Profijt Meubel - Hoorn Recensioni

TrustScore 5 su 5

Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV Hoorn, Noord-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben 2x heel prettig geholpen door Noortje bij het uitzoeken van nieuwe meubels en accessoires. Niets was Noortje teveel en nam alle tijd om tot een goed advies te komen. Nogmaals bedankt Noort... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn heel fijn geholpen door Shirley. Bij thuis komst kwamen we er achter dat we de hoek aan de verkeerde kant hadden besteld. Het was geen probleem om deze nog te veranderen. Top service!

Valutata 2 stelle su 5

In eerste instantie goed gevoel bij. Werd gezegd dat de stoelen niet op voorraad waren en pas geleverd konden worden in december dit jaar. Jammer dat de verkoper aangaf dat Profijt geen andere zake... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di mobili
  4. Negozio di divani

Informazioni su Profijt Meubel - Hoorn

Scritti dall'azienda

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Scritti dall'azienda

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

• Dr. CJK van Aalstweg 8c, 1625 NV, Hoorn, Noord-Holland, Paesi Bassi

• 0229-285190
Promotion box for Profijt Meubel - Hoorn

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

197 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

585 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kopen van een TV-meubel

Vriendelijke en attente verkoopster(s) (Ilona) die verstand van zaken hebben.
Erg hulpvaardig in het opzoeken en beantwoorden van onze vragen.

18 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt Anita voor het plaatsen van deze mooie 5-sterren review, heel graag gedaan hoor! Veel plezier met jullie nieuwe tv-meubel. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet,

Valutata 5 stelle su 5

Profijt Meubel Hoorn is echt een aanrader!

Vanmorgen ben ik uiterst vriendelijk en professioneel geholpen door Jamal. Jamal is geduldig, neemt echt de tijd voor je en geeft vakkundig advies. Ik ben in ieder geval een meer dan tevreden klant en kijk uit naar de levering van mijn nieuwe meubels. Bedankt Jamal en Profijt Meubel Hoorn!

21 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Wat ontzettend leuk om te lezen, hartelijk dank voor dit mooie compliment en het plaatsen van deze review! Heel fijn dat u zo goed bent geholpen, graag gedaan hoor! Wij wensen u alvast heel veel plezier van uw nieuwe meubels.

Valutata 5 stelle su 5

Het kopen van een relaxfauteuil werd een heel gezellige middag.

We waren op zoek naar een relaxfauteuil en werden geweldig geholpen door Jamal, hij haalde koffie en koek voor de kleinzoons, en Ilona die ons hielp bij het uitzoeken van de stoel. We kregen op een hele vriendelijke manier vakkundige uitleg, we kregen weer koffie, thee en koek en snoep. Kortom, we hebben een mooie stoel in bestelling en een goed gevoel bij deze zaak.

8 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Wat leuk om te lezen Ria, hartelijk dank voor deze mooie woorden, en het plaatsen van deze review. We hebben dit graag voor u gedaan! Alvast heel veel plezier met de nieuwe stoel en graag tot een volgende keer. Ook dan staat het lekkers weer voor u klaar!

Vriendelijk

Vriendelijk

6 gennaio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Graag tot ziens in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en betrokken ondersteuning bij meubelkeuze in Hoorn

Goede en betrokken hulp door Ilona. Vriendelijk en goed gesprek over de voor en nadelen bij de keuze van (de samenstelling van)een relax stoel en de bekleding ervan. Er wordt ruim de tijd genomen. Alles werd duidelijk door Ilona uitgelegd (ook de gang van zaken na dit gesprek met haar). Alles met een glimlach en onder het genot van een heerlijke espresso.

1 febbraio 2026

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooi review, daar worden wij blij van! Fijn dat u zo goed bent geholpen door Ilona bij het maken van de juiste meubelkeuze. Graag tot een volgende keer, ook dan staat de espresso weer voor u klaar!

Hier een bank gekocht.

Vandaag voor de tweede keer naar Profijt Meubel Hoorn nadat we de eerste keer al zo goed werden geholpen. En vandaag weer. Terwijl we heel even moesten wachten omdat we geholpen wilden worden door Jamal kregen we van de vriendelijke dame al thee met wat lekkers. De bestelling is geplaats en nu maar wachten op onze bank;-). Jamal bedankt voor je vriendelijke service.

