Pronto Wonen - Terborg Maron Recensioni

TrustScore 5 su 5

Stationsweg 18, 7061 CT Terborg, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super vriendelijk en professioneel geholpen en kwamen binnen met twijfels en lopen heel blij de deur uit. Super bedankt Susanne

Valutata 5 stelle su 5

Na een gezellig gesprek en goede begeleiding, zijn we tot een geweldige aankoop gekomen van onze nieuwe eethoek. Susanne heeft ons super fijn geholpen. Lekker kopje koffie erbij aan onze tafel voor he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zeer fijn en professioneel geholpen door Linda. Fijn advies gekregen en op maat gekeken op bouwtekening woonkamer wat er past aan meubelen. Alles goed op elkaar afgestemd. Kleuren combinatie o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Grote complimenten! Wij werden zojuist zeer vriendelijk en kundig geholpen door Richard. Hij had alle geduld en dacht zeer prettig mee. We liepen de deur uit met een grote glimlach op ons gezicht. H... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Terborg Maron

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Stationsweg 18, 7061 CT, Terborg, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

846 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goed en professioneel geholpen.

Goed en professioneel geholpen.

24 agosto 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor je positieve review.
Het verkoopteam van Maron staat graag voor je klaar.
Graag tot je volgende winkelbezoek

Groeten,
Team Maron Terborg

Valutata 5 stelle su 5

Fijne meubelwinkel en meedenkend personeel

Wij zijn super goed geholpen bij Maron! Erg vriendelijk en meedenkend personeel. In het bijzonder een dank aan Gisela!! Wij kwamen met een hoop vragen en wisten niet zo goed wat we wilden. Doordat er oprecht werd geluisterd naar onze wensen hebben wij een leuke set meubels hier gekocht. Medewerkers nemen de tijd voor je en geven advies. Nogmaals erg tevreden en bedankt!! 🤩

28 agosto 2024

Beste Bente,
Dankjewel voor je compliment, het was leuk om jullie op weg te helpen naar een inrichting c.q. sfeer die jullie voor ogen hadden.
Bij Maron is altijd het belangrijkste om van een Huis een Thuis te maken die als een warme deken om je heen past.

Wij wensen jullie veel woongenot met jullie nieuwe meubels.

Vriendelijke groet
Maron Meubels Terborg

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met prettige medewerkers

Prettige medewerkster die goed mee dacht met alle opties die er waren. Heeft alle tijd genomen voor mij en we hebben uiteindelijk een mooie bank gevonden en besteld!

10 luglio 2024

Beste Lisa,
Dankjewel voor je review en het compliment dat je het advies als prettig hebt ervaren, het maakt ons vak ook leuk als klanten open staan voor suggesties.
Voor straks veel plezier met de bank en tot ziens.

Team Maron Terborg

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel. Top geholpen door Gisela.

4 maggio 2024

Beste Faye,

Dankjewel voor je mooie review, het was voor mij ook erg leuk om je te adviseren met het uitzoeken van de meubels. Fijn dat jullie er een goed gevoel over hebben en ik wens je dan ook veel plezier met jullie meubels.
Tot ziens en wie weet tot de volgende keer.

Team Maron Meubels Terborg

Geslaagde middag

Enorm veel keuze en er werd goed met ons meegedacht. Er werden ook opties gegeven waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Goede service!

6 aprile 2024

Beste Ellen,
Bedank voor het schrijven van je positieve review. Leuk om te horen dat je goed geslaagd bent bij Maron.
Het verkoopteam denkt altijd mee met de klant en geeft graag advies.
Tot een volgende bezoek bij Maron

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk ontvangst en deskundig…

Vriendelijk ontvangst en deskundig geholpen.

17 marzo 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Leuk om te horen dat het ontvangst vriendelijk was en u fijn geholpen bent Jolanda.
We zien u graag nog eens terug in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Erg prettig geholpen in de winkel

Erg prettig geholpen in de winkel. Dacht actief mee over de afmetingen en versleepte verschillende meubels om te kijken of alles goed bij elkaar past.
De meubels moeten nog wel geleverd worden maar tot nu toe een prettige ervaring

24 febbraio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Heel hartelijk dank voor deze mooie review Ybe!
Wij wensen jou alvast veel plezier van de nieuwe meubelen, het wordt vast prachtig.
Kom je nog eens terug? De koffie staat klaar.

Team Maron Meubels Terborg

Valutata 5 stelle su 5

We werden zeer fijn en duidelijk…

We werden zeer fijn en duidelijk geholpen in de winkel bij het kopen van losse tafelpoten voor de eet en salontafel

16 gennaio 2024

Beste mevrouw Wentink,
Hartelijk dank voor uw review, dit is waar ik het voor doe, een tevreden klant en de glimlach.

