Przesyłarka.pl Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Szybko i profesjonalnie

Szybko i profesjonalnie, świetny kontakt i fantastyczne podejście do klienta. Korzystam od lat i nigdy się nie zawiodłam. Gorąco polecam.

4 luglio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię.

Valutata 1 stelle su 5

Paczki dotarły w stanie naruszonym

Paczki dotarły w stanie naruszonym . Książki pogniecione rzucone byłe jak , bombki choinkowe zniszczone w 50 procentach .I mało mnie interesuje kto to zrobił.

4 luglio 2025

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i szczerze przepraszamy za wszystkie niedogodności związane z uszkodzeniem zawartości przesyłki w imieniu Przewoźnika.

Zapewniamy, że w przypadku uszkodzeń przesyłek zawsze aktywnie wspieramy naszych Klientów w procesie składania reklamacji. Po weryfikacji w naszym systemie nie odnotowaliśmy dotychczas kontaktu z Państwa strony w tej sprawie.

Zachęcamy do niezwłocznego skontaktowania się z naszym działem obsługi, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu problemu.

Wiarygodna firma

Wiarygodna firma. Odbiór i dostawa na czas. Rozsądną cena. Jasne, czytelne, wyczerpujące informacje o usłudze. Przyjazne call centre w razie trudności. Szczerze polecam.

26 giugno 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Serdecznie dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii na temat naszej firmy. Jest nam niezmiernie miło, że nasze usługi spełniły Państwa oczekiwania. Opinie takie jak Pańska są dla nas niezwykle cenne.

Bardzo szybko

Bardzo szybko dostarczona paczka bez uszkodzeń i żadnych problemów polecam

17 giugno 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z naszej usługi.

Valutata 1 stelle su 5

Nie polecam! Paczka zamówiona do odbioru na czwartek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w piątek zostałem zapewniony że kurier będzie w piątek a jeśli nie to w poniedziałek ani w piątek ani w poniedziałek kurier się nie pojawił zadzwoniłem w poniedziałek znów zostałem zapewniony że kurier przyjedzie ze firmą kurierska zostanie poinformowana i ponaglona niestety nikt nie przyjechał straciłem 2 dni pracy i anulowałem zamówienie

23 giugno 2025

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i szczerze przepraszamy za wszystkie niedogodności związane z brakiem odbioru przesyłki przez firmę kurierską. Ewentualny brak realizacji zlecenia może być spowodowany nieprzewidzianymi okolicznościami losowymi, pozostającymi poza kontrolą wykonawcy. Z informacji widocznych w systemie wynika, że wielokrotnie ponaglaliśmy firmę kurierską o realizację zlecenia i otrzymaliśmy zapewnienia o odbiorze.

Jest nam przykro, że naraziło to Pana na stratę cennego czasu i konieczność rezygnacji z zamówienia. Zapewniamy, że dokonamy wszelkich starań, aby zapobiec podobnym sytuacjom w przyszłości.

Mamy nadzieję, że mimo wszystko da nam Pan szansę na odbudowanie zaufania przy kolejnych zamówieniach.

Dodatkowe oplaty

Wykonana usluga nadania paczki krok po kroku. Przy odbiorze dodatkowo do zaplaty 34GPB pomimo iz deklaracja byla wypelniona ponize progu cla.

Koszt calkowity paczki 30kg do UK wyniusl prawie 90£

16 giugno 2025

Szanowni Państwo,

wszystkie niezbędne informacje przekazaliśmy podczas naszej rozmowy telefonicznej. Jak już informowaliśmy, dodatkowe opłaty celne mogą zostać nałożone przez firmę kurierską w przypadku zaniżonej zadeklarowanej wartość przesyłki czy niezgodność deklaracji celnej z rzeczywistą zawartością.

Z naszej strony zadeklarowaliśmy pełne wsparcie w procesie składania reklamacji. Oczekujemy na wiadomość mailową z dokumentem, który został dołączony przez firmę do Państwa przesyłki.
Pozostajemy do dyspozycji.

Zadowolona

Jestem zadowolona za kazdym razem, bo często korzystam z przesylarka.pl. Ta ostatnia paczka była uszkodzona, ale pozaklejana i nic nie brakowalo

12 giugno 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię. Państwa satysfakcja jest dla nas najwyższym priorytetem. W sytuacji, gdy przesyłka ulegnie uszkodzeniu, zawsze służymy pomocą i wspieramy naszych Klientów w procesie składania reklamacji.

Nie otrzymałem żadnych przesyłek

Nie otrzymałem żadnych przesyłek. Jedynie e-mail z potwierdzeniem odbioru. Nadałem Cztery paczki i żadna nie dotarła do mnie.

4 giugno 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Panie Zbigniewie, dziękujemy za dodatnie opinii.

