L'azienda ha risposto
Je bent er echt welkom en alle tijd om te kijken. Na verkoopster Ellen aangesproken samen wezen kijken en de voor en nadelen besproken oven de relex stoel die wij hadden uitgezocht. Deze gekocht en z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zojuist een bankstel, fauteuil, twee kasten en drie salontafeltjes gekocht bij Pronto wonen Apeldoorn. We zijn zeer goed en vakkundig geholpen door Pim Stege. Hij liet ons vele mogelijkheden zien vo... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Het Rietveld 20, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland, Paesi Bassi
Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
6 weken extra moeten wachten op de bank. Er zelf steeds achteraan moeten bellen en uiteindelijk 1 mailtje gehad dat het (nog) langer ging duren. Ter compensatie werd de bank gratis naar boven gebracht (zelf in elkaar zetten). Later in de winkel, bij het kopen van salontafels, aan de kassa gesproken over de compensatie en kreeg ik een felle "hij wordt toch al naar boven gebracht" te horen van de man. Bij aangeven dat ik het jammer vind hoe ze met deze vertraging om zijn gegaan, word ik niet meer aangekeken.
De bezorgers mochten het dus oplossen.
De bank en salontafels werden gebracht door Johan en Patrick. Ontzettend vriendelijk en erg professioneel. Ze gaven mij een vertrouwd gevoel en hebben een uitstekende service geboden. Bedankt!

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Je bent er echt welkom en alle tijd om te kijken.
Na verkoopster Ellen aangesproken samen wezen kijken en de voor en nadelen besproken oven de relex stoel die wij hadden uitgezocht. Deze gekocht en zij regelde meteen vervoer om de stoel naar huis te brengen.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Op 15/10/25 een bankstel gekocht bij Pronto wonen in Apeldoorn.
Lounge gedeelte zakt extreem ver in waardoor geen comfortabele houding, moeilijk overeind komen en rugpijn. Bij het testzitten in de winkel niet gemerkt.
Binnen 2 dagen na ingebruikname al extreme plooivorming in de stof over de gehele bank.
(Wordt alsmaar erger)
Het showroom model heeft dit niet. De 'service' afdeling stuurde een medewerker die alles aan mijn bank als in orde bestempeld. Geen enkele service in de vorm van retourneren of omruilen mogelijk.
Ben ontevreden, teleurgesteld en ontzettend verbaasd over de gang van zaken.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Het personeel was zeer behulpzaam hebben zelfs geholpen met de auto inladen omdat mijn man niet zo veel kan wij zijn dik tevreden

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Goed geholpen in Apeldoorn, de medewerker dacht goed mee!
Super goed geslaagd😍

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Super goed en vriendelijk geholpen. Ze waren allemaal even aardig en vriendelijk. Je voelde je echt welkom. Ga zo door!

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Heel vriendelijk en deskundig geholpen door Ellen van filiaal Apeldoorn. Maar zeker ook door de heren van het magazijn.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
We waren op zoek naar 1 bepaald meubelstuk en hadden wat eisen. Bij het rond lopen konden wij het niet vinden omdat er steeds iets niet klopte. Totdat wij een aardige verkoper tegen kwamen. Hij dacht met ons mee en dat pakte goed uit. Fijn geholpen en nu nog wat geduld tot de levering.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
We hebben nieuwe hoezen voor de kussens van onze bank besteld. Onze bank ziet er weer top uit. Zijn heel blij met het resultaat.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Vloerkleed gekocht. Deze was best prijzig. €600,- na 1 week ging deze al pillen...dus loslaten...overal ! Ik gebeld of ik het kleed kon laten zien ...nee kon niet ! Hier waren speciale mensen voor .... oké dacht ik .
Moest foto's maken .Dus gedaan. Hebben ze mij de schuld gegeven dat ik dit zelf had gedaan ! Ik dacht pardon ! Hoedan ??? Door robot stofzuiger werd er gemaild . Maar beste mevrouw/ meneer , ik heb geen robot stofzuiger !! Loop ook niet met schoenen aan in huis .....en dan na 1 week al .... nu 8 maanden verder ziet hij er helemaal niet meer uit !!! Ik heb toch geen wandkleed gekocht ??!!! Maar een Vloerkleed !!! Dus ...zeer slechte ervaring met deze zaak ! Nooit meer iets daar vandaan ! Vreselijk .

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Verkopster Ellen heeft ons prima geholpen bij het samenstellen van onze hoekbank.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Afgelopen najaar onze bank hier gekocht. Heel erg goed geholpen. Afleveren thuis werd goed in samenspraak met ons gedaan. Er wordt goed meegedacht met de samenstelling. Geen enkel moment wordt er druk gezet, je kunt ook rustig rondkijken.
Vandaag voor de tweede keer naar kasten en een salontafel gekeken, weer heel persoonlijk geholpen. Ook erg leuke kussens en afwisselende accessoires. Hele fijne winkel.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Keurige voorlichting en service. Hulp om de meubels toch nog in 1 keer in de auto te laden

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Goed advies, neemt de tijd en geeft goede uitleg over de mogelijkheden. Erg vriendelijk geholpen.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Wij zijn goed geholpen bij de verkoop van onze meubels en er erg blij mee.
Vandaag kwamen twee alleraardigste mannen de meubels brengen en monteren.
De eettafel die werd afgeleverd ging niet zonder slag of stoot.
Ik had aangegeven drie hoog te wonen maar wel een lift, en dat was geen probleem.
Echter kon de tafel op geen enkele manier in de lift, en dat was voor de mannen nog wel even een gedoe.
Al met al hebben de mannen veel moeite gedaan, en staat de tafel nu te pronken in de woonkamer.
Medewerkers van Pronto, dank voor het advies en het uitkiezen van onze meubels. Mr en Mrs Latuihamallo.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Wij hadden een afspraak gemaakt om te kijken naar meubels voor onze benedenverdieping. Bij ontvangst met een kopje koffie werden onze wensen doorgenomen. De vriendelijke medewerker nam alles in zich op en nam ons mee voor een rondje door de zaak, met zijn vakkennis stelde hij verschillende stoelen en banken voor die ons direct aansprak. In ons tweede rondje was er tijd om de stof uit te zoeken. Al met al zijn wij zeer tevreden naar huis gegaan met een voldaan gevoel. Er is bij pronto wonen een ruime keuze aan meubels en ik adviseer een afspraak te plannen dan kom je er achter dat er veel mogelijk is.

Risposta di Pronto Wonen - Apeldoorn
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.