Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har ikke taget det så længe endnu

Jeg har ikke taget det så længe endnu, jeg synes det var lidt "langsom" i starten men jeg håber det bliver bedre snart ihvertfald.

Hej
Tak for dit feedback.

Vi håber at du ser en effekt meget snart! :)

Tydelig forskel

Jeg kan mærke en tydelig forskel efter ca. halvanden måneds brug og forstår, at den fulde virkning først indtræffer efter tre måneder. Ser frem til den.

Hej Loránd
Tak for dit feedback.

Det er vi rigtig glade for at høre, vi håber effekten bliver endnu bedre! :)

det er for tidligt

det er for tidligt, at konkludere noget endnu

Hej Karl
Tak for dit feedback.

Vi glæder os til at høre fra dig senere i forløbet! :)

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har nu taget pillerne i 3 uger…

Jeg har nu taget pillerne i 3 uger uden at jeg har konstateret nogen virkning

Hej Niels
Tak for dit feedback.

Det er ganske normalt, vi anbefaler 4-6 måneders brug, for at se den bedste effekt! :)

Virker

Jeg er ikke så tit på toilettet om natten mere.
Det er kun blevet lidt bedre om dagen

8 marzo 2023

Hej Søren
Tak for dit feedback.

Det er vi rigtig glade for at høre! så det bare at fortsætte :)

Valutata 1 stelle su 5

Endnu et fup firma der prøver at…

Endnu et fup firma der prøver at lukrere på mange mænds problemer. Virker det ? Hvordan virker det? Hvad med kombinationen med andet medicin. Skal man tale med sin læge inden man begynder. Meget få svar, men fik dog et svar at det var lige som panodil, der var nogen ting man måtte og ting man ikke måtte, hvortil jeg svarede at panodil var et medicament og at der var en meget udførlig indlægseddel om hvad man måtte og hvad man ikke måtte. Jeg tror man skal være varsom med at bruge naturprodukter, før man er klar over hvad man fejler. Jeg har tidligere brugt naturprodukter og det virkede efter hensigten, men det gjorde bivirkningerne også.

7 gennaio 2023

Venter til der er gået 2 måneder

3 stjerner er med forbehold, da jeg ikke har taget produktet i en hel måned endnu.
min læge siger det ikke virker. Men sådan siger mange læger om al naturmedicin. Det er jeg ikke enig i. jeg har taget naturmedicin i årevis og kan takke det for at jeg sjældent er syg. Jeg giver selvfølgelig Prostacare de to måneder som i selv siger der går inden det virker. Derefter vil jeg tage stilling til om jeg vil fortsætte. Jeg håber det bedste på at der indtræffer en acceptabel virkning.
Nikolaj

6 marzo 2023

Hej Nikolaj
Tak for dit feedback.

Vi glæder os til at høre fra dig senere i forløbet! :)

Valutata 4 stelle su 5

Langt større mængde urin ved toilet…

Langt større mængde urin ved toilet besøg nu.
Kan gå en hel formiddag, uden toilet besøg

4 marzo 2023

Hej Gerner
Tak for dit feedback.

Vi er rigtig glade for at du mærker en god effekt af produktet, så det bare med at fortsætte! :)

Valutata 1 stelle su 5

I min postkasse har jeg lige fundet en…

I min postkasse har jeg lige fundet en pakke Prostacare. Det kan jeg ikke forstå, da jeg ikke har bestilt dette produkt, og jeg mener ikke, at det er noget, jeg får brug for.
Mærkeligt!
Randi

28 febbraio 2023

Hej Randi
Tak for dit feedback.

Vi har ikke en kunde med dette navn i vores system.
Vi håber at du vil kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe i denne sag, det burde man altid gøre, som det første.

Kontakt os gerne på:
Telefon 89 87 88 12. - 10-16 (man-fre)
E-mail kundeservice@vitamail.dk.

Hurtig leveransen

Hurtig leveransen
Leveransen piller at sluge

19 febbraio 2023

Hej Rene
Tak for dit feedback.

Godt at høre din levering gik hurtigt, det er vi glade for! :)

Indtil videre tilfreds

Jeg er indtil videre tilfreds, men afventer den lovede effekt, da jeg kun har taget pillerne i kort tid. Det eneste, jeg synes virkede useriøst er, at jeg får en mail med gode råd, hvor de omtaler pillerne som Kapsler. De efterlader ikke et proffessionelt og troværdigt indtryk, at man ikke har styr på produktets udseende. Har man så styr på virkningen? Jeg HAR reageret overfor Prostacare, som også har svaret.

2 febbraio 2023

Hej Erling
Tak for dit feedback.

Vi er glad for at du er tilfreds med produktet! :)

Vi er selvfølgelig kede af denne fejl, disse artikler er skrevet på forskellige sprog, så når de oversættes fra et andet sprog, til Dansk, kan der desværre ske stavefejl som denne.
Vi beklager naturligvis for dette.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg føler at pillerne er begyndt at virke…

Jeg føler at pillerne er begyndt at virke efter knap 1 måneds indtagelse med 2 piller om dagen som anbefalet, før var jeg oppe 2 - 5 gange om natten nu oplever jeg at kunne sove igennem uden at være oppe for at tisse, ikke hver nat med så flot resultat

14 febbraio 2023

Hej Gunnar
Tak for dit feedback.

Det er rigtig dejligt at høre du mærker en god effekt af produktet allerede, vi håber at det bliver endnu bedre med tiden. :)
Tak for den fine anmeldelse.

Dårlig service

Virkede desværre ikke på mig.
Desuden har de en rigtig dårlig service.
Kontaktede firmaet at jeg ikke ville modtage flere. Var gået 4 dage over jeg skulle afmelde det. Det var de ligeglade med. Sendte mig så 4 mdr forbrug. Selv om der var næsten en måned til de kom. Tak for det☹️☹️

31 dicembre 2022

Hej Per
Tak for dit feedback.

Vi er kede af at du synes vi har dårlig service, det er aldrig en oplevelse vi ønsker at vores kunder skal have.
Det undre os dog lidt, i og med du aldrig har været i kontakt med os, men brugt vores kundeportal, som er en computer.

Pakken er som du selv skriver, sendt ud da der er opsagt for sent.

Trykket stiger.

Efter 2 måneders brug er der kommet lidt mere tryk på strålen.

9 febbraio 2023

Hej Jesper
Tak for dit feedback.

Det er rigtig godt at høre det går i den rigtige retning, så det bare med at fortsætte :)

Indtil videre ingen virkning

Indtil videre ingen virkning, håber på det bedste, med tid, forhåbentlig snart.!

7 febbraio 2023

Hej Bjarne
Tak for dit feedback.

Vi håber ligeledes at du mærker en effekt meget snart!

Valutata 5 stelle su 5

Tillid med hensyn til betaling.

Tillid med hensyn til betaling.
Det har hjulpet mig.

6 febbraio 2023

Hej Mikael
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet og vores betalings system! :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più