Pronto Wonen - Huissen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Huissen

Scritti dall'azienda

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Scritti dall'azienda

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

• Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Paesi Bassi

• 026-3269988
Promotion box for Pronto Wonen - Huissen

Gratis interieuradvies

Persoonlijk, praktisch en helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

494 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

797 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hoekbank en eethoek

Ik werd geholpen door Sebastiaan die met uitgebreide kennis al mijn vragen kon beantwoorden. Hij dacht mee over mijn woning stijl, of alles wat ik koos ook bij elkaar past in mijn huidige stijl. En hij nam de tijd voor mij als klant. Tevens wist hij mij in sommige keuzes ook een alternatief te laten zien welke voor mijn eetkamer stoelen ook echt een veel betere keus bleek te zijn door een mooie brede rugleuning en het zat veel beter.

22 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Pieter. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Sebastiaan. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Debbie Jansen medewerker van pronto…

Debbie Jansen medewerker van pronto Huissen heeft ons zeer netjes en deskundig geholpen. Erg tevreden over de werkwijze van dit bedrijf.

23 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Aloys. Super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Debbie. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Alweer fijn geholpen bij Pronto Huissen

We hebben onze nieuwe bank gekocht bij Pronto Huissen en zijn wederom heel fijn geholpen door Sebastiaan en Nané. Bij de aankoop van onze andere meubels een aantal jaren geleden werden we net als nu weer vriendelijk en kundig geholpen. Iedereen is altijd erg behulpzaam.

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Wat super om te horen dat jullie wederom goed geholpen zijn in onze winkel door Sebastiaan en Nané en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank. Alvast heel veel woonplezier gewenst met de nieuwe bank namens Pronto Wonen Huissen.

EEN AANRADER

Wij zijn super fijn geholpen met een keuze voor meubels in de woonkamer.
Louis heeft ons geholpen. Zeker voor ons de tijd genomen, goed advies gegeven, en erg vriendelijk. Het was echt niet nodig om in meer winkels te gaan kijken. Zeer ruime keuze en een goede sfeer om te winkelen.
Fam. Vink

21 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaring familie Vink! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen.

Valutata 4 stelle su 5

Wij zijn erg vriendelijk en goed…

Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van een eettafel met stoelen , goede uitleg en advies bedankt Louis.

14 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Dorien. Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Louis! Veel plezier gewenst van de tafel en stoelen. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Mooie meubels gekocht bij Pronto wonen…

Mooie meubels gekocht bij Pronto wonen in Huissen. Super geholpen door Christel en Sebastiaan. Allebei namen ze de tijd om samen met ons een goede keuze temaken. Christel en Sebastiaan Bedankt voor de goede hulp bij het kopen van onze meubels.Gr fam Hendriksen uit Opheusden.

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview, Mientje. Super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega's Christel en Sebastiaan. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Warm welkom en topservice van Louis bij Pronto Wonen!

Gisteren hebben we een nieuw bankstel gekocht bij Pronto Wonen en wat zijn we fantastisch geholpen door Louis! Vanaf het eerste moment voelde het contact prettig en ontspannen. Louis nam echt de tijd voor ons, luisterde aandachtig naar wat we zochten en dacht oprecht met ons mee. Geen snelle verkooppraatjes, maar eerlijke adviezen en een fijne sfeer. Dankzij zijn hulp hebben we een bank gevonden waar we ontzettend blij mee zijn. Bedankt, Louis, voor je geduld, vriendelijkheid en topservice! We komen hier graag nog eens terug.

16 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hi Siep, hartelijk dank voor je uitgebreide review en complimenten aan onze collega Louis. Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig en uitgebreid zijn geholpen. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe bank en zien jullie graag weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

21 jaar klant

We werden geholpen door Debby Jansen vandaag. Ze was ontzettend lief en behulpzaam en dacht echt met ons mee. Vooral omdat mijn moeder best veel keuze stress heeft, heeft Debby ons uitstekend geholpen en heeft ze ons helpen kiezen naar ons droom bank. Ze dacht ook heel erg mee met het interieur van het huis en de interieur van de stoelen waardoor we de bank voor dezelfde stof hebben gekozen als de stoelen. Debby is dan ook echt een professional. We komen hier al 21 jaar en zijn erg tevreden!

16 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hi Mustafa, hartelijk dank voor je review. Wat super dat jullie al 21 jaar trouwe klant van ons zijn! Fijn om te horen dat jullie deze keer zo goed zijn geholpen door onze collega Debby. Heel veel plezier gewenst van de nieuwe bank! We zien jullie graag snel weer eens terug in onze winkel. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

We hebben vanmiddag 2 relax stoelen en…

We hebben vanmiddag 2 relax stoelen en een bank gekocht. We zijn prettig en vakkundig geholpen door Christel. Duidelijke uitleg en goede tips. We komen hier zeker terug.

