Profijt Meubel - Sliedrecht Recensioni

TrustScore 5 su 5

Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE Sliedrecht, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn uitstekend geholpen door Darius. Hoewel hij pas een half jaar in dienst is, merk je dat absoluut niet aan zijn professionaliteit. De communicatie verliep ontzettend soepel en hij heeft een zee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij levering bank bleek stof onderkant los te hangen. Na melding bij de service afdeling binnen een week een stoffeerder langs geweest om te repareren, deze stoffeerder zag ook dat er een ondersteuni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag mooie stoelen gekocht bij dit fijn bedrijf! Gewoon een relaxte sfeer goeie koffie en een gewoon gezellige verkoper Marco! Veel meubelzaken geweest maar hier hadden we meteen een goede klik en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel veel keus bij Profijtmeubel. Bij vestiging Sliedrecht geweest. Geweldig geholpen door Marco. Kennis van zaken, denkt mee, enthousiast en leuk geholpen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Sliedrecht

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Leeghwaterstraat 237 B, 3364 AE, Sliedrecht, Zuid-Holland, Paesi Bassi

• 0184-425995
Promotion box for Profijt Meubel - Sliedrecht

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

491 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

589 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel goed goed geholpen en erg…

In de winkel goed goed geholpen en erg vriendelijk personeel, 3 stoelen en bankje uitgezocht en wachten, binnen een week keurig netjes een mailtje dat alles binnen was en opgehaald kon worden. Het was makkelijk in elkaar te zetten en gelijk behandeld met care en protect ziet er keurig uit.

20 novembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling Richard. We wensen je veel plezier met de nieuwe zitmeubels.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen. Goed advies. De verkoopster nam alle tijd.

1 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Vriendelijkheid

We zijn heel vriendelijk en goed geholpen door Marco.

13 novembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze hoge beoordeling en het compliment aan onze collega.

Aankoop relaxfauteuils

Goed geholpen bij de aankoop door Anna-Maria in augustus. Genoeg uitleg en productkennis. Relaxfauteuil is geleverd in Oktober. Netjes op tijd en goed verpakt.

2 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling. We wensen je veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil.

Fijn geholpen

Ingeborg heeft alle opties besproken, tips gegeven en goede adviezen. Hierbij nam ze alle tijd en was geen moeite teveel.

2 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze leuke review Ronald en wat een mooi compliment aan onze collega.

Aardige/kundige verkoopster; Ingeborg

Gisteren enorm goed geholpen door Ingeborg. Ze nam rustig voor ons de tijd en ze gaf goed advies. We kijken uit naar onze nieuwe bank en wij komen in de toekomst zeker terug bij Profijt Meubel Sliedrecht!

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Charlotte. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank en jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Geweldige service

Ik ben geweldig geholpen met een nieuwe tafel door de medewerkers van profijt meubel Sliedrecht. Ze hebben omdat de tafel net niet in de auto paste, geholpen met het tillen zodat we het tafelblad bovenop de auto konden vastmaken. Ondertussen informatie gekregen over de prachtige banken en welke opties het beste zijn voor langdurig genieten van het product. Bedankt allemaal!

23 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Sam. Hier worden we blij van! We hebben je met alle plezier geholpen en je bent altijd welkom in onze winkel.

Super goede service

We zijn geweldig geholpen door Ingeborg. Heel vriendelijk en meedenkend. Helaas hadden wij een fout gemaakt met de bestelling maar wat is er super fijn mee gedacht door Marco ( de filiaalhouder) en ook door Ingeborg om alles goed op te lossen.
Ook al was het onze fout waren ze heel klantvriendelijk.
We zijn er heel tevreden over en raden iedereen aan om hier een aankoop te doen!
Rens en Winnie

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze ontzettend mooie review, hier worden we blij van! We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels en jullie zijn altijd welkom in onze winkel.

Fijne ervaring.

Ingeborg heeft ons onwijs goed geholpen en heeft leuke humor, mocht je hier wat kopen vraag om Ingeborg ! Ze is heel kundig en kan je veel vertellen over bijvoorbeeld het impregneren van je meubels en welke kleuren bij elkaar passen. Al met al een goede ervaring, nu uitkijken naar de nieuwe bank ! Hopelijk bevalt deze net zo goed als de service!