11 gennaio 2026

Bedankt voor de review Esther,
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. lekker een kopje thee en een mooie nieuwe bank gekocht.
Alvast veel woonplezier.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen ook bij recent…

Prima geholpen ook bij recent bezoek/aankoop.
Kom al jaren bij deze winkel...tot tevredenheid !

30 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling fam van Sluis,
wat leuk dat u al jaren een trouwe klant bent.
Graag tot een volgende keer.

Jamal is Top !!!!!!

De laatste weken 2 maal in Hoorn geweest bij Profijt en geholpen door Jamal .

Wat een leuke spontane , vriendelijke en meedenkende kerel ben jij , oog voor detail en klantvriendelijkheid.

Wij zelf komen uit Harderwijk , maar heb ook tegen hem gezegd aankomend jaar gaan we thuis het interieur vernieuwen en dan kom ik zeker bij je terug in Hoorn .

Ga zo door Jamal !

Fijne jaarwisseling en het beste voor 2026 ,

De Hardewijkers

31 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de complimenten fam van den Brink,
Wat leuk dat u zo tevreden bent over Jamal en onze winkel.
We zien u graag weer terug het komende jaar. De koffie staat klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen en deskundig…

Netjes geholpen en deskundig geadviseerd. Feuteuil in voorraad en direct geleverd.

28 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling meneer Roska,
Fijn dat u zo goed geslaagd bent

Valutata 5 stelle su 5

Goede, prettige en niet opdringerige hulp

We zijn goed en prettig geholpen door de verkoopster Ilona: niet aandringen, geen verkooppraatjes. We konden rustig rondkijken, terwijl de verkoopster simpelweg zei: “Als ik u ergens mee kan helpen, dan sta ik hier.”
Die houding — rustig en niet opdringerig voelde heel prettig. Toen we eruit waren, kwam ze er weer netjes bij: “Bent u eruit en kan ik u verder helpen?”
Daarna kregen we duidelijke, straight-to-the-point uitleg en spontane, oprechte hulp.

4 dicembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Degenaar, wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp van Ilona, en dat u zo goed bent geslaagd.
Graag tot de volgende keer.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, deskundigheid, en zeker de klantvriendelijkheid dat vind je in deze winkel in Hoorn. Nieuwe bank gekocht, levertijd 9 tot 12 weken een leenbank aangeboden gekregen echt top. Al vaker bij deze zaak iets gekocht, wij zijn zeer tevreden en komen hier graag weer terug.
Dank je wel Brecht en Jamal voor de goede service en jullie geduld😄

Martin & Tinie

15 novembre 2025

Bedankt voor de beoordeling Martin en Tinie,
Wat leuk om te horen dat u al lang klant bij ons bent en dat u altijd tevreden bent.
Veel plezier van de nieuwe bank!

Vriendelijk en de tijd

Vriendelijk te woord gestaan. Niet bij binnenkomst gelijk opdringerig iemand voor je neus. Keuze was wat hetzelfde, maar evengoed erg geslaagd! Wordt echt even tijd voor je genomen.

20 novembre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review meneer Luchies,
Fijn om te horen dat u ervaring zo fijn was en dat er tijd voor je werd genomen. En ook nog goed geslaagd!
Veel plezier van de nieuwe meubels.
Graag tot ziens.

Prima geholpen

Prima geholpen, goede adviezen en meedenkend. Vriendelije dame.

17 ottobre 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw de Jong,
wat leuk dat u goed advies heeft gehad en dat onze collega goed meedacht.
Graag tot een volgende keer.

Hoorn- Shirley is top

In de winkel-Hoorn- heeft Shirley ons erg goed geholpen. Vriendelijk zonder opdringerig te zijn. Meedenkend met onze wensen, inrichting van het huis, mogelijkheden bij diverse modellen. Niet simpel omdat we een afwijkende maat hebben.
Daar niet meteen een bestelling geplaatst en dat was prima. Terug geweest ivm de kleur stof en de bestelling geplaatst. Allemaal in een rustig tempo en met goede uitleg over opties en voorwaarden. Levertijd zoals vooraf aangegeven en zelf gaan ophalen. Ook bij het magazijn fijne mensen die even helpen bij inladen. Goed verpakt dus veilig naar huis te vervoeren.

