PrintOgRammer.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Alt helt perfekt. Er meget imponeret over kvaliteten af tryk/lærred/rammen - ser vildt godt ud. Også leveringen var perfekt med rigtig god indpakning, også hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik lavet en speciel plakat med flere ønsker og ret specifikke detaljer. Plakaten var meget personlig og der blev lyttet til alle mine tanker. Opgaven blev modtaget med en enorm passion, res... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Verdens bedste kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Havde bestilt en plakat og en ramme via en super fin hjemmeside. Fik lynhurtig levering inkl chokolade som overraskelse 😆. Havde en bemærkning til min leveran... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skriver til virksomheden en eftermiddag, og får efter 10 minutter et svar, og hjælp til min henvendelse. En henvendelse jeg havde skrevet til mange store virksomheder, men enten ikke havde f... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di stampa foto
  2. Fornitore di telai in alluminio
  3. Fornitore di telai in legno

Scritti dall'azienda

Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

84 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Altid super service og top kvalitet

Altid super service og top kvalitet! Jeg har nu handlet hos print og rammer af flere omgange. Jeg vender tilbage igen og igen fordi servicen er helt i top og den bedste jeg er stødt på. Ville ønske alle erhverv og butikker havde samme mindset. Samtidig er produkterne altid top notch kvalitet og med utrolig hurtig levering. Tak! 🙏

14 maggio 2025

Hej Linette!
Hold da op, hvor en dejlig anmeldelse at starte ugen med. TUSIND tak. Det bedste er, at den indsat vi gør for at få glade kunder, er det hele værd, når man får sådan en anmeldelse her hvor man kan mærke at det faktisk gør en forskel. 🤩🤩

TAK!! ❤

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang!

GLADE hilsner,

Valutata 5 stelle su 5

Super betjening og hurtig.

Super betjening og hurtig.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

6 maggio 2025

Hej Tina!

TAK for alle 5 stjerner. Vi er glade for at det hele spillede! 😊

Vi GLÆDER os til at hjælpe dig en anden gang.

Hurtigt og uden besvær

Hurtigt og uden besvær. Kom på halvanden hverdag

5 maggio 2025

Hej Casper!
Lige netop det vi ønsker. Nemt og hurtigt!

Tak for den flotte bedømmelse! :D

Glade hilsner,
Tine A.
Kundeservice

Super duper

Super duper

12 maggio 2025

Hej Christen!

Perfekt at det hele gik som forventet! :)
Tak for de 5 stjerner! 👍

Hilsen,
Steffen
Print-afdeling

Valutata 5 stelle su 5

Fine rammer til gode priser

Fine rammer til gode priser, og hurtig levering og ikke mindst venlig personale

24 aprile 2025

Hej Lotte!

Tak for din søde hilsen, alle 5 stjerner og tak for besøget herude. 😍

8 maggio 2025

Hej Peer!
Tak for den positive feedback! 👍🤩

Vi er glad for at have levet op til forventningerne.

Bedste hilsner,
Steffen
Print-afdeling

Valutata 5 stelle su 5

Flotte rammer og lynhurtig levering.

Flotte rammer og lynhurtig levering.
Det er anden gang jeg handler her og er super tilfreds med det hele :)

9 maggio 2025

Hej Anne!
Vi ELSKER kunder som er så glade - at de kommer tilbage!

Tak for din fine anmeldelse og alle 5 stjerner!

Valutata 5 stelle su 5

God service og fantastiske produkter

Nemt og hurtig, at jeg kunne hente rammerne i Hinnerup. Jeg er godt tilfredse med de rammer, jeg har købt. Alt er godt. Produkterne er super og det er servicen også.

30 aprile 2025

Hej Otto!

Tak for besøget her i Hinnerup.
Vi glæde os til at hjælpe dig en anden gang. 😊

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og perfekt kvalitet.…

Jeg har aldrig før fået så god en service som jeg har fået ved PrintOgRammer, her er kunden i centrum hele vejen.

14 aprile 2025

Hej Trine!

Tusind tak for de rosende ord. 😍
Det var et sjovt og anderledes projekt, og er glade for at det blev som du ønskede! 👍🤩

Valutata 4 stelle su 5

Meget tilfreds rammen er som jeg…

Meget tilfreds rammen er som jeg ønskede 😊

23 aprile 2025

Hej Karina!

Dejligt at høre.
Tag endelig fat i os næste gang, såfremt der er andet vi kan gøre bedre, så vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne! 🤩🤩

Jeg købte en del rammer

Jeg købte en del rammer, og en enkelt gik i stykker under transport. Indenfor en enkelt dag fik jeg både svar fra kundeservice samt der blev sendt en ny ramme afsted til mig.
Meget tilfreds med både produktet og servicen!

14 aprile 2025

Hej Emily!
Tak for de glade ord. 🤩 Jeg er glad for at den nye ramme kom igennem den - til tider - hårde håndtering i fragten!

Valutata 5 stelle su 5

Super flot billede jeg modtog

Super flot billede jeg modtog . Hurtig levering . Største anbefaling til at handle hos printogrammer .

2 aprile 2025

Risposta di PrintOgRammer.dk

Hej Grethe. Tusind tak for de rosende ord!🤩 Vi ELSKER glade kunder, så det varmer, når både kvalitet og leveringstid har levet helt op til forventningerne! 😍

Godt produkt

Godt produkt, hurtig handel uden problemer

4 aprile 2025

Hej Birgitte!

Tjek, Tjek og Tjek...
Vi vil gerne have de bedste produkter, hurtigt ekspedition, og ingen bøvl! Bare nemt og enkelt!
Tak for at understrege at du netop oplevede det! 🤩🤩👍

Glade hilsner,
Tina A.
Kundeservice.

Posters var superflotte!

Jeg er så tilfreds med de to posters jeg bestillede 😃
God service via mail med Christian, så jeg fik et godt resultat. Han er super servicemindet og jeg vil helt klart bestille fra dem igen.
Levering på to dage! Og så vil jeg sige at posters leveres i trekantede paprør istf firkantede for at undgå de bliver ødelagte. Godt tænkt😃
Tak for hjælpen Christian 🤩

5 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Sharon!

Tak for de rosende ord og alle 5 stjerner! 🤩🤩
DEJLIGT at høre, at resultatet blev som forventet

Jeg glæder mig til at må hjælpe dig med næste opgave en anden god gang. 😍👍

god service

hurtigt, god service

31 marzo 2025

Hej Ellen!

Fantastisk! 🤩
Vi giver rosende videre til lagerfolkene.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più