Pronto Wonen - Spijkenisse Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Lucebertstraat 52, 3202 SW Spijkenisse, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijne zaak om te winkelen,divers assortiment . Fijn dat er niet gelijk iemand in je nek hijgt, maar wel aanwezig bij evt. vragen. Netjes geholpen , goed advies, en snel afgehandeld. Kleine tip: word... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Bij de verkoop werd ons goed en duidelijk informatie gegeven over het relaxfauteuil dat wij wilden aanschaffen en de verschillende mogelijkheden die er waren. Wat ons niet verteld was dat het fauteu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door verkoopster Karin. Ze heeft veel tijd en aandacht aan mijn wensen besteedt Perfect advies , waar ikzelf niet aan had gedacht,alle aandacht en advies waren perfect,tussendoor n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij het bezoek aan Pronto Spijkenisse zijn we zeer prettig geholpen door de verkoopster Suzan. Hebben een goed advies gekregen over de samenstelling van de bank qua zit confort en over de juiste afmet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Spijkenisse

Scritti dall'azienda

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Scritti dall'azienda

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

• Lucebertstraat 52, 3202 SW, Spijkenisse, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

797 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk personeel wordt altijd…

Zeer vriendelijk personeel wordt altijd goed geholpen en als er een probleem is denken ze met je mee voor een oplossing

26 febbraio 2023
Logo di Pronto Wonen - Spijkenisse

Risposta di Pronto Wonen - Spijkenisse

Hi Kees,
Bedankt voor je review! We vinden het super fijn dat je onze service zo kan waarderen 😊

Team Pronto Wonen Spijkenisse

Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben barkrukken gekocht die bij…

Wij hebben barkrukken gekocht die bij thuiskomst te laag bleken te zijn. De krukken zijn niet uit het plastic geweest omdat wij gelijk zagen dat ze te laag waren. Gelijk terug in de doos en naar Pronto om te terug te brengen. Maar ze nemen ze dus niet terug. Ja alleen tegen 50% van de waarde. Na wat mail contact mochten we ze ruilen maar ze blijken dus geen krukken in de juiste hoogte te hebben. Dus er zat niks anders op dan ze tegen de helft van ons geld terug te brengen. Wij vinden dit een slechte service. Er bestaat ook nog zoiets als een waardebon. Maar goed Pronto is een klant armer want wij komen er niet meer.( nadat wij er meerdere banken en accessoires hebben gekocht) en ik wil toekomstige klanten adviseren om in de winkel te kijken maar via internet te bestellen want dan kan je het wel terug brengen en krijg je al je geld terug.

7 gennaio 2023
Logo di Pronto Wonen - Spijkenisse

Risposta di Pronto Wonen - Spijkenisse

Beste Mareille,

Na het lezen van je review zijn we gelijk even gaan uitzoeken wat er precies is voorgevallen. We hebben nogmaals met de winkel overlegd over wat de best passende oplossing voor jouw situatie nu is.
We willen natuurlijk niet dat je teleurgesteld bent in je recente winkelervaring en hebben daarom nog een ander aanbod voor je bedacht.
Hier hebben we je telefonisch van op de hoogte gesteld. We hopen dat je dit wel een fijne oplossing vindt 😊

Mocht je nog iets willen bespreken neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

~Team Pronto Wonen Spijkenisse online

Waren half pas binnen

Waren half 6 pas binnen, om te kijken voor relaxstoel. De verkoopster Karin, was zeer prettig en zorgvuldig. Deed alle moeite met uitzoeken kleur stof. Gezien ons late tijdstip, keurige offerte ons toe gestuurd.

24 ottobre 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più