Profijt Meubel - Sliedrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Sliedrecht

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 0184-425995
Promotion box for Profijt Meubel - Sliedrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

491 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

595 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel leuk en terzake kundig geholpen…

Heel leuk en terzake kundig geholpen door Anna Maria. Zij is mijn oud collega van lang geleden.

1 febbraio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor de vijf sterren en het compliment voor Anna Maria, Hans. Gezellig dat je bij ons kwam shoppen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Prima geholpen

Verkoopster/adviseuse Anna-Maria hielp heel goed. Door haar adviezen bleek er meer mogelijk dan dat ik had verwacht. Zo kon de opstelling van de bank en de stof naar mijn wensen veranderd worden.
Ik ben heel blij met haar adviezen, waardoor ik een mooie bank heb besteld.
Anna-Maria bedankt!

Marcel de Vries

29 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel graag gedaan, Jeanet! Anna Maria heeft je met heel veel plezier geholpen en geadviseerd. We wensen je alvast heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel goed geholpen door Celeste

Ik ben heel goed geholpen door Celeste. Nam er alle tijd voor, en gaf heel goed advies..

31 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel leuk om te lezen dat Celeste je zo goed heeft geholpen, Magda. Bedankt voor deze mooie beoordeling en vijf sterren! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Goed geholpen door Celeste en Evelien,vakkundig personeel

Goed geholpen door Celeste en Evelien,namen al de tijd en werd goed geadviseerd

11 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze vijf sterren en het compliment voor de deskundigheid van Celeste en Eveline, Hennie. We waarderen het zeer dat deze review hebt geplaatst. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben reuze enthousiast geholpen door…

Ik ben reuze enthousiast geholpen door uw medewerker Anna Maria, niet opdringerig maar wel gezellig, en een leuk boeket aan kunstbloemen gekocht.

27 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over hoe Anna-Maria geholpen heeft, E. Osmanoglou. Bedankt voor het plaatsen van deze enthousiaste review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Prettig zaken doen

Prettige ontvangst, meedenken met de klant en advies geven. Kennis van zaken.
Tot een juiste koop gekomen.
De dames Anna_Maria en stagiair Lotte een mooie combo.
Koffie gedronken (zonder koekje) tijdens de administratieve afwikkeling maakte het geheel af.

22 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, J.C. Matena. Leuk om te lezen dat je over het gehele proces zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Aardig en professioneel geholpen door…

We zijn aardig en professioneel geholpen door Bart. Hij gaf advies waar nodig maar ook ruimte om samen te kiezen en overleggen.
En we zijn heel goed geslaagd.

21 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Erg leuk dat jullie de aankoopervaring en het advies van Bart zo waarderen, Conny. Bedankt voor deze vijf sterren en mooie woorden. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

We zijn fantastisch geholpen door…Céleste

We zijn fantastisch geholpen door Céleste. Heeft een hoop geduld gehad met ons 😅. Gisteren is de bank geleverd en we zijn er erg blij mee

11 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Céleste heeft jullie met heel veel plezier geholpen, Tamara! Bedankt voor de mooie woorden voor Céleste en de vijf sterren! Heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Zeer tevreden!!

Wij zijn heel tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn bij Profijt Sliedrecht!
Wij kregen vakkundig advies, en ook een heel goed styling advies van Anna- Maria!!

18 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Een review als deze tovert een glimlach op onze gezichten! Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten voor Anna-Maria. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ingeborg was een bevlogen

Ingeborg was een bevlogen, eerlijke en vriendelijke medewerker, waardoor ik snel een goede en bij mij passende bank en fauteuil heb kunnen kiezen. Hoop er snel van te kunnen genieten!

11 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Van een review als deze worden wij erg blij! Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten voor Ingeborg, Marcel. We wensen je alvast heel veel zitplezier op de bank en fauteuil. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Zeer goed geholpen

Wij hebben een nieuwe bankstel gekocht, zeer goed geholpen door mevrouw Cèleste, we konden met al onze vragen terecht en overal op antwoord gekregen. Ze heeft de tijd genomen en ruimte gegeven zodat we een goed keuze konden maken. Zeer tevreden.

12 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling! We vinden het heel leuk om te lezen dat hetgeen waar wij voor staan ook zo ervaren is. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 4 stelle su 5

Goede winkel!

Prima geholpen en veel geduld door de verkoopster Celeste. Goede hulp geleverd en meegedacht in de beste combinaties

10 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk om deze mooie review te lezen, Andy. Bedankt voor het delen van jouw ervaring en de complimenten voor Celeste. Dit stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Fijn geholpen

Wij zijn super leuk geholpen door Anna en Lotte, lekker bakje koffie erbij. Echt een topteam. Wij zijn fijn geslaagd bij Profijt meubel!

9 gennaio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heerlijk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door ons topteam, Gert. Bedankt voor het delen van deze mooie review! Hier worden wij erg blij van! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 2 stelle su 5

Goed geholpen, maar in elkaar zetten een ramp

Heel goed geholpen en geïnformeerd door Anna Maria. Ze doen echt hun best en luisteren aar wat de klant wilt. Ook denken ze goed mee of informeren bij een leverancier wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor geef ik ze 5 sterren MAAR.......
wat wel een ontzettende domper is, is de handleiding van de meubels (opbergkast met vakken en een televisiemeubel)
Het zit allemaal door elkaar verpakt en geen enkel plankje was genummerd. Nu schrik ik niet zo snel, maar hier heb je engelengeduld voor nodig.
Het is uiteindelijk gelukt maar vraag niet hoe!
Wees dus gewaarschuwd als je het zelf in elkaar moet zetten.

8 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van jouw ervaring, A. Kon. Leuk dat je de aankoop en de begeleiding van Anna Maria zo mooi beoordeelt. Jouw ervaring met betrekking tot handleiding vinden we heel vervelend. We gaan er mee aan de slag om dit samen met de leverancier te op te pakken. Met vriendelijke groet, te team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend goed geholpen door Anna…

Ontzettend goed geholpen door Anna Maria. Echt heel erg fijn. Ben er erg blij mee.

28 dicembre 2024

Beste Nel,

Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze collega! Bedankt voor deze mooie review.

Team Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door de verkoper

Goed geholpen door de verkoper duidelijk alles uitgelegd en besproken

22 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling en vijf sterren, Rene. Hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Geslaagd met hulp van Lotte

Recent zijn wij geslaagd bij Profijt Sliedrecht met de fijne hulp van Lotte! Ons bezoek was een feestje; een mooie showroom, veel keus en niets is onmogelijk. Ook adviseerde Lotte ons goed over het onderhoud van onze meubelen en merk je echt dat ze kennis heeft over inrichting; zij nam onze twijfels weg en gaf advies over de beste combinaties qua meubelen en kleuren. Heel blij mee!!

3 dicembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Super om te lezen dat het bezoek aan onze winkel een feestje was, Melanie. De complimenten voor onze collega Lotte waarderen wij enorm. Bedankt! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Goed geholpen door Céleste

Goed geholpen door Céleste, heel rustig, goede uitleg, eerlijk advies en heerlijke koffie

7 dicembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Mooi dat je het advies van Céleste met vijf sterren beloont, Shirley. Tot een volgende keer, de koffie staat voor je klaar. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più