Profijt Meubel - Sliedrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Sliedrecht

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 0184-425995
Promotion box for Profijt Meubel - Sliedrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

491 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

546 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door Ingeborg en ze…

Erg goed geholpen door Ingeborg en ze hielp ook met mee denken over de meubels.

4 dicembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze vijf sterren waardering voor het advies van onze collega Ingeborg, Christian. Dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Onverwacht pronkstukken in huis dankzij 2 toppers!

Tijdens BlackFriday weekend hier een rondje ter inspiratie gedaan, voor wat meubel-info en accessoires mogelijkheden. En toen stuitte ik onverwacht op een paar mooie aanbiedingen, en met hulp van de ervaren Marco en betrokken Anna-Maria hier samen goede afwegingen in kunnen maken, waardoor ik nu al kan genieten van deze pronkstukken in huis en al diverse complimenten heb mogen ontvangen hierover. Dank voor jullie geduld, meedenken, expertise en mooie collectie! En graag tot ziens :-)

30 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat ontzettend leuk dat je lekker aan genieten bent en complimenten over je pronkstukken hebt ontvangen, Just Doo. Bedankt voor deze prachtige review! Marco en Anna-Maria hebben je met heel veel plezier geholpen. We zien je graag weer terug in de winkel! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Bank kraakte

Bank kraakte, dus service aanvraag gedaan. Snelle reactie en bezoek monteur ingepland. Vervolgens door de betreffende meneer Monster uitstekend geholpen. De bank kraakt niet meer en we zijn ontzettend blij met de bank en de service. We raden profijt iedereen aan!

5 dicembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel leuk dat je laat weten dat onze servicemonteur Arie het kraken van de bank naar volle tevredenheid heeft verholpen, Nicole. Ook de aanbeveling stellen wij zeer op prijs! Heel veel zitplezier op de bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Prettig en professioneel

Hele nette ontvangst. Zoals altijd want we komen hier vaker. Vakkundig geholpen door Anna-Maria en Lotte.
Alles duidelijk uitgelegd, kopje koffie erbij. Weer een prettige ervaring.

4 dicembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Van zo'n mooie review van een vaste klant worden wij erg blij! Bedankt voor deze vijf sterren, Pim! Mochten jullie weer wat nodig hebben, dan zien we jullie graag weer in de winkel. De koffie staat klaar! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Fijne winkel

Wij hebben een nieuwe bank gekocht en zijn daarbij goed geholpen door zowel Marco als Celeste.

30 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe bank en dat de hulp van onze collega's Marco en Céleste zo gewaardeerd wordt, Jolien. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Goed geholpen door Anna-Maria bedankt

Goed geholpen door Anna-Maria bedankt. Snelle levering dan gepland

16 ottobre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Graag gedaan, UY. Onze collega Anna-Maria heeft je met veel plezier geholpen. Bedankt voor deze vijf sterren review. Dit waarderen wij zeer! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Geweldige uitleg en hulp

Al mijn meubels hier gekocht en heel goed advies en uitleg gekregen van Marco. Vandaag veel oude stalen leer mogen halen bij Ingeborg voor mijn kleindochter. Ook hierbij weer super fijn geholpen door Anna-Maria.

25 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Mooi om te lezen dat de verschillende ervaringen met onze winkel elke keer weer zo positief zijn, José. Bedankt voor deze vijf sterren! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Prettige ervaring

20-11-24 bij Profijtmeubel in Sliedrecht geweest.
We werden geholpen door Anna Maria.
Zij heeft ons op een heel fijne en prettige wijze geinformeerd over de mogelijkheden voor kasten waar wij op zoek naar waren.
Op alle vragen had ze ook direct antwoord waardoor het een vlotte en prettige ervaring werd die tevens daardoor ook tot een aankoop leidde.
Ook daarna telefonisch nog goede service van haar gehad door nog even de zuivere maat van een kast voor ons te nemen.
Tevens daarna nog een extra order gekoppeld aan de eerste om daardoor de leverdata hoogstwaarschijnlijk gelijk te krijgen.

20 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor het delen van deze vijf sterren beoordeling, Arie. Het doet ons goed om te lezen dat de deskundigheid en servicegerichtheid van onze collega Anna Maria zo enorm gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Super personeel en mooie banken

Na een realtief lange zoektocht naar de perfecte bank hebben we dankzij Marco een prachtige bank weten te kopen. Na wat verschillende opties te laten zien zijn we super blij! Het meedenken en het eerlijke advies waren erg prettig!

