nooit meer zonder kattengrit.

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Mooi dat alles goed geregeld is en dat je nooit meer zonder zit. Dat is precies het gemak van onze tofu kattenbakvulling. 🐱

Valutata 5 stelle su 5

Ze komen altijd na wat ze zeggen en als…

Ze komen altijd na wat ze zeggen en als wat kapot is dan krijg je een nieuwe zak

29 aprile 2026

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat het netjes wordt opgelost als er iets misgaat. 🐱

Valutata 4 stelle su 5

het werkt goed

de katten gaan er graag op en weinig uitloop

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Mooi dat je katten er graag gebruik van maken en dat je weinig uitloop ervaart. Dat is precies de bedoeling. 🐱

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de kattenbakvulling en service. De vulling doet wat ze beweren . Het neutraliseert, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar,klotvormend en stofvrij. Heb al een behoorlijke tijd een abonnement. Laatst was mijn pakket niet geleverd en weer retour gestuurd. Gemaild en gelijk antwoord en een nieuwe pakket was onderweg en volgende dag geleverd. Echt top!

29 aprile 2026

Risposta di PetMates

Fijn om te horen, dank je wel voor je uitgebreide review! 😊
Mooi dat de kattenbakvulling zo goed bevalt en dat je ook onze service zo positief ervaart. Goed om te lezen dat het snel is opgelost toen je pakket misging. Daar doen we het voor. 🐱

Valutata 5 stelle su 5

Het beste kattenbak vulling tot nu…

Het beste kattenbak vulling tot nu toe... Gemakkelijk oplosbaar ook om in het toilet door te spoelen.

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Mooi dat je zo tevreden bent over onze tofu kattenbakvulling en het gebruiksgemak. Daar doen we het voor. 🐱

Prima kattenbak vulling

Prima kattenbak vulling, poezen dames zijn er happy mee! Ik ben blij dat ik via een abonnement niet meer hoeft te sjouwen... Van te voren ontvang ik een bevestingsemail van de levering win win situatie!! Dik tevvreden mee!!!

28 aprile 2026

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Wat mooi dat je poezen er zo happy mee zijn en dat het abonnement het voor jou een stuk makkelijker maakt. Precies zoals het bedoeld is. 🐱

Super product!

28 aprile 2026

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊
Geweldig dat je zo tevreden bent met onze tofu kattenbakvulling. Daar doen we het voor. 🐱

Prima Bezorgdienst

Prima Bezorgdienst, product

20 aprile 2026

Fijn om te horen, dank je wel voor je review! 😊

Goed om te weten dat zowel de bezorging als het product naar wens zijn. Daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Altijd goed top spul snelle verzending…

Altijd goed top spul snelle verzending met abonnement altijd ruim van te voren bericht

20 aprile 2026

Risposta di PetMates

Fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Goed om te lezen dat je tevreden bent over het product, de snelle verzending en het abonnement met tijdige berichten 😊

Het is echt fantastisch…

Het is echt fantastisch kattenbakvulling.
Het ruikt niet, het verstuift niet en het klontert heel goed.
Je doet veel langer met je kattenbakvulling.
Ik raad het iedereen aan.

17 aprile 2026

Risposta di PetMates

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review!

Goed om te lezen dat je ervaart dat het niet ruikt, niet verstuift en goed klontert — precies wat je van onze tofu kattenbakvulling mag verwachten. En dat je er ook nog eens langer mee doet, maakt het helemaal compleet 😊

Bedankt voor het aanraden!

Valutata 1 stelle su 5

Tofu Kattenbakvulling gekocht

Tofu Kattenbakvulling gekocht , schijnbaar met abonnement. Omdat ik dit product nooit gekocht weet ik niet of het wat voor mij is. Helaas werkt deze kattenbakvulling niet voor mij en mijn katten.
Ik kreeg een herinnering dat de volgende zak kattenbakvulling betaald moest worden. Ik geprobeerd het bedrijf te bellen , niet gelukt. Na mail contact vond mevr het vervelend dat ik niet tevreden was. Maar het abonnement loopt tot en met juni. Ik had gehoopt op een oplossing maar het enige wat er uit kwam is het abonnement stopt te zetten maar wel net een na betaling van 15 euro te doen. Ik vind dit een slechte oplossing en erg teleurgesteld. Vandaar 1 ster

30 aprile 2026
Non scritta su invito

Risposta di PetMates

Wat vervelend om te horen dat onze tofu kattenbakvulling niet goed werkt voor jou en je katten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Tijdens het bestellen wordt duidelijk aangegeven dat het om een abonnement gaat. We begrijpen dat dit soms over het hoofd gezien kan worden, maar het staat wel vermeld bij het afronden van de bestelling.

In ons contact hebben we geprobeerd met je mee te denken door het abonnement eerder te beëindigen. Daarbij hebben we alleen de ontvangen korting en administratiekosten voor het corrigeren van de facturatie en het verwerken van de beëindiging verrekend. Zo konden we het abonnement alsnog eerder afronden buiten de standaard looptijd om.

We nemen je feedback serieus, ook over de bereikbaarheid, en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel tevreden over het…

Wij zijn heel tevreden over het product. En onze 3 katten ook (niet onbelangrijk :)). Het kost misschien iets meer dan de gangbare kattenbak korrels, maar het is klontvormend, stuift niet en je doet er vrij lang mee. Je kan het evt. door het toilet spoelen. Kortom als product een echte aanrader!

16 aprile 2026

Risposta di PetMates

Fijn om te horen dat jullie én jullie katten zo tevreden zijn 😊
Mooi dat je ook merkt dat het lang meegaat en niet stuift — dat is precies waar we het voor doen.

Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più