Mycket dålig service. Verkar totalt oseriöst företag. Efter att jag returnerat en vara ( som jag inte var nöjd med) har de ignorerat mina mejl och uppmaningar att makulera fakturan hos Svea banken. Fi... Leggi di più
Beställde en box boll som present, fanns på lager och skulle levereras direkt, kom försent med några veckor och jag Försökte avbeställa den men det gick inte utan nu måste jag göra en retur som jag då... Leggi di più
nöjd med mitt köp hos butiken. Beställningen bestod av hallmöbel, tv möbel och två hyllor. Leveransen sköttes med UPS och de var väldigt snabba med att leverera varorna. Hemleverans vilket passade mig... Leggi di più
Dessa är riktiga bluffare. Köpte en kontorsstol med massagefunktion. När den väl kom fram var det en reva i lädret, kabeln var tilltryckt så ingen strömförsörjning och plastdetaljer var sönder. Jag... Leggi di più
Scritti dall'azienda
PRYLDEALS är en av hem- och teknikåterförsäljarna i Sverige. Hos oss hittar ni allt från Party, ballonger, elektronik, belysning, maskerad, mobiltillbehör och mycket mer! Blixtsnabb leverans & oslagbara priser!
Gjutformsgatan 8A, 21648, Malmö, Svezia
- +46760949855
- info@pryldeals.se
- pryldeals.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Dåligt kundtjänt
Jag har beställt Badrumsspegel med LED Belysning Rund Ø70 cm. ORDER #5235. Jag fick varan den 25 oktober 2024 men den passade inte min garderob. Jag ville skicka tillbaka den men när jag mailade dem svarade de mig inte på en vecka. Jag vet för närvarande inte hur jag skickar tillbaka varorna till dem.
Väntat 3 veckor, ingen leverans.
Beställde två st sängbord 6/10 och fick bekräftelse på detta. Nu den 28/10 har jag fortfarande inte fått några varor. Fakturan skickades dock ut snabbt. Enda möjligheten till kontakt med kundtjänst är via mail och där har jag endast fått svepande svar att "varorna är skickade, men vi har inte fått något spårningsnummer".

Varning för skam
Inte fått min beställning efter 3 veckor. Kundservice trevliga men skyller på att den slarvats bort i frakten? inte fått spårningslänk.

Varning
Varning! Vi har beställt ett gamingbord för 2000 kr och det har inte levererats. Kundtjänst svarar trevligt och skyller på fraktfirman, men vi har inte ens fått en spårningslänk trots att det gått tre veckor.
Uppdatering: efter många email fram och tillbaka och hot om polisanmälan har jag nu fått pengarna tillbaka.

Viket OSERIÖST FÖRETAG!
Viket OSERIÖST FÖRETAG!
KÖP INGET av dom!
Levererar inte enligt överenskommelse!
Skyller på transportföretaget!
Beställde och betalade en vara den 14/10!
Trots att varan enligt uppgift finns har inge hänt!
Så URDÅLIGT och OSERIÖST!
INGEN STJÄRNA ÄR NI VÄRDA!
Väldigt oseriöst företag
Väldigt oseriöst företag. Gått över 10 dagar sedan min beställning, order 5379, och den har inte ens skickats än! Ingen återkoppling per Mail som jag har skickat heller.
Oseriösaste företag
Vet inte vad jag ska skriva men jag kan säga att jag har aldrig med om ett företag som knappt kan svara på ens mail( 3 dagars väntan per mail jag skickade) Dom hade satt på fel adresslapp på paketet så jag fick aldrig varan som jag fick redan på efter 5 veckors väntan. När jag skickade i ett mail att jag kommer anmäla dom till ARN då fick jag ett svar under 12 timmar att varan var returnerad och mina pengar var på väg tillbaka.
Kommer aldrig mera beställa ifrån deras bolag/konsern.
Vad är det här för oseriöst företag
Vad är det här för oseriöst företag? Har beställt hantlar , inte fått något spårningsnummer eller svar på mina otaliga mail till dem. Nu är det 14 dagar och ingen uppdatering gällande min order. Order #5120

Risposta di PRYLDEALS
Jeg har købte den flotteste møbler i…
Jeg har købte den flotteste møbler i hele verden fra Pryldeals. Det var jeg rigtig glad for.
Super bra kundservice
Super bra kundservice, möblerna kom i fint skick och otroligt fina.
Lurad på pengar !!
Lurad på pengar !!! En person till !!!
Beställde ett hantlar set (5118) för 10 dagar sedan, det ända mail som jag fått var bekräftelse till köpet, inget därefter! Skulle få varan inom max 4 arbetsdagar!!! Men har inte fått något mail eller varan! Har också mailat dem men inget svar därifrån heller!
Köp ingenting från dem!
Jag skulle aldrig köpa någonting från dem om jag hade kollat omdömena.

Klockrent
Klockrent, inget att klaga på. Vi har beställt flera gånger från butiken och det är alltid smidigt och snabb leverans.
Dåligt!
Då kanske jag med får tag i er bättre här, inget svar på Mail allafall .. beställde för en månad sen…. Var är mina saker!? #4573

Rimliga priser
Rimliga priser, bra kvalitet, köpt ett par ficklampor som skulle vara nu till höst/vintern. Bra kvalitet på lamporna och starka. Höljet är gjort av stål och det känns väldigt robust. Otroligt bra lyse på kvällen.

Hallå ?
Verkar som detta är enda sättet att få ev kontakt med er :-(
Ordernummer 4785
Vad händer ? Beställde för 17 dagar sedan.
Fått ett svar att den skickades för 8 dagar sedan
// Eeva

Fantasisk service
Fantasisk service som svarade ganska omgående på min fråga angående massage fåtöljen. Väl framme gick allt jättebra från montering till slutresultat. Tack!
Toppenbetyg från mig
Toppenbetyg från mig, massa tack till er som hjälpte frugan med rätt mått på soffan.
Andra köpet
Andra köpet hos butiken. Bokhyllan var mycket finare i verkligheten än på bilderna. Vi köpte denna gång förvaringshyllor. Alltid nöjda med kvaliteten.
Order not sent - Order #4994
Order not sent for 2+ weeks. No reply from customer service. Obvious scam.
Order #4994
Allt bra med fåtöljen
Allt bra med fåtöljen. Tanten är nöjd, då är jag nöjd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.