Na bij verschillende woonwinkels geweest te zijn uiteindelijk weer terecht gekomen bij Weber in Elburg. We hadden een aantal jaren geleden al een fantastische ervaring met Weber Woonwereld, maar nog n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nous avons été accueilli rapidement et de suite mis à l'aise afin que nous puissions découvrir les offres de Pronto. Nous avons beaucoup apprécié le fait de pouvoir rassembler nos commandes chez Weber... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We waren opzoek naar meubels voor onze nieuwe woning en kwamen terecht bij Weber woonwereld in Elburg. Hier werden wij geholpen door Pronto wonen. Eerst liepen we een paar ronden door de winkel om ins... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een ‘waardebon’ laten maken voor het 50-jarig huwelijksjubileum van onze ouders. Onze wensen waren niet standaard maar dankzij het meedenken van de Pronto medewerkers Elburg een geweldig cadeau kunnen... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Westerlengte 1-3, 8081 PZ, Elburg, Gelderland, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Erg vriendelijk en keurig geholpen
Goede adviezen

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
we zijn erg prettig geholpen en geadviseerd...in Elburg door mevr. Driessen....we komen al jaren in Elburg erg prettige zaak

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Er is duidelijk uitlegt wat allemaal mogelijk was en er was genoeg keus. Ook werden we vriendelijk geholpen.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
We zijn heel goed geholpen! Verstand van zaken. Ook bij het maken van de kleurkeuze. Er wordt meegedacht! Fijne winkel!

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Inmiddels meerdere aankopen gedaan goede service prijs kwaliteit verhouding vriendelijk personeel goede toelichting

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Vriendelijke en duidelijke informatie ontvangen bij bezoek aan showroom. Mochten verschillende grote stofstalen meenemen. Dit is erg handig voor bepalen kleur

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Behulpzame medewerkers die je voorzien van goede en vakkundig informatie. Voor goede kwaliteit en goed advies ben je hier aan het juiste adres.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Hele nette winkel. Mooie opties. Goed geholpen.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Ellen heeft ons vriendelijk en deskundig geholpen

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Vriendelijk en duidelijke begeleiding in het kopen van onze stoelen 👍

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
We zijn dik te vreden over de aanschaf en de hulp bij het kiezen.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Je wordt heel vriendelijk geholpen en er wordt meegedacht. Verder is de prijs tov kwaliteit heel vriendelijk!! Leuke ervaring geweest!!

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Vriendelijk personeel, veel keuze mogelijkheden en betaalbaar

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
We hadden een relaxfauteuil van Pronto op het oog en gingen vandaag voor de definitieve stofkeuze en bestelling.
Verkoper was vriendelijk en behulpzaam, maar liet ons ook op ons gemak zelf even kijken. Dit vonden we erg prettig en we hebben in alle rust een keuze kunnen maken en de stoel besteld.

Enorm goed geholpen
Duidelijk, nam de tijd ervoor.
Gewoon dik tevreden in alles

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Mooie winkel, groot assortiment. Kennis van zaken.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Zeer vriendelijk personeel, heel leuk geholpen! Heel erg blij met m'n nieuwe bank. Kom zeker nog weer terug. Want ook voor accessoires kan je er goed terecht.

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Top service bij Pronto Elburg. Goed geadviseerd door de verkoper. Bank was op voorraad, en daar zijn we erg blij mee! Hij zit fantastisch in de winkel, volgende week bezorgd.
We komen hier zeker terug…😃

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Top geadviseerd, ben er blij mee. We gaan er straks van genieten

Risposta di Pronto Wonen - Elburg
Hele goede service. Medewerker gaf alles goed aan en benoemde alle zaken precies zoals ze zijn, geen verkooppraatje dus. Al met al een hele positieve ervaring!