Alt spille max ved Kent der skal man roligt handle vi han ikke har det du søger så skaffer han det og ligger det op på siden
Skulle have tilsendt en faktura, og skrev derfor en e-mail. Fik svar med faktura indenfor få minutter. Derudover var leveringen også hurtigt. Handler helt sikkert her igen.
100% Tilfreds Har modtaget 2 par af de fedeste Vismo sikkerhedsko til en rigtig god pris. Meget velfungerende og super god service inden bestilling, hvor jeg havde et spørgsmål til de sko jeg vill... Leggi di più
Var på udkig efter en bedre leverandør af arbejdstøj og faldt over PROFF-SUPPLY. Der var fine anmeldelser på trustpilot, så henvendte mig. Fik straks tilbagemelding og vi aftalte et møde. Fik sat ga... Leggi di più
PROFF-SUPPLY er en professionel samarbejdspartner på arbejds- og profiltøj, sikkerhedssko, værnemidler, værktøj og meget mere. Herudover tilbydes mange af produkterne online via webshop.
Møllegærdet 26, 6000, Kolding, Danimarca
- proff-supply@outlook.com
- proff-supply.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig levering og rigtig god pris og…
Hurtig levering og rigtig god pris og rigtig gode handsker
Proff-supply følger op på det man har…
Proff-supply følger op på det man har købt og info hele vejen 👍
Mærkevarer til fantastisk pris.
Mærkevarer til fantastisk pris.
Nem hjemmeside, varen kom hurtigt frem .
Jeg vil bestemt handle der igen😀

Fremragende billige priser
Fremragende billige priser hos Proff-Supply, og hurtig levering
Jeg modtog fem skjorter fra…
Jeg modtog fem skjorter fra Proff-Supply af uvis årsag var der desværre rød kuglepind på kraven.
Jeg sendte en mail til Kent og fik en ny skjorte.
Super Service.
Der er kun 3 ting at sige: service, service og service.
Der var fine anmeldelser på trustpilot, så henvendte mig. Fik straks tilbagemelding og vi aftalte et møde. Fik sat gang i noget opsætning af tryk. Lavet et udvalg af tøj, til okay priser. Får jeg en forespørgsel på noget arbejdstøj, som vi ikke lige har i vores udvalg, er Kent hurtig til at hjælpe. Det virker og han fortjener alle 5 stjerner.
Har på intet tidspunkt fortrudt mit valg.

God oplevelse
Hurtig håndtering, trods vare der var i rest. Hurtig og behagelig respons ved behov for byt til anden størrelse.
Altid hurtig lev.
Altid hurtig lev.
Super service hvis vare er i rest eller undgået. Du får besked med det samme.
Servicen er altid i top
Lang leveringstid og pengene hæves før…
Lang leveringstid og pengene hæves før produktet er modtaget. Det er ikke i orden

Go kunde service
Go kunde service, hurtig levering trods det skulle bestilles fra fabrikanten, handler helt sikkert der igen ✌️
Lidt lang levering
Lidt lang levering, men så heller ikke lige set det stod ikke på lager.
God respons når jeg kontaktede jer.