Przesyłarka.pl Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Trzy paczki podróżowały z Belgii do…

Trzy paczki podróżowały z Belgii do Polski tylko dwa dni, od drzwi do drzwi. Usługa przebiegła bez zarzutu. Informacje o stanie przesyłki były jasne i klarowne. Bardzo polecam!

5 settembre 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! To dla nas bardzo ważne, aby Klienci otrzymywali pełne i jasne informacje odnośnie swoich zamówień. Polecamy się na przyszłość. :)

Valutata 5 stelle su 5

Wysłałem 10 słoików z miodem na drugi…

Wysłałem 10 słoików z miodem na drugi dzień paczka dotarła do odbiorcy w idealnym stanie w takim jak nadana polecam franek

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo miło nam słyszeć, że paczka dotarła w ekspresowym tempie i bez żadnych uszkodzeń mimo delikatnej zawartości. Polecamy się na przyszłość.

Super

Od lat korzystam z usług przesyłarki.
Jest bardzo przejrzysta i mam możliwość wyboru przewoźnika z podaną ceną.
Wielu znajomym poleciłam i są również zadowoleni.

1 settembre 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie naszego Serwisu! Zadowolenie naszych Klientów to dla nas największa motywacja. :)

Valutata 5 stelle su 5

Swietna firma paczka z Polski do Wloch…

Swietna firma paczka z Polski do Wloch dotarla w 3, 5 dnia !!!!!!!!! Punktualnosc przejrzystosc to glowne zalety.
Aktualizacja na bieżąco trasy przesyłki.
Polecam 🙂😊🙃

21 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy serdecznie za tak miłe słowa!
Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie służyć pomocą przy kolejnych przesyłkach.

Paczka dostarczona do Irlandii

Paczka dostarczona do Irlandii, rozcięty caly bok po jej dľugości, brakowało kilku rzeczy .😡😡😡

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Magdaleno, przykro nam w związku z uszkodzeniem paczki w transporcie. Przepraszamy w imieniu firmy DPD za zaistniałą sytuację. W tej sytuacji musimy rozpocząć procedurę reklamacyjną. Z informacji w systemie wynika, że jest Pani z nami w kontakcie mailowym, a konsultantka przesyłała już wszystkie instrukcje, w jaki sposób ubiegać się o odszkodowanie i zwrot kosztów transportu z tytułu szkody.

Odbior paczki opozniony o 4 dni

Odbior paczki opozniony o 4 dni, klamstwa ze strony obslugi ze kurier nie zastal nikogo w domu,
Paczka dojechala uszkodzona.
nigdy wiecej, idziemy do konkurencji.
Pozdrawiam

Risposta di Przesyłarka.pl

Panie Marku, dziękujemy za podzielenie się opinią. Uprzejmie prosimy o podanie numeru zamówienia z naszego Serwisu w celu weryfikacji.

W imieniu firmy kurierskiej przepraszamy za zaistniałą sytuację. Czy zgłaszał Pan zaistniałe zdarzenia naszemu Działowi Obsługi? W takich sytuacjach zawsze wykonujemy pilne interwencje w imieniu naszych Klientów do danej firmy kurierskiej domagając się natychmiastowego odbioru paczki.

Jeżeli chodzi o uszkodzenia przesyłki również przekazujemy dokładne instrukcje jak złożyć reklamację do Przewoźnika z tytułu uszkodzenia paczki. Czy zgłosił Pan nam uszkodzenie mailowo lub telefonicznie?

Przykro nam, że sytuacja związana z nieprawidłowym transportem przesyłki wpłynęła na Pana opinię o naszym Serwisie. Prosimy mieć jednak na uwadze, że jesteśmy pośrednikiem a nie bezpośrednim realizatorem usługi.

W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do kontaktu.

Valutata 5 stelle su 5

Nigdy nie zawiedli,zawsze odbior w…

Nigdy nie zawiedli,zawsze odbior w ustalonym terminie i miejscu,a przesylka zawsze dociers na czas

5 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że za każdym razem są Państwo zadowoleni z jakości naszych usług oraz szybkiego transportu.

Valutata 5 stelle su 5

Firma Przesylarka pl to firma z dużym…

Firma Przesylarka pl to firma z dużym doświadczeniem Panie w biurze są bardzo pomocne i pomagają w sytuacji nawet jak paczka zostanie zatrzymana w urzędzie celnym.
Upewniają się do końca usługi czy wszystko poszło dobrze . Dziękuje serdecznie. Aneta

14 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Aneto, dziękujemy za podzielenie się opinią i miłe słowa! Przekazaliśmy je całemu Zespołowi. Naszym priorytetem jest zadowolenie naszych Klientów, więc robimy wszystko co w naszej mocy aby rozwiązać każdy problem związany z transportem paczki oraz śledzimy jej status do momentu doręczenia. Serdecznie pozdrawiamy! :)

Korzystam od lat

Korzystam od lat. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

12 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy za zaufanie! Satysfakcja naszych Klientów to nasz priorytet. :)

Valutata 5 stelle su 5

Rewelacja Firma UPS godna polecenia .

Rewelacja Firma UPS godna polecenia.
W 3 dni paczka dotarła z Krakowa do Szkocji. Obsługa Kuriera bardzo uprzejma. Dziękuję. Dotarła w dniu urodzin wnuka bardzo się cieszymy bo prezent dotarł na czas w ekspresowym tempie.
Pozdrawiam i polecamserdecznie.🤗

7 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Cieszymy się, że prezent dotarł na czas w ekspresowym tempie! Szybki i bezproblemowy transport paczek to nasza specjalność. :)

Valutata 5 stelle su 5

Jestem bardzo zadowolony z usługi

Jestem bardzo zadowolony z usługi. Łatwość złożenia zamówienia. Rzetelna informacja ,szybka dostawa do odbiorcy i bardzo przystępna cena usługi.

7 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości naszych usług, szybkiego transportu oraz konkurencyjnych cen.

Genialnie szybko

Genialnie szybko, bezproblemowo! Paczka wyslana z Polski do Danii. Odebrana przez kuriera we wtorek, wyladowala w miejscu docelowym w piatek. Tanio, szybko i psrwnie :-) Bardzo polecam.

1 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Serdecznie dziękujemy za wyrażenie pozytywnej opinii na temat naszej firmy. Jest nam niezmiernie miło, że nasze usługi spełniają Państwa oczekiwania.
Opinie takie jak Pańska są dla nas niezwykle cenne.

Szybko

Szybko, Sprawnie, bez problemów. Polecam!!!!

4 agosto 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!

Valutata 5 stelle su 5

Z usługi korzystałam już kilkukrotnie

Z usługi korzystałam już kilkukrotnie. Zawsze odbiór i dostawa paczki w terminie. Rzetelne informacje podczas śledzenia paczki. I oczywiście najtańsza usługa 🤗

30 luglio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy za miłe słowa i uznanie! Cieszymy się, że za każdym razem są Państwo zadowoleni z jakości naszych usług, szybkiego transportu oraz konkurencyjnych cen. :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più