W dniu dzisiejszym skontaktował się Pan z nami telefonicznie w sprawie czterech przesyłek, które otrzymały status doręczonych. Potwierdził Pan, że Odbiorca nie otrzymał żadnej z paczek. Zgodnie z ustaleniami niezwłocznie założyliśmy pilną interwencję do firmy kurierskiej w celu wyjaśnienia sytuacji. Pana zamówienie jest dla nas priorytetowe, dlatego na bieżąco monitorujemy status zleceń i ponaglamy Przewoźnika o odpowiedź.

Proszę wierzyć, że zależy nam na jak najszybszym wyjaśnieniu opisanego zdarzenia. Pozostajemy w kontakcie.

Miesiąc czekałam na paczkę

Miesiąc czekałam na paczkę. Polska strona miała raczej gdzieś co się dzieje. Wysyłali tylko numer żeby się skontaktować ze stroną Angielską. Kiedy w końcu udało się mi skontaktować z kimś inteligentnym kto zrobił całą papierkową robotę, gdy paczka została dostarczona okazało się że rzeczy są przegrzebanie i wiele rzeczy w tym zabawek dziecięcych zniknęło. Nie polecam wysyłania z tą firmą. Sama już nigdy nie skorzystam z ich usług.

3 giugno 2025

Szanowna Pani Paulino,

przeanalizowaliśmy Pani zamówienie.

Z informacji widocznych w systemie wynika, że byliśmy z Panią w stałym kontakcie w związku z przesyłką. Wysyłane były do Pani wiadomości mailowe oraz SMS z informacjami odnośnie problemów z przesyłką na odprawie celnej. Kilkukrotnie prosiliśmy o wskazanie wszystkich przedmiotów, które znajdowały się w przesyłce, jednak nie otrzymaliśmy konkretnych informacji.

Zgodnie z Pani dyspozycją zleciliśmy zwrot przesyłki do nadawcy, lecz ostatecznie paczkę udało się dostarczyć pod wskazany adres odbiorcy.

Pragniemy zapewnić, że zadowolenie naszych Klientów jest dla nas priorytetowe i dokładamy wszelkich starań, aby zlecenia były realizowane sprawnie i bezproblemowo.

Wszytko w porządku

Od drzwi do drzwi, bardzo mili kurierzy, w nienaruszonym stanie, jasne instrukcje, dobra cena, szybko

1 giugno 2025

Took over 1 and a half week for delivery
Not recommend

31 maggio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Thank you for your opinion. According to the information in the system, one of the basic conditions for the package to be exempt from additional customs duties or VAT was not met in the order. For the shipping route you selected, the duty-free allowance is £39, while the declared customs value in your order was more than twice that amount. All this information was available on our website before the order was placed.

As for the delivery time – the first attempt was made on the 6th business day, and the second on the 7th business day; however, the courier did not find anyone at the address.

Please remember that if you have any questions regarding the shipment or delivery of your package, you are always welcome to contact us – we will be happy to provide advice and assistance.

Szybko

Szybko, tanio i bezpiecznie!!!
Dziękuję

26 maggio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy! Do następnej paczki! ;)

Perfekcja

Nie ma co się rozpisywać. Szybko, sprawnie, tanio i idealnie :) dziękuję

17 maggio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Super! Polecamy się na następny raz!

Terminowość na 6

Jestem zaskoczona pozytywnie tak szybka realizacja zamówienia. Paczka została odebrana w dniu złożenia zlecenia i dotarła do adresata w 48 godzin, zgodnie z ustaleniami wstępnymi. Adresat mieszka w Danii.

16 maggio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Super cieszymy się, że udało się Panią pozytywnie zaskoczyć! Do następnej paczki.

Valutata 5 stelle su 5

Firma z bardzo dobrym serwisem.Jestem…

Firma z bardzo dobrym serwisem.Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam .

15 maggio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Agnieszko, ocena 5 gwiazdek sprawiła nam ogromną radość! Cieszymy się, że miała Pani pozytywne doświadczenie. Do zobaczenia następnym razem!

Wdzięczna klientka Wiesława Małecka

Od ok.10 lat korzystam z wysyłek paczek przez Przesyłarkę i jestem bardzo zadowolona.W przypadku jakich kolwiek problemów z firmą kurierską Przesyłarka zawsze jest bardzo pomocna.Kontakt z firmą bardzo szybki,pracownicy uprzejmi i kompetentni.Dziękuję bardzo i pozdrawiam.

24 aprile 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Wiesławo, to wspaniałe, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania! Dziękujemy serdecznie za tak ciepłe słowa!
Pani pozytywna opinia dodaje nam skrzydeł do dalszej pracy. Polecamy się na przyszłość.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più