Pronto Wonen - Gouda Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Elburgplein 4, 2803 PX Gouda, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen in de winkel door Elena. Ze heeft voor ons de tijd genomen, haar advies gegeven en verschillende opties van meubels en materialen laten zien. Wij raden het aan om naar Pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen bij pronto gouda. Werd goed de tijd genomen om alles zo goed mogelijk naar wens samentestellen

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk geholpen door dame die eigenlijk stylist is, ze deed alle moeite voor ons om de stoel goed te demonstreren en wist veel over mogelijkheden en bekleding. Alhoewel ze geen verkoopster i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nadat we onze bank en eettafel hier al hadden gekocht, konden eetkamer stoelen natuurlijk niet ontbreken. Gisteren onwijs goed geholpen door Madelon. Alles werd goed uitgelegd en we werden heel goed g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Gouda

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Elburgplein 4, 2803 PX, Gouda, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

829 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bank uitzoeken

Nikki,

heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van de bank en de stoelen.

Nikki neemt de tijd voor je en legt alles goed uit

21 maggio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Bedankt Joeri, dat u de tijd heeft genomen een review voor mij achter te laten.
Erg fijn om terug te lezen dat u mijn hulp als prettig heeft ervaren. Een heel mooi compliment!
Ik vond het erg leuk om jullie te mogen helpen met het uitzoeken van de bank en de stoelen.
Het is nog even geduld hebben.. maar alvast veel plezier met de nieuwe meubels.

Nikki, Team Pronto Wonen Gouda

edwin

Er wordt tijd voor je genomen .
En je word vriendelijk behandeld

6 maggio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Bedankt voor het plaatsen van deze review Edwin. We vinden het fijn
om te zien dat u vriendelijk geholpen bent en dat er de tijd genomen is
om u van dienst te kunnen zijn.
Graag tot ziens!

Vriendelijk

Behulpzaam, dacht mee, vriendelijk, droeg ideeën aan.

30 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Bedankt voor de positieve woorden Janine. Fijn om te lezen dat u uw bezoek aan onze winkel als behulpzaam en vriendelijk heeft ervaren.
We vinden het belangrijk om met je mee te denken. Graag tot ziens!

Een Goede zaak

Vriendelijke mensen , alles wordt duidelijk besproken en uitgelegd.
Goede service . Zeker de moeite waard om deze winkel te bezoeken.

29 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Bedankt Mark dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. We vinden het belangrijk dat onze klanten
vriendelijk en kundig te woord gestaan worden. Daarom fijn om te zien dat alles duidelijke uitgelegd en besproken is. Hopelijk
zien we u nog eens terug in de winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Meedenken en niet opdringerig.

25 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Wij denken graag mee met een passend interieuradvies en leuk dat u dit ook zo heeft ervaren Els.
Ontzettend fijn dat u ons een 5-sterren review heeft gegeven!
Wij verwelkomen u graag de volgende keer weer bij ons in de winkel in Gouda.

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en prettig geholpen

23 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Een 5-sterren review voor onze winkel in Gouda! Hartelijk dank!
Bedankt dat u vindt dat wij u goed advies hebben gegeven en vindt dat wij u prettig hebben geholpen Joop.
Wij zien u graag weer terug in onze winkel!

we zijn prima geholpen door verkoper

we zijn prima geholpen door verkoper
fabian in gouda
en goed en duidelijk ingelicht over alle mogelijkheden.

21 aprile 2023

Beste Hans Baneman,
Ik vond het ook erg leuk om met u samen de keuze te maken in de meubels.
Fijn dat u vond dat ik het duidelijk heb uitgelegd, dat is een fijne feedback!
Leuk als ik u de volgende keer weer bij ons mag verwelkomen!

Team Pronto Wonen Gouda (Fabian)

Valutata 5 stelle su 5

Voor goed advies moet je hier zijn

Voor goed advies, zou ik hier weer terugkomen. Er werd duidelijk uitleg gegeven over de verschillende soorten vullingen van de bank waar ik mijn oog op had laten vallen. Ook was er een grote keuze aan stoffen. Inmiddels staat de bank in huis en ben ik zeer blij met de keuze. Bedankt pronto Gouda voor jullie vriendelijkheid en hulp

1 settembre 2022

Beste Mallory Boogaard,
Dit zijn reviews waar wij heel erg blij van worden! Wat fijn dat u goed advies heeft ontvangen tijdens uw bezoek en dat de uitleg duidelijk was over de verschillende opties qua vullingen en stoffen. Wij zien u natuurlijk graag weer terug in de winkel!

Prima begeleiding!

Tijdens de zoektocht naar een bankstel werden we verrast door de vele mogelijkheden en opties die bij de bank van onze keuze aangeboden werden. Op een bescheiden wijze bood Naomi zich aan om ons van advies te voorzien. Super begeleid en heerlijk
meedenkend!

12 aprile 2023

Beste Annie,
Hartelijk dank voor deze erg mooie review! Wat leuk om te horen dat het bezoek en ons gesprek zo goed is bevallen.
Ik heb u met veel plezier geadviseerd bij het uitzoeken van de bank, en wil u alvast heel veel plezier wensen met het nieuwe meubel.
Graag tot de volgende keer!

Naomi
Pronto Wonen Gouda

Valutata 5 stelle su 5

Topservice bij aankoop van de bank!