Super bedankt!

21 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel fijn om te lezen dat het eerlijke advies en het meedenken van onze collega Marco heeft geresulteerd in de aankoop van een prachtige bank. Bedankt voor deze vijf sterren en mooie beoordeling, Rob! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 5 stelle su 5

Super goed geholpen heel vriendelijk…

Super goed geholpen heel vriendelijk goede voorlichting bedankt Anna Marta (ofzoiets). Bedankt voor de service gr fam dubbeldam

20 novembre 2024

Beste Leendert,

We zijn blij om te horen dat jullie ervaring met onze winkel zo goed is geweest!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk geholpen door Ingeborg.

Vriendelijk geholpen door Ingeborg.
Goede uitleg.
Lekkere cappuccino.
We konden eerst rustig rondkijken.

19 novembre 2024

Beste Henny,

Bedankt voor deze mooie woorden en de koffie zal altijd voor jullie klaar staan!

Valutata 5 stelle su 5

Gisteren uitstekend geholpen door…

Gisteren uitstekend geholpen door Ingeborg. Ze heeft ons op uiterst deskundige en vriendelijke wijze geadviseerd bij de aanschaf van een fauteuil, een poef en een salontafel. Kortom: Ingeborg is een vakvrouw.

18 novembre 2024

Beste D. van Dijk,

Bedankt voor dit ontzettend mooie compliment aan onze collega en de beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

De stoffeerder Dhr Monster was erg…

De stoffeerder Dhr Monster was erg professioneel en erg kundig. Hij heeft ontzettend goed werk afgeleverd. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

19 novembre 2024

Beste E de Wit,

Bedankt voor dit mooie compliment aan onze collega en gelukkig heeft hij jullie goed kunnen helpen!

Goed geslaagd bij Profijt Meubel

Gewoon goed geholpen door Marco een deskundig iemand

6 novembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Super om te horen dat de deskundigheid van onze collega Marco zo gewaardeerd wordt, Bert. Bedankt voor het plaatsen van deze review. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 4 stelle su 5

Celeste nam rustig de tijd en kwam ook…

Celeste nam rustig de tijd en kwam ook met een eerlijke mening.
Waardoor de keuze makkelijk was.

26 ottobre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Mooi om te lezen dat het eerlijke advies van onze collega Celeste de keuze makkelijk heeft gemaakt, Ron. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Omdat ik alle tijd kreeg om op m'n…fantastisch 2

Omdat ik alle tijd kreeg om op m'n gemak rond te kijken, ik ben geholpen door Cecile, Ingeborg en Anna-Maria.

23 ottobre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze vijf sterren, Ineke. We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Excellent

Excellent. Went to the Sliedrecht shop today to look at sofas. We were warmly greeted by Ingeborg as soon as we entered the shop. Ingeborg was friendly ,knowledgeable and advised and helped us
with our choices !We bought 2 lovely sofas for our new home!Definitely recommend 🙂

23 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke verkoopster met veel geduld

Wij zijn vriendelijk geholpen door Ingeborg. Niet opdringerig, beantwoorde onze vragen, gaf adviezen en heeft zelf de halve winkel verbouwd zodat wij zagen hoe de stoelen om de tafel paste. Echt super! We zijn al eerder bij profijtmeubel in Sliedrecht geweest waar we positief op terug kijken. Vandaar dat we hier weer voor hebben gekozen.

19 ottobre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heerlijk om zo'n mooie review te ontvangen van een vaste klant, Diddy. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn. Mochten jullie weer wat nodig hebben, dan zien we jullie graag weer terug in de winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Aankoop relex fauteuils

Keurig geholpen door Marco en alle/ruim voldoende tijd genomen voor onze wensen. Ondanks de drukke klandizie.

28 settembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk dat je laat weten zo tevreden te zijn over hoe je geholpen bent in onze winkel bij de aankoop van relaxfauteuils, Teunis. Bedankt voor deze vijf sterren! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijke uitleg en geen gevoel van …

Duidelijke uitleg en geen gevoel van opdringen gekregen
Fijn en leuk geholpen door AnnaMaria

19 settembre 2024

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Leuk dat je laat weten tevreden te zijn over hoe onze collega Anna Maria je geholpen en geadviseerd heeft, Jeroen. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più