Przesyłarka.pl Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Od kilku lat wysyłam paczki do W. Brytanii przez Przesyłarkę. Firma jest bardzo solidna, nie miałem żadnych problemów z dostawą paczek. W przypadku wątpliwości można się skontaktować z pracownikiem fi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Polskie dpd jest bardzo dobre. Wysyłka oraz doręczenie do Austrii przebiegło bardzo sprawnie. Niestety dostawa paczki w Austrii jest poniżej krytyki. Wiadomość że paczka będzie dostarczona, 5min późni... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Po wypełnieniu deklaracji celnej i wpisaniu dokładnej wyceny przedmiotów zgodnie z wytycznymi. Paczka zostaje zatrzymana na odprawie celnej. W celu konfrontacji z cenami. Doliczane są dodatkowe opłaty... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wysłałem dwie paczki z Niemiec do Polski przez przesylarka.pl, wszystko dotarło sprawnie, nieuszkodzone i w dobrej cenie z opcją od drzwi do drzwi DPD classic. Ponadto rewelacyjny kontakt z działem ob... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sprawność

Sprawne działanie, skuteczna pomoc przy problemach z firmą zajmującą się przewozem.

4 aprile 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Panie Michale, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług.

Profesjonalnie

Po raz kolejny skorzystałam z usług Przesyłarka.pl i jak zawsze: sprawnie, szybko i bez żadnych uszkodzeń paczki. Serdecznie polecam.

18 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Jesteśmy wdzięczni za Pani opinię – to dla nas bardzo ważne!

Mili konsultanci

Mili konsultanci, profesjonalna obsługa. Zawsze można się dodzwonić, a przy okazji ceny są korzystne

26 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Bardzo miło nam to słyszeć! Nasza infolinia jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-16:00 a Konsultanci zawsze chętnie pomogą w każdej sprawie!

Valutata 5 stelle su 5

Jak zwykle przesyłarka.pl oraz firma…

Jak zwykle przesyłarka.pl oraz firma kurierska nie zawiodła , paczka została odebrana i przekazana bezpiecznie , mogłam sprawdzać gdzie jest , także po raz kolejny wielkie dzięki :)

25 marzo 2025

Pani Samanto,
Jest nam niezmiernie miło otrzymywać tak pozytywne opinie. Zapraszamy do złożenia kolejnego zamówienia za naszym pośrednictwem.

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka została zniszczona Nie…

Przesyłka została zniszczona Nie polecam tej firmy. Omijać szerokim łukiem.

24 marzo 2025

Dzień dobry Panie Kazimierzu,
Jest nam niezmiernie przykro z powodu zniszczenia przesyłki. Abyśmy mogli Panu pomóc prosimy o podanie numeru zamówienia celem weryfikacji. Po zweryfikowaniu sytuacji udzielimy wszystkich informacji jak złożyć reklamację w związku z uszkodzeniem przesyłki. Zapraszamy do kontaktu mailowego bądź telefonicznego z naszą infolinią.

Szybka paczka

Odkąd znalazłam przesylarke.pl jestem mega zadowolona ,wszystko zawsze sprawnie i do tej pory bezproblemowo.Kurier przyjeżdża do domu,odbiera paczkę i w ciągu 3 dni jest dostarczona za granicę ( w moim przypadku z DE do PL)
Wielkie dzięki 🤗

20 marzo 2024

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Magdaleno, taka opinia dodaje nam energii do dalszej pracy – dziękujemy! Jesteśmy wdzięczni za Pani uznanie.

Valutata 5 stelle su 5

Polecam , przesyłka do Niemiec dotarła w ciągu dwóch dni.

20 febbraio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Aneto dziękujemy za opinię – to dla nas wiele znaczy!

Super

Super, szybko i sprawnie.

10 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Małgorzato cieszymy się, że jest Pani zadowolona! Dziękujemy za opinię!

Valutata 5 stelle su 5

Pani Karolina Sielicka jest…

Pani Karolina Sielicka jest przesympatyczna! Dawno nie spotkałam się z kimś tak miłym i pomocnym! Mimo stresu wszystko przebiegło pomyślnie.

11 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Julio, taka pozytywna opinia dodaje nam skrzydeł :) Dziękujemy i polecamy się do przyszłej wysyłki. Przekażemy Pani opinię Karolinie!

Kompleksowa obsługa klienta

Przesyłarka.pl to jedna z niewielu firm kurierskich, która ma prawdziwą obsługę klienta. Taką, która powie Ci czego unikać, żeby nie było problemów z wysyłką paczki, która będzie szczera na temat ocen jakie dostają przewoźnicy z którymi współpracują. Ale przede wszystkim, jeśli jeden z tych przewoźników pokpi sprawę, nie zostawią cię samego, żebyś się użerał z nieistniejącą obsługą klienta ze strony przewoźnika. Moja rodzina wysłała mi paczkę używając usługi FedEx. Firmą kurierska kazała mi zapłacić £10 podatku, bo inaczej nie wydaliby paczki, ale nikt z ich strony nie potrafił wyjaśnić dlaczego opłata została naliczona. Zespół Przesyłarki gonił tych partaczy z FedEx przez ponad 2 miesiące aż w końcu w zeszłym tygodniu zdecydowali się oddać mi niesłusznie naliczoną opłatę. Każdy kurier jest partaczem w większym lub mniejszym stopniu ale Przesyłarka.pl pilnuje praw swoich klientów

10 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Miło wiedzieć, że nasza praca przynosi efekty. Ogromnie cieszy nas, że mogliśmy pomóc. Nasza infolinia jest czynna dla Klientów od poniedziałku do piątku, w godzinach od 8:00-16:00. Jesteśmy do Państwa dyspozycji i z chęcią udzielimy wszelkich informacji oraz pomocy. Państwa uznanie jest dla nas bardzo ważne – dziękujemy!

Bardzo szybko paczka

Bardzo szybko paczka została dostarczona do adresata pan ktory odebrał moja paczke bez problemu przyjechał na daną godz ktora wyznaczyłam wręcz uśmiechnięty i gdy zapytałam jak dlugo będzie szła do niemiec to powiedział że bardzo szybko 3 góra 4 dni i nie dasal się że musi wchodzic na 4 piętro na koniec rzekł miłego dnia zycze .Jestem bardzo zadowolona.

25 febbraio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani pozytywna opinia to dla nas najlepsza nagroda!

Valutata 5 stelle su 5

Świetna porównywarka ofert firm…

Świetna porównywarka ofert firm kurierskich, bardzo czytelna strona, rzetelne informacje, szybko można nadać paczkę, a w razie problemów szybko odbierają telefon i pomagają w rozwiązaniu problemu. Polecam

7 marzo 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Pani Sylwio, ogromnie dziękujemy za tak ciepłe słowa!

Firma rzetelna

Firma rzetelna. Przesylki odbierane i dostarczane na czas. Obsluga mila. Polecam

28 febbraio 2025

Risposta di Przesyłarka.pl

Dziękujemy za opinię! Zawsze staramy się dostarczać najlepszą jakość usług.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più