Pronto Wonen - Tilburg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

2 augustus 2026 was de dag dat wij Leo de interieurspecialist van Pronto in Tilburg mochten ontmoeten en wat was dit een aangename ontmoeting! Leo bleek een expert te zijn in het perfect samenstellen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben geholpen door verkoper Yaniek en ben enorm tevreden daar waar het gaat over klantvriendelijkheid en meedenken. Echt top service. Ik kom zeer zeker terug in deze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was on... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Tilburg

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Aabe-straat 41, 5021 AV, Tilburg, Noord-Brabant, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

770 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed geholpen

Wij zijn keurig geholpen door de verkoopmedewerker van Pronto. Uitstekende service!

4 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Fijn dat je tevreden bent over onze service Wil!

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, leuke collectie

2 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Fijn om te lezen dat je onze collectie leuk vindt Leontine. Bedankt voor je review.

Aankoop meubels…

Hele mooie winkel en heel fijn geholpen door Jan

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Hartelijk dank voor de review en het compliment Colette.
We geven het door aan Jan.

Nieuwe meubelen

Erg mooie winkel, groot en divers aanbod en kwalitatief goede spullen. Goed geholpen door Jan!

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze winkel Lotte!
Bedankt voor je leuke review.

Team Pronto wonen Tilburg.

Nieuwe tafel

Heel fijn geholpen door Jan, mooie winkel met groot aanbod.

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Bedankt voor je mooie compliment Janine, en fijn om te lezen dat onze collectie je aanspreekt.

Team Pronto wonen Tilburg.

Vriendelijk personeel

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook waren de ruimtes erg inspirerend ingedeeld. Dit is erg fijn! Zo krijg je goede ideeën voor je eigen huisje.

29 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Wat leuk om te lezen dat je onze winkel inspirerend vindt Kimberley!
Bedankt voor je review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en nabestelling snel…

Goede service en nabestelling snel geleverd!

22 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Wat goed om te lezen dat u onze service positief ervaart.
Hartelijk dank voor uw compliment.

Super styling advies

Ik wist niet goed hoe ik mijn woonkamer moest stijlen, maar met dank aan Tess de styliste ziet het er nu echt fantastisch uit.

31 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Hartelijk dank voor je leuke review Ella.
Fijn om te horen dat onze styliste je goed kon helpen.

Goed

Goed, snel en vriendelijk geholpen.

31 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Tilburg

Fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel Gabriella.
Bedankt voor de review.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Bij een klacht krijg je geen reactie. Wij hebben betaald voor een extra service als er iets niet goed was met de bank maar ook vanuit die service wordt niet gereageerd. Heel slecht. Niets kopen.

26 marzo 2023

Beste Nancy,
We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren. Wij streven ernaar om onze klanten juist een hoog service niveau te bieden. Ik heb begrepen van onze serviceafdeling dat uw klacht is opgepakt en er wordt gewerkt aan een oplossing.

Team Pronto Wonen Tilburg

Valutata 4 stelle su 5

Dankzij mond-tot-mondreklame met succes bij Pronto terecht gekomen

Dankzij Madelon zijn wij in 2 sessies geslaagd om een gezellige, goede hoekbank te bemachtigen! Zij heeft ons heel deskundig, duidelijk, vriendelijk en vooral geduldig met succes tot aan de beslissing geholpen !
Wij hopen heel lang te kunnen genieten van deze aanschaf!

13 febbraio 2023

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor dit mooie compliment!
Wij wensen je veel woongenot toe van je nieuwe hoekbank.

Uitstekend service in Tilburg

In ''s-Hertogenbosch had ik een mooie salontafel gezien. Levertijd bleek echter 3 maanden. Na telefonisch contact met Pronto Tilburg kon ik het de volgende morgen in hun magazijn ophalen. Ik werd daar uitstekend geholpen en en het was daa nog € 50 goedkoper ook.

1 febbraio 2023

Geachte heer Scholte,

Bedankt voor uw mooie review!
Ik wens u veel plezier toe van uw nieuwe salontafel.

Team Pronto Wonen Tilburg

Topservice

6 barkrukken gekocht bij Pronto Tilburg. Na goed en wel een maand liet het stiksel van 1 van de barkrukken op verschillende plekken los. Serviceaanvraag ingediend dus. Ik kreeg hierop binnen 10 minuten al antwoord dat de barkruk binnen 5 dagen aan huis wordt omgewisseld voor een nieuwe.

Top service!

12 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

complimenten voor de service!

Heel blij met de levering van een bank. De bank voelde echter anders dan de bank die ik besteld had. Na een zeer vriendelijk contact met de zaak is de bank geleverd die wel aan mijn wensen voldeed. Complimenten voor de service!

15 febbraio 2022

Goedemiddag,

Fijn om te horen dat de nieuwe bank bevalt! Wij wensen u heel veel plezier ervan!

Pronto Wonen Tilburg.

Top service

Ik was nogal sceptisch over mijn aankoop na het zien van alle reviews. Nadat mijn bank, salontafel en eetkamerstoelen waren besteld zijn ze eerder dan oorspronkelijke datum geleverd. Top service.

20 gennaio 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più