Profijt Meubel - Sliedrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Sliedrecht

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 0184-425995
Promotion box for Profijt Meubel - Sliedrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

491 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

586 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hoekbank gekocht die…

We hebben een hoekbank gekocht die hebben we genomen met mooi uitleg over hoe alles zit,prettige verkopers die je ontzettend goed help,en nog een relax stoel ook gekocht we vroegen voor je nek toen wedden we heel goed geholpen,echt een aanrader en ze zijn ook goedkoop de volgende keer als we wat nodig hebben gaan we weer daar heen,echt mensen ga kijken je wordt heel goed geholpen ,door marco

23 aprile 2026

Weer goed geslaagd!

We slagen eigenlijk altijd goed bij Profijt! Nu weer mooie eetkamerstoelen en een wandkast. Goede service en uitleg. Mooie prijs/ kwaliteitverhouding.

15 aprile 2026

Filiaal Sliedrecht

Wij zijn fijn geholpen in Sliedrecht door Celeste ,en Darius .hele snelle service met 3 weken kregen we de bank zoals afgesproken ! De stoel was ook op voorraad .kortom een fijn bedrijf !

23 marzo 2026

Vriendelijk en begrijpelijk

10 aprile 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Je bent altijd welkom in onze winkel!

Goed geholpen

Fijn en vriendelijk geholpen door Céleste, nam de tijd en gaf goede informatie waardoor wij zeer tevreden zijn met onze aankoop!

6 aprile 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega! We wensen jullie veel plezier met de nieuwe aankoop.

Het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Relax stoel

Zo goed geholpen eetkamer stoelen erbij gezet voor de kleur nam alle tijd liet alle stoelen zien en we kregen ook nog koffie

3 aprile 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn Albert! Bedankt voor het delen van je ervaring en we wensen jullie veel plezier met de nieuwe relax stoel.

Het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Valutata 4 stelle su 5

Vriendelijke en behulpzame.

Darius heeft ons vriendelijk en behulpzaam geholpen zonder opdringerig te zijn , wij komen zeker weer terug .

13 marzo 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review. Jullie zijn altijd van harte welkom in onze winkel!

Valutata 4 stelle su 5

Klantvriendelijk.

Fijne communicatie, klantgericht, goed advies. Bedankt voor de adviezen.

7 marzo 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie woorden. Wat fijn dat je goed bent geholpen in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Marco heeft ons goed geholpen met het…

Marco heeft ons goed geholpen met het adviseren van de bank en tafel stoelen. Een fijne en overzichtelijke winkel.

30 gennaio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Valutata 5 stelle su 5

Goed en snel geholpen bij de aanschaf…

Goed en snel geholpen bij de aanschaf van een nieuwe fauteuil . Anna-maria veel plezier in Italië en geniet van je pensioen !

28 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en we wensen je veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel vriendelijk en goed…

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door Cèleste . Ze dacht met ons mee en mochten zelfs stoffenstalen mee naar huis nemen om de kleur goed te bepalen .daardoor hebben we de juiste keuze kunnen maken .

23 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega en jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door Celeste.

Prima geholpen door Celeste.
Wij twijfelden vanwege montage, heeft goed meegedacht waardoor wij toch de gewenste meubels aangeschaft hebben.

13 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat onze collega jullie zo goed heeft geholpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels.

Afhalen bestelling

Wederom heel fijn geholpen.
Nu met afhalen van mijn fauteuil.
Personeel vriendelijk en behulpzaam als altijd. Nu gebruik gemaakt van de service om een busje te huren tegen een zeer schappelijke prijs.
Kortom ik ben ontzettend tevreden over Profijt Sliedrecht.

14 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie woorden en we wensen je veel plezier met de nieuwe fauteuil!

Super geholpen door Marco

Super geholpen door Marco. Meegedacht en fantastische service. Snelle levertijd. Helemaal top

12 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie woorden aan onze collega. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Valutata 5 stelle su 5

Relexfauteuil gekocht bij profijt meubel

Relexfauteuil gekocht bij profijt meubel Sliedrecht netjes geholpen door Celeste.
Goede service en betaalbaar.
Een aanrader.

7 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat je geslaagd bent in onze winkel. We wensen je veel plezier met de nieuwe fauteuil.

Valutata 5 stelle su 5

Een relexfauteuil gekocht bij profijt meubel…

Een relexfauteuil gekocht bij profijt meubel Sliedrecht, netjes geholpen door Celeste.
Goede service en betaalbaar.

7 febbraio 2026

Valutata 5 stelle su 5

Onze ervaring met profijt meubel en met nadruk verkoper Bart

Bart onze verkoper heeft ons super geholpen met alles was zeer duidelijk heeft alles piekfijn uitgelegd en doorgesproken met ons en zorgde ook voor lekker bakkie koffie . Zeer tevreden gingen we de deur uit

27 novembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie woorden aan onze collega en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen!

Top wijven!

Top wijven!

Super geholpen door:
Cecile, Celeste en Anna in sliedrecht

1 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

In deze winkel hangt een ontspannen sfeer

In deze winkel hangt een ontspannen sfeer.
Alle verkopers zijn vriendelijk.
Wij zijn geholpen door Anna-Maria, ze neemt de tijd voor je, vraagt naar je woonsitatie en wensen.
Geeft goede adviezen🙂👍

31 gennaio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door onze collega.

Valutata 5 stelle su 5

Zijn weer goed geholpen door Celeste

Zijn weer goed geholpen door Celeste. Gingen tevreden de deur uit.

24 gennaio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en wat fijn dat jullie goed zijn geholpen door onze collega.

Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più