Над 10 години ползвам Устройство на Вашите конкуренти. Днес се разочаровах от тяхното обслужване и си купих Pulze 3.0. Устройството Pulze не е лошо, но има две неща, които му липсват, а при конк... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Егантно леко устройство. Аромата е плътен и насищащ. Ако мога да спомена само един недостатък, ако може да се нарече такъв е усилието за дръпка. Според мен е било необходимо да се предвиди някаква у... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Доволна съм, използвам вече повече от година. Изцяло замених обикновените цигари много бързо, макар в началото да бях скептична. Няма миризми, което е плюс както за малки апартаменти, така и за заведе... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Устройствата са пълни боклуци.Нямам едно изкарало две години.Имам четири,които използвам дневно.Вече са три защото ми отказаха рекламация поради това ,че нямам касова бележка.Никога преди това не са я... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Добре дошли в Pulze!
Открийте по-богат вкус и повече удовлетворение с най-новото ни устройство за нагряване Pulze 3.0. С подобрена технология за въздушен поток и увеличена зона за нагряване, Pulze 3.0 е най-доброто ни устройство досега. Устройството се предлага в пет богати цвята и работи с нагреваеми тютюневи стикове или никотинови чаени стикове, проектирани ексклузивно за него. Просто плъзнете въртящото се капаче, поставете стика и включете устройството, за да се насладите на 5-минутна сесия, с неограничен брой дръпки. Pulze технология за нагряване е предназначена за употреба само от пълнолетни пушачи или потребители на никотинови изделия. Използването на продукти за нагряване на тютюн или никотинови изделия не е без риск.
Екип за обслужване на клиенти Pulze Care
Вашият екип за обслужване на клиенти Pulze Care е винаги в готовност и на разположение за всякакви въпроси относно Pulze! С радост ще помогнем от понеделник до петък, от 9:00 до 18:00 ч. Свържете се с нас на тел. 0800 80 001 (безплатно за всички оператори) или на имейл info@pulze.bg
Всяко Pulze устройство пристига с пълна гаранция за 24 месеца.
Устройство Pulze
КУПИ СЕГА Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
My device working great, but I can't find cigarettes Bold magenta nowhere in Sofia, in every shop they doesn't have Bold magenta. This is not good, please take care for that.

страхотни са от pulze
компетентни,знаещи,разбиращи проблемите на клиента

Risposta di Pulze Bulgaria
I own 5 devices, and most of them work well despite not requiring frequent cleaning. However, I often struggle to locate specific sticks, which prevents me from using any of the devices. This has forced me to rely on competitors' products. Unfortunately, the company's support team has been unable to resolve this issue, which is why I am giving this rating.

Risposta di Pulze Bulgaria
Имам 2 устройва и имах проблеми с едното на два пъти,но без проблем ми беше подменено Наистина отзивчив екип, всичко стана бързо и лесно.

Имам 4 устройства и почти през месец се чупят
Да сменят ми ги но си губя времето
Преди пушех с айкос 4години и само веднъж се счупи
Така че не бих препоръчала на никой това устройство даже им казвам колко бързо отказва

Risposta di Pulze Bulgaria
Много добро обслужване на клиентите след покупка на устройство. Бърза реакция по телефона, при проблем с устройството и необходимост от замяна.

Risposta di Pulze Bulgaria
Цигарите са хубави, особено velvet copper, устройството също, НО цигарите почти ги няма в търговската мрежа! Ако продължава така, минавам на конкурентно устройство!

Risposta di Pulze Bulgaria
Много съм доволна от устройството и от обслужването. Проблемът е единствено, че трудно си намирам цигарите. Ползвам Rich bronze, но в магазинната мрежа в близост не се зареждат изобщо ID стикове. Налага ми се да ходя в друга част на града и да вземам по-големи количества. Супер неудобно при положение, че навсякъде има специализирани магазини за цигари и моите все ги няма.

Risposta di Pulze Bulgaria
Сега,си купих мой приятел ми го препоръча, много съм доволен от обслужването

Risposta di Pulze Bulgaria
My device broke down twice before. Each time they replaced the device without any problems. I would like to thank the customer service staff for their quick help 🙏

Risposta di Pulze Bulgaria
Здравейте. Доволен съм от продукта и най-вече от обслужването на Вашия оператор. Любезен и отзивчив.

Risposta di Pulze Bulgaria
I had an issue with my Pulze and contacted Customer Service. Professional attitude, tailored advice and my problem was solved in a few minutes. Excellent communication with a lady called Michaela. Thank you, team Pulze!

Risposta di Pulze Bulgaria
Страхотно отношение на екипа.Екипът с който се свързах по телефона беше уникално дружелюбен,обяснява до най-малкият детайл
Страхотни са.Уникален ви е съпорта!

Risposta di Pulze Bulgaria
Устройство за сега работи добре,но цигарите(стиковете) не ми допадат.

Risposta di Pulze Bulgaria
Апарата ми харесва и ме устройва, но може би екипа да разработи по-устойчив на повреди такъв. Хората от компанията са отзивчиви и любезни.

Risposta di Pulze Bulgaria
Zero issues with every problem I had and needed help with. Fast responses, truly customer satisfaction oriented.

Risposta di Pulze Bulgaria
Харесвам устройството леко и удобно но като забележка нагревателите имат някакъв проблем след няколко месеца им става нещо и не загряват цигарата но центъра за обслужване е на ниво много любезни и отзивчиви винаги са ведри и позитивни до сега не съм имала лоши впечатления

Risposta di Pulze Bulgaria
I like the device and the way it works. My only problem is that there are not too many shops selling sticks and I have to plan and always have it on stock at home.

Risposta di Pulze Bulgaria
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.