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Mireille. Wat een mooi compliment voor onze collega! We wensen je veel plezier met de nieuwe bank.

Tevreden klant profijt meubelen

Vriendelijk en behulpzaam ontvangen door Marco. Goed begeleid in aankoop van nieuwe stoelen. Zeer tevreden klant

24 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Gerda. We wensen je veel plezier met de nieuwe stoelen.

Eetkamerstoelen

Iris heeft ons heel goed geholpen, vriendelijk en niet opdringerig. Ook wanneer we na de aanbetaling twijfelden over de aankoop. Na telefonisch overleg met Iris, heeft ze haar best gedaan om de order te annuleren en dat is gelukt. Nu helemaal tevreden over de nieuwe aankoop en ook over Profijt Sliedrecht, in dit geval over Iris!

20 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat alles uiteindelijk is goed gekomen. We wensen je veel plezier met de nieuwe eetstoelen.

Valutata 1 stelle su 5

ik sta al 56:55 minuten in de wacht...

ik sta op dit moment al 56:55 minuten in de wacht? Kan toch niet zijn dat ze zo druk zijn op een dinsdagmiddag in de herfstvakantie?

Sinds 3 oktober niets meer gehoord van mijn service-aanvraag, terwijl ze aangeven binnen 10 werkdagen. Erg jammer.

21 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Heel vervelend dat we je vraag niet direct persoonlijk hebben kunnen beantwoorden. De herfstvakantie is altijd een hele drukke periode in de winkels vandaar dat zij de telefoon wellicht niet hebben kunnen beantwoorden. Excuses daarvoor.

Wil je zo vriendelijk zijn je ordernummer aan ons door te geven zodat we contact met je op kunnen nemen?

Vriendelijk geholpen

Zeer tevreden goede uitleg.
Bij het maken van de keuze.

26 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Maaike. We wensen je veel plezier met de nieuwe spullen.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie woonwinkel met deskundig personeel

We zijn ontzetttend tevreden over onze ervaring bjj Profijt meubel. Het is een mooie woonwinkel met een ruim aanbod aan betaalbare meubels. We zijn vriendelijk geholpen, wat de aankoop extra prettig maakte. Alles bij elkaar een fijne winkel waar je met een goed gevoel slaagt. We kunnen Profijt meubel dan ook zeker aanraden.

27 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor je review Rob. Wat een ontzettend mooie woorden, hier zijn we enorm blij mee. Bedankt voor jullie bezoek aan onze winkel en jullie zijn altijd welkom.

Valutata 5 stelle su 5

Je word er goed geholpen

Vriendelijk personeel en vakkundig en meedenkend geholpen door Celesta

11 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat je zo goed bent geholpen in onze winkel.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. We zijn erg goed geholpen!

3 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie beoordeling Julie. Wat fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke winkel en personeel

Zeer vriendelijke winkel en personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam en denken met je mee en zijn niet opdringerig en ongeduldig en laten je rustig rondkijken en geven advies als je dat wil en om vraag en je krijgt een kop koffie en wordt alles goed uitgelegd en meegedacht en de prijs is ook goed .
Is mijn ervaring en mening!

25 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat je onze winkel zo waardeert. Je bent altijd van harte welkom in onze winkel.

Mv. Ingeborg

Wij zijn geholpen door mv. Ingeborg. Ze was erg enthousiast zonder op de voorgrond te treden. We wilden alleen kijken, maar door haar hebben we ook gekocht.

27 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review Denise. Wat fijn dat onze collega je zo goed heeft geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon goed geholpen door Anna Maria en…

Gewoon goed geholpen door Anna Maria en Bart

25 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review en de complimenten voor onze collega's Christa. Hier zijn we heel blij mee!

Zeer profesioneel

Zeer profesioneel, goede voorlichting , geeft duidelijk advies , luisterd goed naar de vragen .

23 settembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Sliedrecht

Bedankt voor deze mooie review John. Wat fijn dat je goed bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Sliedrecht

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più