ProDeuren Recensioni

2. Fornitore di porte
  3. Fornitore di porte per garage
  4. Porta interna

Scritti dall'azienda

Welkom bij ProDeuren, jouw specialist in deuren en kozijnen. Wat ooit begon als een bescheiden montageservice is uitgegroeid tot een toonaangevende dealer van hoogwaardige deuren en kozijnen, zowel online als in onze showroom.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

10 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

10 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

We zijn naar de show room ge weest om…

We zijn naar de show room ge weest om te kijken voor een binnen deur, zijn daar goed geholpen met het maken van een keuze. Hierna hebben we een inmeet afspraak gemaakt en kregen we een link om de deur te bestellen. We hebben de deur op 2 juni besteld en deze is vandaag (19 augustus) geplaatst. Erg blij met de deur.

19 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst en nooit geleverd

Bestelling geplaatst en nooit geleverd! We zijn nu een maand verder. Diverse mails gestuurd zonder resultaat en telefonisch niet bereikbaar. Ik ben bang dat we zijn opgelicht door deze winkel. Wees gewaarschuwd!!!

Aanvulling voor pro deuren bestelling met nummer 165768 en laatste 4 cijfers rekening nummer zijn 6219.

Inmiddels gehoord dat het langer duurt maar nog geen oplossing en ook geen terugkerend contact. Ik ga de review pas weghalen als we of ons geld terug hebben of het product is geleverd.

14 luglio 2026
Logo di ProDeuren

Risposta di ProDeuren

Beste Ferry,

Bedankt voor uw review.

Wij hebben op basis van de naam waaronder deze review is geplaatst onze administratie gecontroleerd. Helaas kunnen wij geen bestelling of klantgegevens vinden die overeenkomen met deze naam. Ook hebben wij in onze klantenservice geen e-mail kunnen terugvinden die onder dezelfde naam is verzonden.

Mocht u wel degelijk een bestelling bij ProDeuren hebben geplaatst, eventueel onder een andere naam of bedrijfsnaam, dan ontvangen wij graag uw bestelnummer. Aan de hand daarvan kunnen wij uw bestelling verifiëren.

Een statusupdate van uw bestelling kunt u altijd opvragen via klantenservice@prodeuren.nl. Vermeld daarbij graag uw bestelnummer, zodat wij uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen behandelen.

Kunt u controleren of uw bestelling inderdaad bij ProDeuren is geplaatst en ons, indien van toepassing, uw bestelnummer doorgeven?

Mocht blijken dat deze review per vergissing bij ProDeuren is geplaatst, dan vragen wij u vriendelijk om de review te verwijderen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Team ProDeuren

Fijne dienst

Topservice! Vriendelijke communicatie, duidelijke afspraken en alles netjes uitgevoerd. Erg tevreden met het resultaat. Zeker een aanrader!
Zeker te spreken over de inmeetservice. Tijdens de inmeet heeft de collega de tijd genomen om alles uit te leggen en mee te denken voor eventuele andere opties.

1 luglio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Tevreden

Na een moeilijke start met veel miscommunicatie hebben ze bij prodeuren het vervolgens wel heel netjes en doortastend opgelost zodat dit probleem in de toekomst ook vermeden wordt. Dankjewel hiervoor.

12 giugno 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik wacht al 2 weken op een bevestiging…

Ik wacht al 2 weken op een bevestiging voor mn ingeplande (via de site)afspraak om deuren in te meten en te plaatsen. Ik heb ook nog n app gestuurd, met mn volledige naam onderaan de app.
Bericht klantenservice: wat is uw volledige naam?
Huh? Laat maar, ze willen blijkbaar geen klanten!

9 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden! Aan te bevelen met vertrouwen!k heb een uitstekende ervaring gehad…

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met dit bedrijf, van het eerste contact tot de voltooiing van de installatie. Het team bleek professioneel, punctueel en zeer aandachtig voor details.

Het advies bij het kiezen van het juiste model was uiterst nuttig – ze begrepen precies wat ik wilde en boden oplossingen die waren afgestemd op mijn behoeften en budget. Het installatieproces verliep snel en netjes, zonder onnodige overlast, en het eindresultaat is perfect: de deuren zien er prachtig uit en functioneren prima.

Ik waardeer vooral de ernst, de duidelijke communicatie en het respect voor de klant. Het is een bedrijf dat ik vol vertrouwen aanbeveel aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsproducten en onberispelijke service.

✨ Bedankt ProDeuren voor jullie professionaliteit en ervoor dat jullie van een eenvoudige aankoop een fijne ervaring hebben gemaakt!

9 febbraio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più