Fabian heeft ons super goed geholpen met de aankoop van onze bank. Fijne eerste ontmoeting gehad en daarna het contact omdat wij wat kleine aanpassingen wilde toepassen. Eerlijk en transparant! Wij raden iedereen aan om bij jullie/fabian aankopen voor een huis te doen. Ontzettend klantvriendelijk, wij komen graag terug bij jullie

8 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Wat ontzettend leuk om deze mooie review te mogen ontvangen Laura.
Ik heb met alle plezier jullie geholpen met de keuze van de bank en vind het fijn te lezen dat jullie de ervaring zo positief hebben ervaren.
Ik vond het ook erg leuk jullie te adviseren en ik ben zeer benieuwd naar de bank, zodra deze er is!
Graag tot een volgende keer, misschien nu wel mét een stukje appeltaart 😉, haha.
Fabian, Team Pronto Wonen Gouda

Mooie winkel

Mooie winkel, mooie woonaccessoires aangeschaft voor de woning:-)

1 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Hartelijk dank voor de 5-sterren review Sven!
Wij doen onze uiterste best om de winkel er netjes bij te zetten, fijn dat dit ook zo ervaren wordt!
Graag tot een volgende keer bij ons in de winkel!

Goede en duidelijke ervaring

Goede uitleg, en word goed mee gedacht met wat de klant wilt.
Neemt de tijd voor de klant.

5 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren review Celine!
Wat fijn te lezen dat onze service wordt ervaren als geduldig, wij geven u als klant graag de tijd.
Hopelijk mogen wij u in de toekomst weer verwelkomen in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Heel erg prettig geholpen door Rina de…

Heel erg prettig geholpen door Rina de verkoopster. Mooie kwaliteit meubels en banken.

1 aprile 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Heel erg bedankt voor de fijne review. Ik vond het heel gezellig met jullie in de winkel. Alvast veel plezier van de nieuwe meubelen! Groeten, Rina - Team Pronto Wonen Gouda

Super service!

Goede hulp bij het uitzoeken van de juiste meubels en accessoires door Madelon. Geeft ook goed advies voor de bekleding van de meubels met betrekking tot huisdieren. Dankjewel voor de goede zorgen Madelon, we kunnen niet wachten tot alles bij ons in huis staat!

18 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Dank je wel voor de positieve woorden Denise! Fijn dat jullie mijn hulp als prettig hebben ervaren. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe meubels. Groeten, Madelon, Team Pronto Wonen Gouda

Valutata 5 stelle su 5

Kundig advies in de winkel gekregen…

Kundig advies in de winkel gekregen over de eetkamerstoelen, daarna snel een duidelijke offerte. Geen opdringerige verkooppraat, we kregen alle tijd om te beslissen.
Zelfs zonder probleem een complete grote stoffenstaal mee naar huis mogen nemen om de juiste kleur te kunnen bepalen.
Daarna prettig de deal gemaakt.

17 marzo 2023

Beste J.A. Maljaars,

Wat een ontzettend mooie review van maar liefst 5-sterren!
Wij vinden het erg fijn te lezen dat u de ervaring in de winkel zo positief heeft ervaren.
Hopend u, natuurlijk, in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Valutata 4 stelle su 5

Hij heeft ons netjes te woord gestaan

4 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Beste Annie, hartelijk dank voor de mooie review van 4-sterren!
Wij hopen u graag een volgende keer weer te mogen ontvangen bij ons in Pronto Wonen Gouda!

Valutata 5 stelle su 5

We werden heel fijn geholpen, voor herhaling vatbaar!!

We werden heel fijn geholpen door Fabian. Hij was erg ter zake kundig en nam alle tijd voor ons. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe relaxstoel thuis uit te proberen!

9 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Wat ontzettend fijn om te lezen dat u de ervaring zo fijn vond! En dat u ons zo een mooie 5-sterren review geeft!
Ik vond het ook erg leuk om u te helpen met het uitzoeken van de juiste stoel met u samen.
Hopen om u volgende keer weer te mogen verwelkomen in onze winkel!

Met hartelijke groet,
Fabian – Team Pronto Wonen Gouda.

Behulpzame dame!

Behulpzame dame Rina nam de tijd voor ons om de juiste stof uit te zoeken voor de door ons gekozen stoel.
Keurige winkel en duidelijk overzicht van de stoffen.
Heerlijke appeltaart bij de koffie!

5 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Dankjewel voor de mooie 5 sterren review Marloes! Ik vond het erg leuk om jullie te mogen helpen.
Ik hoop dat u heel veel plezier van de stoelen gaat hebben en dat het geheel helemaal naar wens is als alles straks staat. Misschien vindt u het nog leuk om een foto te sturen?
Groeten, Rina van Pronto Wonen Gouda

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig en professioneel geholpen!

We zijn zeer goed geinformeerd over de fauteuil die we op het oog hadden met alle opties en voor en nadelen. Vriendelijke bediening en niet te opdringerig en we kregen de tijd om de aankoop zelf nog goed te overwegen.

5 marzo 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Bedankt voor het mooie compliment Joost! Goed om te lezen dat de ervaring in de winkel als prettig werd ervaren.
Veel plezier met de aankoop en graag tot ziens!
Groetjes, Pronto Wonen Gouda

erg klantvriendelijk

We zijn zeer vriendelijk geholpen en de meisjes dachten goed mee met ons. Behulpzaam om de gekochte spullen in Alphen op te slaan.

27 febbraio 2023

Risposta di Pronto Wonen - Gouda

Wat fijn Anette, dat u zo goed bent geholpen en dat u ook echt het gevoel heeft gekregen dat er met u mee gedacht werd. We vinden het erg belangrijk dat een aankoop een prettige ervaring is. Graag tot ziens!
Groeten, Pronto Wonen Gouda

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più