Hold dig langt væk fra dette fup og svindelforetagende. Jeg bestilte for 4 måneder siden en dobbelt portion Prostaguard, men har ikke set skyggen af noget som helst. Har rykket for mine varer, men de... Leggi di più
FUP og SVINDEL Kan det virkelig være lovligt at franarre især pensionister deres folkepension på noget som ikke virker og som ingen effekt har ifølge læger ? Konceptet med et påtvunget abbonement må... Leggi di più
Virker nu som et lovende produkt efter en noget lang- varig periode uden synderlig effekt (første forsendelse næsten opbrugt.) Glæder mig til at se, om der på den længere bane er samme succes rate, e... Leggi di più
Tror att det har fungerat Man kan aldrig veta säkert om det är tabletterna eller annat. Men jag tog en testomgång och kommer nog att fortsätta ta dem då jag märkte positiv skillnad redan efter en vec... Leggi di più
ProstaCare forsyner kroppen med 6 effektive aktive ingredienser, bl.a. lycopen og græskarfrø. Lycopen hjælper med at opretholde en sund prostata. Græskarfrø bidrager til at opretholde en sund prostatafunktion hos mænd.
Danimarca
- 89 87 88 12
- prostacare.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Lang tid for levering
Jeg ved endnu om det virker men jeg syntes at leveringstid var for lang efter bestilling

Overpris 🙈
Kan ikke mærke nogen forandring endnu og jeg synes produktet er for dyrt 😰🙏

Utroligt effektivt
Min oplevelse er at gå fra at skulle tisse 2-3 gange om natten til stort set aldrig at skulle - efter at have taget Prostacare i nogle måneder. Min varmeste anbefaling.

Risposta di Prostacare
Jeg oplever mindre trang til at skulle…
Jeg oplever mindre trang til at skulle urinere om natten

Hyppig og pludselig vandladning
Jeg mener det hjælper på for hyppig vandladning men er endnu ikke helt sikker!

Risposta di Prostacare
Jeg har endnu ikke kunne mærke en…
Jeg har endnu ikke kunne mærke en forskel jeg håber fortsat på det virker.

Risposta di Prostacare
Efter en måneds brug har jeg ikke…
Efter en måneds brug har jeg ikke registreret nogen væsentlig bedring.
Foretrækker sav palme produkt.
Leif Guldhammer

Risposta di Prostacare
jeg er lige startet så jeg venter lidt…
jeg er lige startet så jeg venter lidt endnu før jeg kan udtale mig om virkningen

Risposta di Prostacare
Jeg syntes det var fin og let at bestille
Jeg syntes det var fin og let at bestille og de kom som lovet. Om de virker fuld ud ved jeg ikke endnu da jeg kun har brug dem i meget kort tid men syntes de har givet en lille mærkbar hed allerede nu.

Risposta di Prostacare
Jeg modtog min prostatapakke for en…måned siden
Jeg modtog min prostatapakke for en måned siden,
og har taget 2 tabletter som ordineret dagligt.
Jeg kan nu allerede mærke en positiv effekt, idet jeg ikke skal på toilettet så ofte som tidligere.
Jeg vil fortsætte med tabletterne da jeg stadig mangler at opnå optimal effekt, men dejligt, at de virker !!

Risposta di Prostacare
Jeg modtager ønske om tilbagemelding på…
Jeg modtager ønske om tilbagemelding på et produkt jeg efter ca. 1 mdr. ikke har modtaget. Eneste godt er at pengene ikke er trukket fra min konto. Har pga. ingen modtagelse af prosta Care produktet handlet hos Apopro. De leverer varen efter 24 timer.

Det var måske en ide
Det var måske en ide, at I undlader at spørge om oplevelserne med start 3 uger før, produkterne modtages.
Det er grænseløst irriterende

Risposta di Prostacare
Er snart færdig med de 2 første…
Er snart færdig med de 2 første måneder...Håber der kommer flere :-)) Kan ikke mærke forskel men håber at et par måneder mere vil gi resultater

Risposta di Prostacare
Før jeg begyndte med prostacare
Før jeg begyndte med prostacare , skulle jeg op flere gange om natten og tisse nu efter 30 dage skal jeg op max. 1 gang pr. Nat . Jeg har desuden mindre tissetrang og må ikke så hyppigt på toilettet som før, kan varmt anbefale at give det et forsøg!

Risposta di Prostacare
Lidt for tidligt at udtale sig
Lidt for tidligt at udtale sig. Har kun taget dem i 14 dage.

Risposta di Prostacare
foreløbig har jeg indtryk af, at det virker
Hurtig betjening og omtalen siger, at det virker efter 4-6 uger.

Risposta di Prostacare
At man kan sælge så virkningsløse…
At man kan sælge så virkningsløse piller, overhovedet ingen virkning, det er at snyde folk, der har problemer nok

Risposta di Prostacare
Det er lige tidligt nok med en udtalelse. Jeg fik imidlertid 2 forsendelser, og afmelder dem begge. For nu har jeg jo til 4 måneder. Må derfor senere bestille igen.
Det er lige tidligt nok med en udtalelse. Men jeg kan da sige noget om lidt rod i forsendelserne. Har forgæves forsøgt at få firmaet til at forstå at jeg ikke kan have ansvar for t de sender to forsendelser. De kræver at jeg skal betale for begge