Pronto Wonen - Huissen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen in mei door Louis met het uitzoeken van mijn nieuwe bank.Prettig contact gehad terwijl ik niet de makkelijkste was met kiezen ;) en de bank was ook lekker snel geleverd eind juli.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn bij Pronto in Huissen super goed geholpen door Albert. Hij luisterde geduldig naar onze wensen, dacht mee en gaf ons ook de ruimte. Hierdoor konden we goed door de showroom modellen heen kijke... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Op het moment dat wij de Pronto winkel in Huissen betraden wisten wij welke eettafel én in welke uitvoering wij wilden hebben. Verkoper Louis stond versteld van de snelle afhandeling. Hij heeft e.e.a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We waren op zoek naar eetkamer stoelen. Louis hielp ons zonder aandringen, luisterde goed en heeft ons uiteindelijk helpen kiezen waarbij we een geheel persoonlijke set van stoelen en een bank voor de... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Huissen

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

• Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ, Huissen, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

791 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden een 2,5 zits met een hocker…

Wij hadden een 2,5 zits met een hocker die wij eigenlijk nooit gebruikte. Tot wij naar de pronto gingen om te kijken voor iets anders. Wij werden geholpen door Karline en die heeft ons de Muscolo voorgesteld met een element en een relax functie. Wat een mooie bank is dat. Wij waren gelijk verkocht en hebben hem genomen. Wat een fijne uitleg en vriendelijkheid en kennis heeft Karline op ons overgebracht. Zij heeft veel verstand van mensen blij te maken en met je mee te denken om uiteindelijk bij de juiste keuze terecht te komen. Wij hebben hem gekocht en zullen er zeker met genoegen van genieten. Bedankt Karline en Pronto.

10 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Michel. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Karline. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Goede service!

Karline heeft ons super geholpen met het bepalen van de stof en kleur voor onze nieuwe bank. Doordat ze zelfs bij ons thuis kwam kijken kon ze goed mee denken en het geheel bekijken. Dit was erg fijn.

13 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega Karline jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Behulpzaam

Wat een fijne woonwinkel is Pronto Huissen. Geholpen door Karline, die heel goed geholpen heeft met de aankoop van een mooie bank. Ze heeft opties gegeven waar jezelf nooit aan denkt. Het is nu wachten op de nieuwe bank maar nu al blij mee😊.

10 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Gea. Fijn om te horen dat onze collega Karline je zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van een nieuwe bank. Alvast veel plezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Donkergroene bank

Bij Sebastiaan een goede uitleg gehad, hij neemt de tijd voor ons,
Een nachtje slapen en de volgende dag een hele mooie bank bij hem besteld, helemaal naar onze zin

15 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de review, familie Tijssen. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Sebastiaan. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Bijna alles perfect

Alles perfect, behalve dat de chagrijnige bezorger niet echt behulpzaam was. Vrouw van in de 80 had nu een ingepakte kast midden in haar woonkamer staan. Vroeg of de kast (nog ingepakt) aan de kant gezet kon worden, maar helaas, dat mocht hij niet zei hij.

13 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hi Ellen, bedankt voor je review! Wat vervelend dat de bezorging niet helemaal naar wens is verlopen. Zonde, na zo'n vlekkeloos proces. We wensen je desondanks veel plezier van de nieuwe kast. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Fijn en goed advies zonder opdringerig…

Fijn en goed advies zonder opdringerig te zijn
De adviseuse heet Chrystel

9 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hi Mari, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega Cristel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel fijn geholpen door…

We zijn heel fijn geholpen door Sebastiaan, een heel prettige, vriendelijke verkoper. Hij nam alle tijd en gaf deskundig advies over de hoekbank. Pronto heeft heel veel samples aan kleuren, die we even mee naar huis mochten nemen
Wij zijn zeer tevreden, top!

6 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Petra. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Sebastiaan. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag een prachtig bankstel gekocht.

Vandaag een prachtig bankstel gekocht, ontzettend fijn geholpen door medewerkster Christel, die goed naar onze wensen luisterde en prima advies gaf, Top. We komen gauw weer terug.

7 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Bedankt voor je 5-sterrenreview, Corrie! Fijn om te horen dat onze collega Cristel jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Goede hulp van Louis!

