Fijne zaak om te winkelen,divers assortiment . Fijn dat er niet gelijk iemand in je nek hijgt, maar wel aanwezig bij evt. vragen. Netjes geholpen , goed advies, en snel afgehandeld. Kleine tip: word... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij de verkoop werd ons goed en duidelijk informatie gegeven over het relaxfauteuil dat wij wilden aanschaffen en de verschillende mogelijkheden die er waren. Wat ons niet verteld was dat het fauteu... Leggi di più
Erg goed geholpen door verkoopster Karin. Ze heeft veel tijd en aandacht aan mijn wensen besteedt Perfect advies , waar ikzelf niet aan had gedacht,alle aandacht en advies waren perfect,tussendoor n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij het bezoek aan Pronto Spijkenisse zijn we zeer prettig geholpen door de verkoopster Suzan. Hebben een goed advies gekregen over de samenstelling van de bank qua zit confort en over de juiste afmet... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.
Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.. Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkelsVolg ons op social media:
Scritti dall'azienda
Lucebertstraat 52, 3202 SW, Spijkenisse, Zuid-Holland, Paesi Bassi

Non risultano inviti alla recensione recenti
Zeer vriendelijk personeel wordt altijd goed geholpen en als er een probleem is denken ze met je mee voor een oplossing

Risposta di Pronto Wonen - Spijkenisse
Wij hebben barkrukken gekocht die bij thuiskomst te laag bleken te zijn. De krukken zijn niet uit het plastic geweest omdat wij gelijk zagen dat ze te laag waren. Gelijk terug in de doos en naar Pronto om te terug te brengen. Maar ze nemen ze dus niet terug. Ja alleen tegen 50% van de waarde. Na wat mail contact mochten we ze ruilen maar ze blijken dus geen krukken in de juiste hoogte te hebben. Dus er zat niks anders op dan ze tegen de helft van ons geld terug te brengen. Wij vinden dit een slechte service. Er bestaat ook nog zoiets als een waardebon. Maar goed Pronto is een klant armer want wij komen er niet meer.( nadat wij er meerdere banken en accessoires hebben gekocht) en ik wil toekomstige klanten adviseren om in de winkel te kijken maar via internet te bestellen want dan kan je het wel terug brengen en krijg je al je geld terug.

Risposta di Pronto Wonen - Spijkenisse
Waren half 6 pas binnen, om te kijken voor relaxstoel. De verkoopster Karin, was zeer prettig en zorgvuldig. Deed alle moeite met uitzoeken kleur stof. Gezien ons late tijdstip, keurige offerte ons toe gestuurd.