Pronto Wonen - Volendam Recensioni

TrustScore 5 su 5

Julianaweg 208, 1131 DL Volendam, Noord-Holland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Bij een aankoop van tafelstoelen werden wij prima geholpen in de winkel van Pronto Wonen in Volendam. Wij werden goed ingelicht van wat er allemaal mogelijk is door de verkoper. en wachten nu op d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pronto Wonen Volendam. 2x hier langs geweest, eerste x om wat rond te snuffelen voor en toekomstig flatje en 2e x om meubels te kopen. Beide keren heel goed geholpen door een vriendelijke dame. Deze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst werden we keurig begroet en in de juiste richting gewezen. Daarna netjes opgevangen en naar boven gestuurd waar de adviseur Corne ons alles uitlegde en middels onze meegebrachte platte... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Volendam

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Julianaweg 208, 1131 DL, Volendam, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

830 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Klantvriendelijk en alweer geslaagd!

Vandaag geslaagd voor een nieuwe bank. We komen al jaren bij deze winkel in Volendam en de helft van ons interieur komt daar vandaan. Prijs/kwaliteit en de service spreekt ons zeer aan. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor het doornemen van je wensen en adviseren in de keuzes zonder opdringerig te zijn of de hoogste prijs eruit te willen halen. We kregen een lap stof mee om thuis de kleur te beoordelen, daar waren we heel blij mee want uiteindelijk bleek dat niet in ons interieur te passen en kozen we wat anders.

4 gennaio 2025

Goedemiddag,

Wij van Pronto Volendam worden hier heel blij van.
Dit is precies waar wij voor staan.
Super dank je wel voor deze review.

M.v.g. Team Volendam

Valutata 5 stelle su 5

Ruime winkel met mooie uitstraling en top service

Ruime winkel met mooie uitstraling, vriendelijke personeel waar je altijd welkom bent, ook al kom je eens niets kopen. Top service, vlak voor Oudjaar stond onze relaxstoel vast, service dienst vd fabriek was gesloten. Geen probleem, het personeel van Pronto/ Tase heeft het probleem tijdelijk opgelost, Top Service.

30 dicembre 2024

Goedemiddag,

Wat een fantastische review.
Ontzettend bedankt namens team Pronto Volendam.

Vriendelijk geholpen

We zijn erg vriendelijk geholpen door Anita. Zij kon perfect de voor en nadelen van de verschillende vormen en formaat van de eettafels uitleggen. We kregen een kleurenstaal (Mangohout) mee om thuis te beoordelen of de kleur van deze houtsoort goed bij de rest van ons interieur past. De tafel hebben we gekocht. Nu even geduld en wachten tot hij geleverd wordt.

31 dicembre 2024

Hoi Wanda,

Wij willen je hartelijk danken voor deze vriendelijke en leuke review.

Hartelijke groeten namens team Pronto Volendam

Heel erg tevreden!

Wij zijn ontzettend blij met de service van Pronto Wonen, met de hulp van Karin. Zij heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van meubels voor een nieuw appartement. Karin nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en dacht actief mee over de beste opties voor de ruimte. We zijn erg tevreden met de mooie meubels. Zeker een aanrader!

29 dicembre 2024

Goedemiddag Familie Kwakman,

Wat ontzettend leuk om dit zo te lezen.
Wij hebben dit ook doorgegeven aan Karin en die werd er uiteraard ook ontzettend blij van.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zij heel goed en vriendelijk…

Wij zij heel goed en vriendelijk geholpen in Volendam door Anita👍

29 dicembre 2024

Goedemiddag meneer Moes.

Wij willen U hartelijk danken voor deze leuke review.

Valutata 5 stelle su 5

Alleen al de vriendelijke ontvangst bij…

Alleen al de vriendelijke ontvangst bij binnenkomen. waren op zoek naar een opstastoel en werden door verkoper de heer Ed Plat op zeer kundige wijze voorgelicht en geadviseerd wat de juiste stoel voor ons was en nam daar de tijd voor ,de beslissing was voor ons niet meer moeilijk . Hebben al meerdere meubels bij de firma gekocht en zijn daar zee tevreden en blij mee.

10 dicembre 2024

Beste Joop,
Wij willen je hartelijk danken voor deze schitterende review.

M.v.g. Team Pronto Volendam.

Valutata 5 stelle su 5

zeer goed en deskundig geholpen door…

zeer goed en deskundig geholpen door een heel vriendelijke medewerkster

3 dicembre 2024

Hoi Ria,

Wij hebben het doorgegeven aan de hele vriendelijke medewerkster en ze kreeg een hele brede glimlach op haar gezicht.

Ontzettend bedankt namens Team Pronto Volendam

Valutata 5 stelle su 5

Pronto wonen Volendam Kwaliteit,betrouwbaar en eerlijk!!