Valutata 4 stelle su 5

Het is een mooie winkel met betaalbare…

Het is een mooie winkel met betaalbare meubels. Gisela heeft ons erg goed geholpen.

27 gennaio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Dank je wel voor deze mooie review Annemieke, erg fijn om te horen dat je naar wens geholpen bent.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 1 stelle su 5

All in house waardeloos

We hebben in jullie een stoel gekocht en daar liet eind augustus stof van los. De gehele garantie hebben ze onder gebracht bij all in house. Nooit doen, service niveau is belachelijk. Terwijl we al jaren, 20 jaar, onze spullen halen bij Maron maar met deze slechte service doen we dat niet meer. Het is afschuiven van garantie. En dat past niet bij Maron.

Reactie op marron:
Idd dit is een waarschuwing voor andere klanten om dit niet te doen all in house. De rest reageer ik niet op, standaard verhaaltje dat alles top geregeld is, dat is het niet.

24 gennaio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Beste familie Straatsma, hartelijk dank voor de review en het delen van uw ervaring met All-in House.
Als eerste vinden wij het erg spijtig om te horen dat het oplossen van uw reclamatie een langere tijd in beslag heeft genomen dan gewenst, dit heeft onder andere te maken met de tussenliggende feestdagen, de drukte bij All-in House en de oorzaak van de schade. Er is geen sprake van loslatende stof. In de stof aan de onderzijde van de armleuningen zitten kleine scheurtjes, deze zijn na de levering tijdens gebruik ontstaan. Onze service afdeling heeft zich over u ontfermd en ervoor gezorgd dat uw reclamatie kosteloos en onder de All-in House garantie voor u wordt opgelost. Na de levering van de nieuwe armleuningen heeft u All-in House benaderd en is er een afspraak gemaakt voor het vervangen door een monteur bij u thuis.
Overigens hebt u bij de aankoop van uw meubel in onze showroom de keuze gekregen om de All-in House garantie op uw meubel af te sluiten, dit mag, het hoeft niet en niemand heeft u hiertoe verplicht.
Mocht u de bemiddeling van onze serviceafdeling nogmaals nodig hebben dan staan zij graag voor u klaar.

Fijne meubelwinkel

Fijne meubelwinkel, erg aardige verkopers, en een super service betreft afleveren/ophalen. Tegen een goed tarief (€15 per uur) kan je een bus huren, en zij zorgen dat hij al geladen is en klaarstaat. Echt een top winkel!

17 gennaio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor je leuke review Jasper. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service. Graag tot de volgende keer.

Prettige winkel

3 gennaio 2024

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Dank je wel Nathalie voor deze positieve review, we zien je graag terug in onze showroom.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

Wat een genot om een adviseuse te…

Wat een genot om een adviseuse te hebben, die met je meedenkt; je alle mogelijkheden van meubels e.d. laat zien en je ook laat "omdenken".
Zoiets gun ik iedere klant!

Dank je wel, Gisela, voor al je hulp!

19 ottobre 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Beste Mathilde, dank je wel voor deze mooie woorden en voor het compliment. Het was een plezier om jullie te mogen helpen. Ik zie jullie graag nog eens terug.

Fijne sfeervolle winkel

Heel prettig en kundig geholpen door een van de medewerksters

23 luglio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor je positieve review Anne Mieke!
Fijn dat je prettig bent geholpen bij ons in de winkel. Ons team staat altijd klaar om persoonlijk en deskundig advies te geven.
Wij wensen je veel plezier van de bestelling.
Team Maron meubels & keukens

Prima service

Men was zeer behulpzaam toen er een probleempje was, het duurde wel even maar ze hielden ons netjes op de hoogte en uiteindelijk werd het netjes opgelost.

14 luglio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Fijn om te lezen dat uw service naar tevredenheid is opgelost. Ons serviceteam staat dagelijks voor u klaar.
Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.

Team Maron meubelen Terborg

Fantastische winkel

Jaren geleden al eerder bij Maron geweest en door die fijne ervaringen zijn we recent weer gegaan. Maron is een zeer fijne winkel met een groots, origineel en betaalbaar assortiment. Het is een grote winkel maar door alle kleine woonkamertjes die gecreëerd zijn, oogt het gewoonweg super knus en word je bij elke stap geïnspireerd door de samenstelling van meubels en accessoires. Wij hebben er recent onze woon- en eetkamer stoelen en vloerkleden gekocht en vandaag nog teruggegaan om een leuke kast te scoren. Het is elke keer genieten om daar te komen. We zijn heel fijn en vriendelijk geholpen door de zeer ervaren en creatieve verkoper Richard.

17 giugno 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Wat fijn dat jullie al meerdere keren geslaagd zijn bij Maron!
Ons team staat altijd klaar om ieder zo goed mogelijk te helpen en advies te geven.
Leuk om te mogen lezen dat jullie enthousiast zijn over de winkel indeling.
Wij wensen jullie veel plezier van de aankoop en de koffie staat altijd voor jullie klaar.

