Pronto Wonen - Gouda Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Elburgplein 4, 2803 PX Gouda, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn super goed geholpen in de winkel door Elena. Ze heeft voor ons de tijd genomen, haar advies gegeven en verschillende opties van meubels en materialen laten zien. Wij raden het aan om naar Pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super geholpen bij pronto gouda. Werd goed de tijd genomen om alles zo goed mogelijk naar wens samentestellen

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk geholpen door dame die eigenlijk stylist is, ze deed alle moeite voor ons om de stoel goed te demonstreren en wist veel over mogelijkheden en bekleding. Alhoewel ze geen verkoopster i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nadat we onze bank en eettafel hier al hadden gekocht, konden eetkamer stoelen natuurlijk niet ontbreken. Gisteren onwijs goed geholpen door Madelon. Alles werd goed uitgelegd en we werden heel goed g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di mobili
  5. Negozio di divani

Informazioni su Pronto Wonen - Gouda

Scritti dall'azienda

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

• Elburgplein 4, 2803 PX, Gouda, Zuid-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

819 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Top!

We kregen vriendelijk en prettig uitleg over alle keuzemogelijkheden en wat dit voor invloed had op de prijs. Totaal niet opdringerig. Toen we onze keuze werkelijk gingen vastleggen, kregen we nog koffie, fris en chocomel voor de kinderen en een stuk heerlijke carrotcake toe. Ook een duidelijke uitleg over hoe de bank te behandelen.

13 settembre 2025

Hoekbank

Het is een mooie en overzichtelijke winkel, met mooie ruime opstellingen voor de meubels. Mariska heeft mij op een hele kundige en sympathieke manier geadviseerd.

2 settembre 2025

Prima

Goed geholpen en super vriendelijk personeel.
Denken met je mee en helpen je met bepaalde keuzes daar waar nodig.

2 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Heel fijne winkel, prettig personeel, goede uitleg

Wij zijn ontzettend leuk ontvangen en geholpen door Madelon. Ze had veel geduld met ons en heeft alles duidelijk aan ons uitgelegd. Al met al was het een heel prettige ervaring en we zijn goed geslaagd.
Pronto is een heel leuke winkel. We gaan zeker weer eens terug.
HG, Adrie en Jopie

28 agosto 2025

Zeer vriendelijk

Ik werd leuk geholpen en was al eerder wezen kijken en totaal geen druk van je moet nu kopen! Kreeg ook de grote staal heel even mee voor kleur advies aan de overkant van de weg. Dus top!

26 agosto 2025

Uitstekende service bij Pronto in Gouda

Wij zijn onlangs op zoek geweest naar een nieuwe bank en hebben hiervoor een bezoek gebracht aan Pronto in Gouda. Wat een goede ervaring!

Rina heeft ons uitstekend geholpen. Ze nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en heeft ons vakkundig geadviseerd over de verschillende opties. Vooral haar kennis over de verschillende stoffen en vullingen was indrukwekkend - ze kon ons precies uitleggen wat de voor- en nadelen waren van elke optie en welke het beste zou passen bij ons gebruik.

We hebben uiteindelijk de perfecte bank gevonden die precies voldoet aan onze verwachtingen. De service was persoonlijk, professioneel en zonder enige druk om iets te kopen.

Wij kunnen Pronto in Gouda en in het bijzonder Rina van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar meubilair.

23 agosto 2025

Fijne winkel!

Per toeval waren wij beland bij Pronto in Gouda. Om ons te orienteren voor een nieuwe hoekbank. Tijdens de rondgang zagen wij een bank staan die paste bij onze wensen. Michelle heeft ons goed geadviseerd bij de juiste keuzes te maken. Zij nam ruim de tijd voor ons. We hebben een mooie hoekbank besteld en kunnen niet wachten tot deze geleverd wordt.

16 agosto 2025

Fantastische bank

Wij zijn uitstekend geholpen door Lisanne. Na veel wikken en wegen zijn we voor de pantini bank gegaan. Ze heeft duidelijk uitgelegd over de opties van de opstelling van de bank, levering en montage, tot aan de verschillende stoffen.

27 luglio 2025

Goede ervaring

De dame die ons hielp was aardig en gaf goed advies bij het uitzoeken van de bank.
Ze legde uit welke stof wij het beste konden gebruiken m.b.t. onze katten, heeft daarna alle aanvullende opties besproken.
Na het bestellen waren wij dezelfde dag nog van gedachte veranderd betreffende het formaat. Dit was geen probleem en werd snel aangepast.
Al met al een hele fijne ervaring.

5 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Gewoon rustig kijken en zeer…

Gewoon rustig kijken en zeer vriendelijk personeel. Na 3 keer een bezoek wisten we het zeker, dit gaat het worden en werden we netjes correct en vriendelijk geholpen.

29 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Het was opnieuw prettig winkelen bij…

Het was opnieuw prettig winkelen bij Pronto Wonen. De vorige keer bij het filiaal in Capelle aan de IJssel was de service al goed. Ook in het filiaal in Gouda werden we op een goede, prettige en vakkundige wijze geholpen door Mariska en DIane. Ook nu zijn we zeer tevreden met onze aankoop. Wat ook top is bij Pronto is de verhuur van een busje om daarmee je aangekochte meubelen op te kunnen halen. Helemaal top.

Geen opdringerige verkopers

Wij waren op zoek naar een nieuw bankstel. Nadat we een tijdje, zonder opdringerige verkoper op onze lip, hadden we een leuke set uitgezocht. Met de uitstekende hulp en positieve aanpassingen van Mariska van Pronto hebben wij de bank met toebehoren besteld. We hebben de winkel als zeer relaxed en klantvriendelijk ervaren. Nu nog even wachten op ons bankstel.

Valutata 5 stelle su 5

Complete woonkamer inrichting gekocht…

Complete woonkamer inrichting gekocht bij Pronto in Gouda. Door heel vriendelijke dames geholpen, o.a. door Nicole en daardoor een heel mooie set kasten, salon- en eettafel met stoelen zonder haast kunnen uitkiezen. Hun meedenken en adviezen waren zeer welkom. Kopje koffie erbij. Prima. Het huren van de bedrijfsbus om alle spullen te vervoeren was ook keurig geregeld en ik werd zelfs geholpen met inladen van de zware spullen. Zeker een aanrader deze mooie winkel. En niet alleen om de nette prijzen dus.

Positieve ervaring!

Voor ons zijn er aantal redenen om positief te zijn over Pronto Wonen - Gouda.
- Je kunt rustig in de winkel rondkijken, zonder dat verkopers zich op een opdringerige manier benaderen.
- Als je geholpen wil worden neemt de medewerker de tijd voor je. Ook bij twijfel wordt men niet ongeduldig. Voorbeeld: omdat wij het lastig vonden om de juiste stof/kleur voor onze nieuwe bank te kiezen konden wij twee stalen mee naar huis krijgen. Dit maakte de keuze voor ons een stuk eenvoudiger.
- Wij wilden een grote aankoop doen en een aantal dagen bedenktijd was geen enkel probleem. Fijn!
- De sfeer in de winkel is ontspannen. Je merkt dat men graag helpt.

Al met al een aanrader dus.

9 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Mariska van Pronto Wonen Gouda is top!

Wij zijn heel fijn geholpen bij Pronto Wonen Gouda door Mariska. Erg vriendelijk, behulpzame dame. Mariska heeft ons top geholpen met onze wandkast. Ivm levertijden heeft ze de volgende dag de leverancier gebeld of er 1 eerder kon komen. En gelukkig kon dat. Mariska heeft ons zoals beloofd hierover terug gebeld.

5 giugno 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più