Goed en deskundig geholpen door hele aardige medewerkers en daarbij was de Black Fridayprijs zeer scherp!! Heel erg blij met onze mooie kast.

22 novembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Volendam

Wat fijn om te lezen Jimmy.

Eerlijk duurt t langst...
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe kast.

Prettige benadering

Prettige benadering. Verkoper had kennis en ervaring. En gaf voldoende ruimte om zelf rond te kijken.

23 novembre 2024

Hoi Ton,

Ontzettend bedankt voor deze leuke review.
Dit waarderen wij enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg vriendelijk en behulpzaam…

Heel erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Paar keer iets veranderd maar was helemaal geen probleem.

13 novembre 2024

Beste Gerda,

Wij waarderen het enorm dat je zo'n leuke review plaatst.

Bedankt namens team Pronto Volendam

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk advies en er wordt goed meegedacht.

We hebben vorige week zaterdag een nieuwe eettafel met stoelen en 2 ronde salontafeltjes gekocht. We hadden al iets op het oog en Corné heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Is dit de goede kleur stoel bij de tafel? Stoel ging mee naar de tafel. Wilden misschien ook een kleed maar wisten niet of dat bij onze bank zou passen. Dus mee naar het daglicht, salontafel er op, staal stof van de bank erbij....Niets was teveel en alles werd duidelijk besproken. Heel prettig.

19 ottobre 2024

Hoi Monique,

Wij willen jou ontzettend bedanken voor deze uitgebreide en schitterende review.
Top!!!

Valutata 5 stelle su 5

Ik had op de website al gezien wat ik…

Ik had op de website al gezien wat ik wilde hebben en daar kwam ik dus voor. De verkoopster hoefde dus geen verkooppraatje te houden. En dat deed ze ook niet. Dat was fijn ;-) De rest van het personeel was ook behulpzaam toen ik verder nog even rondkeek in de winkel. Pronto heeft mooie meubels voor een redelijke prijs.

30 settembre 2024

Beste Louis,

Wij van Pronto Volendam willen jou hartelijk danken voor deze leuke en waardevolle review.

M.v.g. Team Volendam

Fijne hulp

De verkoper nam ons mee aan de hand en liet ons verschillende banken testen. Door goed te luisteren naar onze wensen hielp hij ons stap voor stap verder, waardoor onze selectie steeds kleiner en kleiner werd en we uiteindelijk uitkwamen bij de bank die bij ons en ons gezin past.

23 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Volendam

Hoi Sanne, wat een leuke review. Super bedankt voor namens team Pronto Volendam.

Ik ben bij Pronto in Volendam heel goed geholpen

Ik ben bij Pronto in Volendam heel goed geholpen door Corné. Hij liet zien hoe ik de ruimte goed kan benutten en welke meubels daar goed bij zouden passen.

28 settembre 2024

Hoi Nicole,

Wat ontzettend leuk om deze schitterende review te krijgen.

Ontzettend bedankt.

Valutata 4 stelle su 5

Een eerlijk advies gekregen.

Een eerlijk advies gekregen en er werd de tijd voor genomen.

1 ottobre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Volendam

Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten Anneke.
Bedankt daar voor.

M.v.g. team Pronto Volendam.

Erg goede ervaring

Jenny heeft ons erg goed geholpen! Daar waar ik het gevoel had soms te veel te vragen, heeft Jenny mij elke keer gerustgesteld door de frustratie - als er al frustratie was - niet te uiten. Ik heb mij oprecht op m'n gemak gevoeld. Er is goed meegedacht!
Wij zijn heel blij met onze aankoop en heel blij met de hulp die wij daarin hebben gehad.

18 ottobre 2024

Hoi Salina,
Onze zeer gewaardeerde collega Jenny werd enorm blij van deze review.
Wij willen je daarom ook enorm bedanken voor de moeite die je hebt genomen.

M.v.g. Team Pronto Volendam.

Valutata 5 stelle su 5

Corné heeft liefde voor zijn vak

Er werd alle tijd genomen en goed advies gegeven zonder opdringerig te zijn. O.a. geholpen door Corné, die ons met veel geduld heeft geholpen en die merkbaar liefde heeft voor zijn vak.

15 ottobre 2024

Hoi mevr. Veltrika,

Wij hebben deze review laten lezen aan Corné en zijn week kan niet meer stuk.

Hartelijk dank voor deze schitterende review, namens Team Pronto Volendam.

Nette en uitgebreide service

We zijn heel netjes en uitgebreid geholpen. Er werd echt de tijd genomen met voldoende uitleg. Elke optie werd voorgedragen waardoor we echt het gevoel kregen dat er met ons mee werd gedacht.

16 settembre 2024

Risposta di Pronto Wonen - Volendam

Wij van team Pronto willen jou hartelijk danken voor deze hele mooie review.
M.v.g. team Volendam.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più