19 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling mevrouw Web,
Wat leuk dat Shirley u zo goed heeft geholpen, en dat zij goed meedacht met de inrichting van het huis.
Blij dat de levertijd klopte en bij het ophalen ook alles goed ging.
Veel plezier van de nieuwe meubels.
Graag tot ziens.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, we zaten er nog na sluitingstijd, maar dat was geen enkel probleem.

19 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de beoordeling meneer Water,
Fijn dat u zo tevreden bent.
Tot een volgende keer.

Zo blij met mijn bank

Zo blij met mijn bank, was best ingewikkeld want ik heb met allerlei stoffen lopen zoeken wat mooi bij elkaar zou passen, want ik had een bank met verschillende elementen en wilde zelf de combinatie samen stellen. Noortje heeft me goed geholpen en ook super fijn mee gedacht. Nam de tijd en nu ben ik super blij.
Dankjewel!!!
Jammer dat ik bij het review niet me foto kan delen.

19 giugno 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review Linda, wat leuk om te horen dat u zo blij bent met de bank, en dat u zo goed geholpen bent door Noortje.
Veel plezier nog van de nieuwe bank.

Nieuwe bank en stoel

Mijn ouders hebben een nieuwe bank en stoel gekocht bij Profijt Meubel Hoorn. We zijn al heel fijn geholpen in de winkel door aardige medewerkers. En de bank was relatief snel binnen (5 weken). De bank moest een uur verderop naar het huis van m’n ouders, dus hebben we een bus gehuurd bij Profijt Meubel. Alles stond netjes klaar bij het magazijn (met de spullen er al in) en de medewerker bij de balie was heel behulpzaam. De bank was keurig verpakt en precies wat ze besteld hadden.
Goede service!

7 agosto 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw van den Hoed, Wat goed om te horen dat u ervaring in de winkel en in het magazijn zo prettig was.
Wij wensen u ouders veel plezier van de nieuwe meubels.

Fantastisch

Ondanks dat er nog niks binnen is werden wij uitstekend geholpen.
Wij zijn geslaagd voor bijzonder mooie stoelen voor een flink bedrag.
Wat wij echter jammer vinden, als je voor zo'n fiks bedrag stoelen koopt, dat de bezorging nog betaald moet worden.
Maar het is helaas niet anders.

17 luglio 2025

Risposta di Profijt Meubel - Hoorn

Bedankt voor de review mevrouw Stam, wat leuk dat u zo goed geslaagd ben voor mooie stoelen. De bezorgkosten worden bij ons niet berekend in de prijzen van onze artikelen zo houden wij onze prijzen zo laag mogelijk.
Wij wensen u veel plezier van de nieuwe stoelen.

Valutata 5 stelle su 5

Leuke en gezellige ervaring.

Ik en mijn vriendin kwamen binnen en waren gelijk verliefd op een bank.
We liepen naar boven en werden gelijk begroet en koffie aangeboden.
Ik voelde me zo welkom en warm ontvangen geweldig. Vervolgends werden we geholpen door Noortje en Sue. 2 geweldige verkoopsters die middag zijn we weg gegaan met een beeldige bank. Dat weekend erop zijn we terug gekomen voor een bijzet tafel en waren wederom geslaagd. 2 weken daarom een mooie kast nog gehaalt daar en wederom geholpen door dezelfde 2 verkoopsters Noortje en Sue jullie zijn geweldig ga zo door.!

Groetjes Steffan en Chantal

5 giugno 2025

Bedankt voor de leuke review Steffan en Chantal,
Wat leuk dat u beide keren zo leuk bent geholpen door Noortje en Sue. Lekker met koffie en gezelligheid zo hoort het.
Veel plezier van de nieuwe meubels en graag tot een volgende keer.
Team Profijt Meubel Hoorn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più