15 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hi Ingrid, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Christel. Veel plezier gewenst van de nieuwe relaxfauteuils en bank. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Prettige behandeling

Prettige behandeling. Goede service

3 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring namens Pronto Wonen Huissen.

Goeie service.

Goeie service.
Medewerkers zijn erg behulpzaam.
Blij met onze meubels

15 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je mooie review Sharon! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen.

Valutata 5 stelle su 5

Sebastiaan heeft ons heel rustig en… /

Sebastiaan heeft ons heel rustig en goed geholpen. En we zijn ook goed behandeld. Alles keurig uitgelegd.

14 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Wat fijn te horen dat jullie rustig en goed geholpen zijn door onze collega Sebastiaan in de winkel. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Huissen.

Geweldig geholpen

De verkoper (Louis) nam alle tijd, dacht ontzettend goed mee, omdat we iets anders wilden dan standaard en kwam ook met oplossingen. We mochten kleurstalen meenemen en later ook nog een keertje een grotere staal om te kijken of de stof bij de vloer paste. Grote pluim voor Louis

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review en complimenten aan onze collega Louis, Netty. Super om te horen dat hij jullie zo goed geadviseerd heeft. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk

Door een onherstelbaar defect aan de stoel van onze moeder (in een verzorgingshuis) ontstond een acuut probleem. Er moest heel snel een goede, nieuwe stoel komen. Een levertijd van dagen/weken/maanden was geen optie. De klantvriendelijkheid bij Pronto in Huissen was geweldig. We zijn helemaal uit de brand geholpen. En op een goeie manier. Chappeau!

11 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor jullie review, familie Reijmers. Wat fijn dat onze collega's jullie uit de brand hebben kunnen helpen. We wensen jullie moeder heel veel plezier van de nieuwe fauteuil! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Erg mooie zaak

De verkoper Sebastiaan in vestiging Huissen was niet opdringerig en erg vriendelijk.

10 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Geert!

Valutata 5 stelle su 5

Prettig bezoek aan Pronto Huissen!

Wezen kijken voor een nieuw bankstel, in een prettig en ontspannen gesprek met Sebastiaan van Pronto Wonen een mooi exemplaar samengesteld, de hoekbank Licato. en tot aankoop overgegaan. Verkoper nam rustig tijd om uit te leggen wat er allemaal mogelijk is, bv. de hoogte of breedte van de armleuningen, keuze uit verschillende kleuren en zelfs verschillende keuzes uit de onderpoten.

6 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je uitgebreide review Robby! Het doet ons goed te lezen dat je prettig en ontspannen bent geholpen door Sebastiaan in onze winkel en dat je bent geslaagd voor een mooie Licato hoekbank naar wens. We wensen je dan ook alvast veel woonplezier met de nieuwe aankoop namens Pronto Wonen Huissen.

Positief interieur advies

Ontzettend goed geholpen door de enthousiaste Cristel Bulters
Met passens interieur advies voor een compleet resultaat!

2 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Wat fijn te horen dat je goed bent geholpen door onze collega Cristel in onze winkel. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring namens Pronto Wonen Huissen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, zeer vriendelijk en flexibel! Hulp bij het adviseren in keuzes, maten en kleuren.

26 gennaio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Timo! Fijn om te horen dat onze collega's je zo goed geholpen hebben. We zien je graag nog eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 4 stelle su 5

Hij was relaxed luisterde goed naar…

Vandaag een nieuwe bank uitgezocht bij pronto huissen. Goed geholpen door sebastiaan. Dankjewel

2 febbraio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je review, Miranda! Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan je zo goed geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Fijne winkel met goed advies

Onze bank en 2 fauteuils gekocht bij Pronto Huissen. Erg goed geholpen door Debby Jansen. Deze medewerkster laat alle mogelijke combinaties zien, met de voorbeelden die in de winkel staan.
Goed advies wat betreft stoffen, kleuren vulling, vering en alles wat nodig is.
Een mooie winkel, met goed personeel. Ook de mogelijkheid om een aanhanger of bus te lenen is een topservice.

18 gennaio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je uitgebreide review Rick! Het doet ons goed te lezen dat jullie zijn geslaagd met de hulp van onze collega Debby bij het samenstellen van jullie nieuwe bank en 2 fauteuils en dat zij alle mogelijke combinaties heeft laten zien. Wij wensen jullie dan ook alvast heel veel woonplezier met de nieuwe aankopen, namens het team van Pronto Wonen Huissen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più