Team Maron meubels en keukens.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, juiste uitleg qua onderhoud. Duidelijk qua levertijd.

3 giugno 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor het delen van je ervaring Debby.
Het is altijd fijn om te horen dat de afhandeling van je bestelling soepel is verlopen en dat de uitleg over het onderhoud van je product duidelijk was. Onze verkopers staan altijd voor je klaar om je een goed advies te geven.
Leuk om te mogen lezen dat je geslaagd bent!

Wij wensen je veel plezier van je aankoop en tot ziens in onze winkel!

Team Maron Pronto Wonen Terborg

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en vakkundig personeel.

Zeer vriendelijke en professionele verkoop. Goede product kennis. Geduldig. Neemt alle tijd voor een goede uitleg.

28 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Bedankt voor het achterlaten van een review Hans.
Ons team staat altijd voor u klaar om te adviseren en te helpen bij het uitzoeken van de nieuwe meubels.
Goed om te mogen lezen dat u geslaagd bent!
Wij wensen u veel woonplezier.

Team Maron meubels & keukens

Valutata 1 stelle su 5

Meest waardeloze stoelen ooit gekocht

Meest waardeloze stoelen ooit gekocht bij MARON te Terborg.
Service 0!
Echt waardeloos.
Stoelen waren €199,- per stuk dus geen koopje.
1x gebruikt en zittingen zitten vol plooien. Volgens hen is dit heel normaal dat een stoel na 1x gebruik plooien kan krijgen. Stoel gaat zich zetten. Ongelofelijk.
Tip:
Koop hier nooit iets!
Dekken zich op alles in. Is normaal zeggen zij dat wanneer je er 1 keer hebt ingezeten dat er dan plooien kunnen ontstaan. Na 1x zitten!
Wij wisten welke stoel wij kochten wordt gezegd. Ja dachten wij ook. Je krijgt 6 dozen en zet de stoelen thuis pas in elkaar. En ze zien eruit als in de winkel. Maar je mag er dus niet op gaan zitten want dat kan het stof niet hebben.
Als de zittingen na 1x al zo uitzien wat dan over een paar weken/maanden?
14 april:
Bedankt voor jullie antwoord.
Kan het helaas niet serieus nemen. Plooivorming na 1 avond gebruik normaal?
Ons bankstel, ook van stof, hebben wij nu bijna 10 jaar. En nog geen enkele plooi. Eigenlijk heel vreemd toch want juist jullie schrijven in de voorwaarde dat ontstaan van plooien vooral gebeurt en voorkomt bij grotere oppervlakte stof. Nou dat is onze bank. En na al die tijd nog niets. Oh ja en bij leder. Ook dat is niet van toepassing op onze stoelen.
Maar wij zijn er klaar mee en ik hoop dat we mensen beschermen van het kopen van stoelen bij jullie.
Oh ja we hebben ook nog 5 jaar garantie en service erbij gekocht. Moet er gewoon mee lachen. Sorry. En verder kregen we de melding als er toch nog veel meer plooien ontstonden konden we opnieuw een klacht indienen. Pfffff. Wat een lachertje.
Helaas hebben we ook nog 3 kasten bij hen gekocht en geheel betaald. Deze moeten we nog ontvangen. 1 kast moest uit een ander filiaal worden gehaald. We zouden bericht krijgen wanneer deze geleverd zouden worden. Ben benieuwd. Ten eerste wanneer we iets horen over de levering. We zijn toch al 1 week verder dus verwacht toch ieder moment een telefoontje of mailtje wanneer ze leveren. En ten tweede of de kasten ook hetzelfde zijn als we ze krijgen. Uit 2 verschillende filialen. We wachten af.

10 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Terborg Maron

Vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren.
Uw melding betreft de plooivorming op de zitting van de stoelen is bij ons bekend.
Onze collega’s op de serviceafdeling hebben uw klacht direct opgepakt
Het kan voorkomen dat een melding als onterecht wordt bevonden, hierin zullen wij ook altijd open en eerlijk over zijn
De minimale plooivorming op de zittingen zijn een normaal gebruiksverschijnsel.
In gebruik ontstaat er ruimte tussen het schuim en de bekleding waardoor er plooivorming ontstaat. Op basis van de door u toegestuurde foto’s hebben wij dit vergeleken met onze winkelmodellen en deze ervaren dezelfde eigenschappen.
Ook hebben wij uw melding bij een externe partij laten beoordelen en ook zij komen tot dezelfde conclusie. Om die reden zijn wij genoodzaakt deze klacht af te wijzen.
Vanuit onze serviceafdeling is er contact met u opgenomen om bovenstaand toe te lichten.
Het spijt ons dat wij uw reclamatie niet verder kunnen vervolgen.
Wij hopen ondanks uw teleurstelling u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più