Verkoper Louis heeft ons fantastisch geholpen. Mede door zijn hulp hebben we prachtige meubels kunnen uitkiezen. We wisten van te voren nog niet precies wat voor een meubels wij wilden maar na heel wat stappen door de winkel samen met Louis zijn we tot een goede keuze gekomen!

7 giugno 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega Louis. We wensen jullie veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Klantvriendelijk en kwaliteit

Zeer vriendelijk en snel geholpen door Sebastiaan. Goede en duidelijke uitleg gekregen over het product en planning. Mooie zaak met mooie producten voor in huis en goede klantbeleving.

31 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan je zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper
We werden goed en snel geholpen nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt .

29 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview. We wensen je veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Opzoek naar een bank

Wij gingen op zoek naar een hoekbank bij de vestiging in Huissen. Na even rond gekeken te hebben werden wij geholpen door Britney, een leuke, spontane verkoopster die weet waar ze het over heeft. Zij heeft ons zeer goed geholpen en geluisterd naar onze wensen zodat we met een goed en geslaagd gevoel naar huis gingen.

24 maggio 2025

Goed uitleg

Zeer goede uitleg en tips hij heeft ons zeer behulpzaam geholpen en vrije keuze en zeker niet opdringerig

23 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Rob. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Fijn advies!

Wij zijn erg fijn geholpen. We hadden een bank in gedachten, maar zijn toch voor een andere gegaan na het gekregen advies. Ook is er met ons meegekeken naar een bijpassende vloerkleed en salontafel. Cristel nam echt de tijd voor ons, bedankt!

21 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Erik. Fijn om te horen dat onze collega Cristel jullie zo uitgebreid heeft geholpen. We wensen jullie heel veel plezier van de aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Pronto huisen wat een geweldig…fantastisch woonwinkel ben geweldig goed geholpen door sebastiaan . Top kwaliteit banken en wooninrichting

Pronto huisen wat een geweldig personeel vriendelijk, behulpzaam, en zeer vakbekwaam. Kwaliteit banken en wooninrichting. En wat zijn we goed geholpen door sebastiaan in een woord fantastisch.

20 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Belinda. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze collega Sebastiaan. We wensen je heel veel plezier van je aankoop! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Heel prettig geholpen door Louis

Wij zijn heel fijn geholpen door Louis Fauchey. De mix van hulp bieden en ons rustig onze eigen keuzes laten maken vonden wij heel prettig. Dat zie je niet overal, maar hier doen ze dat uitstekend!

17 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Luis jullie zo goed heeft geholpen! We wensen jullie veel plezier van de aankoop. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Direct met 6 eetkamerstoelen naar huis ipv bestellen en wachten op levering…

Anderhalf uur voor winkelsluitingstijd kwamen wij de winkel binnen. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Omdat we wisten wat we wilden kopen (6 eetkamerstoelen) spraken wij een verkoper aan voor hulp, dat was Sebastiaan. Wij wilden eigenlijk gelijk het liefst 6 stoelen al meenemen, maar 4 was ook mooi. Sebastiaan gaf in eerste instantie aan dat dit niet echt kon, behalve 3 showmodellen. Maar opeens schoot hem wat te binnen en na wat telefoontjes door hem, konden wij via 2 magazijns te bezoeken, uiteindelijk toch met 6 stoelen direct naar huis! Dank je wel Sebastiaan voor je denken, handelen, hulp en vriendelijkheid!

8 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je uitgebreide review, Susan. Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier van de nieuwe stoelen. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Sebastiaan

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Sebastiaan. Neemt rustig de tijd voor je en fijn in de omgang. Voor ons rede om vaker naar Pronto in Huissen te gaan

7 maggio 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review, Sandra. Fijn om te horen dat onze collega Sebastiaan jullie zo goed heeft geholpen. We zien jullie graag snel weer eens terug in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Valutata 4 stelle su 5

Pronto is een fijne zaak

Wij zijn goed geadviseerd in hetgeen wij zochten.
De adviseur (Debby Jansen) heeft ons goed geholpen. Zij was vriendelijk, behulpzaam, deskundig in haar advies. En commercieel !

24 aprile 2025

Risposta di Pronto Wonen - Huissen

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Debby jullie zo goed heeft geholpen. We verwelkomen jullie graag nog eens in onze winkel! Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Huissen

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più