Netjes geholpen door Anouk en van goed en eerlijk advies voorzien. Nam alle tijd voor je en kon stoffen eindeloos mee naar huis nemen oom even bij mijn interieur te houden. Inmiddels 2 bestellingen ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik kwam gisterochtend met een dreigende bankencrisis bij jullie binnenstormen. Al voorzien van een offerte, maar alleen mijn bijgevoegde stofvookeur bleef daarvan overeind. Maar wat een opluchting, da... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We werden beide keren door Sam geholpen waar we heel blij mee waren. Rustige vrouw met goede tips en goed meedenkt wat betreft het kopen van een bank. Groetjes Fam Warmenhoven
L'azienda ha risposto
Nadat we hadden gezegd dat we het personeel blij zouden maken met de aankoop van 8 eetkamerstoelen, werd ons door Samira (Sam) vriendelijk uitnodigend gevraagd of wij een kop koffie wilde. Zij gaf uit... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Birkstraat 101, 3768 HD, Soest, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Sam van Pronto Soest heeft ons heel goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes bij de aankoop van onze nieuwe bank.
Ze heeft goede adviezen gegeven omtrent kleurkeuzes zoals stof en bankpootjes.
Pronto Soest heeft geen opdringerige verkopers maar zijn juist heel vriendelijk en behulpzaam.
In de winkel is een ontspannen sfeer en voel je je snel op je gemak.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Op de bonnefooi winkelen en dan de winkel uitlopen met offerte dat wij een bank hebben gekocht. Top geholpen door Sam het was prettig dat zij luisterde naar onze wens en heeft ons daarbij juist geholpen.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Wij werden goed geholpen door Sanne. Ze nam echt de tijd voor je en gaf ons goed advies

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Vorige week eetkamerstoelen gekocht bij jullie. We hadden een dag daarvoor al telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk te woord gestaan door Sam. De volgende dag naar jullie winkel geweest, hele mooie winkel en daar ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen door jullie verkoopster Sam. Al met al zeer tevreden.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
We zijn heel prettig en rustig geholpen door Jip. Hij liet ons alle mogelijkheden van de tafel die wij op het oog hadden duidelijk zien ad hand van de voorbeelden in de winkel. Liet ruimte om te overleggen en stond toch steeds paraat als we vragen hadden. Echt super fijn geholpen zonder dat het opgedrongen voelde. Heel erg fijn!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met Pronto-Soest. JIP heeft ons geholpen. Hij kende alle details van de bank waarin wij geintereseerd waren en liet ons verschillende opties zien. Hij dacht geduldig met ons mee. Al onze vragen waren professional beantwoord.
Sam heeft ons super goed geholpen bij de aankoop van onze bank. Je kan echt merken dat ze plezier heeft in haar werk en het beste met de klant voor heeft! De bestelling is inmiddels geplaatst, nu wachten of de levering en de bank zelf ook zo goed uitpakt!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Prima geholpen door Jip. Hij heeft ons duidelijk en vakkundig te woord gestaan.De bank die we zochten hebben we bij Pronto gevonden.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Zeer prettig geholpen door Sam. Fijn met ons meegedacht zonder opdringerig te zijn

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Vriendelijk, professioneel, goed advies zonder opdringerig te worden.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Leuk geholpen door Jip bij het kopen van een bankstel voor mijn moeder. Niet opdringerig, heel relax. Hij heeft goed aan gegeven waarom welke optie beter was.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Afgelopen woensdag bij Pronto een salontafel gekocht in de kleur en stijl van onze eerder gekochte eettafel.
Tevens waren wij geïnteresseerd in een nieuw bankstel.
Onder het genot van een kopje koffie zijn we zeer goed geholpen door Sam die ons veel kon vertellen over de vele (opbouw) combinatie en gebruiks mogelijkheden, de kleuren, het onderhoud en het garantie systeem.
We gingen enthousiast en met een tevreden gevoel naar huis!
Monica & Frits

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Vriendelijk en kundig geholpen door Jip.
Uitermate tevreden!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
We zijn uitstekend geholpen door Sam en haar collega’s. Prettige ontvangst, goede uitleg. Aangename sfeer.
Vraag naar Sam.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Ik ben meerdere keren langs geweest voor het uitkiezen van een nieuwe bank. Iedere keer werd ik goed geholpen en kreeg ik goed advies als ik vragen had. Vandaag heb ik de bank gekocht en had ik weer een fijne ervaring, deze keer met Anouk. Ik zou deze Pronto zeker aanbevelen!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Verkoopster Sam,Ze is een vriendelijke behulpzame verkoopster. Ze verteld precies hoe de bank die ik hebt gekocht is opgebouwd, van de vering en welke lagen schuim erin zit. Laat mij met rust om goed ernaar te kijken. Ook liep ze niet mee om andere banken aan te smeren. Zoals bij andere winkels wel het geval is.
Fijne ervaring.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
We zijn heel goed geholpen door Sam, ze dacht erg goed mee en was heel enthousiast. Hielp ons met de juiste keuze te maken.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Geweldig geholpen door verkoopster Sam, die alle tijd voor ons nam! Een aanwinst voor Pronto!

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Wij zijn ontzettend vriendelijk en goed geholpen door Anouk, ze had alle tijd voor ons, zelfs op zaterdag, we hebben een prachtig bankstel en wat accessoires gekocht

Risposta di Pronto Wonen - Soest
De mevrouw die ons hielp nam alle tijd en stelde ons op ons gemak om al onze vragen te stellen. Daarnaast voelde ze zich ook niet te groot om haar collega’s om hulp te vragen om zo tot het beste resultaat te komen. We zijn helemaal blij.

Risposta di Pronto Wonen - Soest
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.